Brakovi, razvodi poznatih- slomljena srca
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10010 times
- Status: Offline
Re: Brakovi, razvodi poznatih- slomljena srca
Napustila skolu
dala se u zivot
izabrala put
sto cini samo idiot
Otisla od kuce
zivjeti na stanu
grijesnim zivotom
skrpljivala si hranu
Trpi kurvo
bila si bludna
jeb'la se s vojskom
ostala trudna…
dala se u zivot
izabrala put
sto cini samo idiot
Otisla od kuce
zivjeti na stanu
grijesnim zivotom
skrpljivala si hranu
Trpi kurvo
bila si bludna
jeb'la se s vojskom
ostala trudna…
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25209 times
- Been thanked: 28941 times
Slavni glumac Kevin Costner trebat će plaćati bivšoj supruzi Christine Baumgartner 63 tisuće dolara mjesečno za uzdržavanje njihovo troje djece nakon 19 godina braka. Njihova djeca imaju 16, 14 i 13 godina. Bivša supruga tražila je 162 tisuće dolara mjesečno, no kalifornijski je sud presudio u korist slavnog glumca.
“Kevin Costner (68) i njegova druga supruga Christine Costner (49) postigli su prijateljski dogovor o svim pitanjima povezanim s razvodom”, piše u njihovoj zajedničkoj izjavi koju je dobio Daily Mail.
Holivudski par objavio je da se razišao u svibnju i od tada vodi pravnu bitku. Prema predbračnom ugovoru, u slučaju rastave Christine Baumgartner je trebala napustiti kuću u Kaliforniji u roku od 30 dana. Ona to nije učinila i Costner je točno mjesec dana od rastave odveo bivšu suprugu pred sud. Glumac tvrdi da je financijski pomogao bivšu suprugu uplativši joj milijun dolara, što je također bilo predviđeno predbračnim ugovorom, te da je pomogao uzdržavati djecu. Tim iznosima treba pribrojiti 30 tisuća dolara mjesečno za najam druge kuće te 10 tisuća dolara za trošak preseljenja. Tu je i dogovor o alimentaciji odnosno uzdržavanju djece: 63 tisuće dolara mjesečno. No ona je htjela puno više.
Christine nije imala izbora i morala se zadovoljiti tim iznosom, jer je Kevin vrlo moćan. Da se nastavila protiviti riskirala bi da izgubi sve. Rekla je da joj nimalo neće nedostajati odlasci na sud i neprospavane noći. Također je objasnila da ovaj dogovor predstavlja pobjedu za njenu djecu jer nijedno se dijete ne želi suočiti s ovakvim sukobima, posebno ne pred očima javnosti. Upravo je ona htjela postići dogovor izvan sudnice. Nikad nije htjela da se to pretvori u cirkus. Bila je to noćna mora i sada samo želi nastaviti život, početi iznova te pretvoriti svoju novu kuću u svoj dom”, rekao je jedan Christinin pijatelj za Daily Mail.
Prošli tjedan Daily Mail je pisao da je Christine Baumgartner već primila više od 400.000 dolara za troškove soje sudske borbe protiv glumca. Bivša supruga tražila je 855.000 dolara za pokrivanje troškova procesa. Christine je tražila 575 tisuća dolara za plaćanje odvjetnika Johna Rydella i Susan Wiesner te 280 tisuća dolara za svoju komercijalisticu, što bi traženi iznos podiglo na 1,26 milijuna dolara. Odvjetnik Kevina Costnera odgovorio je tada na goleme zahtjeve rekavši da su traženi iznosi “napuhani” te da je nezamislivo isplatiti toliki novac. Odvjetnik je ujedno Christine nazvao nerazumnom.
Prati lika brakova i dice
pozlilo mi od cifri
Kevin Costner ranije je bio u braku sa Cindy Silvom, s kojom također ima troje djece. Slavni glumac ima i vanbračnog sina čija je majka Bridget Rooney.
“Kevin Costner (68) i njegova druga supruga Christine Costner (49) postigli su prijateljski dogovor o svim pitanjima povezanim s razvodom”, piše u njihovoj zajedničkoj izjavi koju je dobio Daily Mail.
Holivudski par objavio je da se razišao u svibnju i od tada vodi pravnu bitku. Prema predbračnom ugovoru, u slučaju rastave Christine Baumgartner je trebala napustiti kuću u Kaliforniji u roku od 30 dana. Ona to nije učinila i Costner je točno mjesec dana od rastave odveo bivšu suprugu pred sud. Glumac tvrdi da je financijski pomogao bivšu suprugu uplativši joj milijun dolara, što je također bilo predviđeno predbračnim ugovorom, te da je pomogao uzdržavati djecu. Tim iznosima treba pribrojiti 30 tisuća dolara mjesečno za najam druge kuće te 10 tisuća dolara za trošak preseljenja. Tu je i dogovor o alimentaciji odnosno uzdržavanju djece: 63 tisuće dolara mjesečno. No ona je htjela puno više.
Christine nije imala izbora i morala se zadovoljiti tim iznosom, jer je Kevin vrlo moćan. Da se nastavila protiviti riskirala bi da izgubi sve. Rekla je da joj nimalo neće nedostajati odlasci na sud i neprospavane noći. Također je objasnila da ovaj dogovor predstavlja pobjedu za njenu djecu jer nijedno se dijete ne želi suočiti s ovakvim sukobima, posebno ne pred očima javnosti. Upravo je ona htjela postići dogovor izvan sudnice. Nikad nije htjela da se to pretvori u cirkus. Bila je to noćna mora i sada samo želi nastaviti život, početi iznova te pretvoriti svoju novu kuću u svoj dom”, rekao je jedan Christinin pijatelj za Daily Mail.
Prošli tjedan Daily Mail je pisao da je Christine Baumgartner već primila više od 400.000 dolara za troškove soje sudske borbe protiv glumca. Bivša supruga tražila je 855.000 dolara za pokrivanje troškova procesa. Christine je tražila 575 tisuća dolara za plaćanje odvjetnika Johna Rydella i Susan Wiesner te 280 tisuća dolara za svoju komercijalisticu, što bi traženi iznos podiglo na 1,26 milijuna dolara. Odvjetnik Kevina Costnera odgovorio je tada na goleme zahtjeve rekavši da su traženi iznosi “napuhani” te da je nezamislivo isplatiti toliki novac. Odvjetnik je ujedno Christine nazvao nerazumnom.
Prati lika brakova i dice

Kevin Costner ranije je bio u braku sa Cindy Silvom, s kojom također ima troje djece. Slavni glumac ima i vanbračnog sina čija je majka Bridget Rooney.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25209 times
- Been thanked: 28941 times
Ubijaju sa Ivaniševićem i bivša mu, nikad veće doze egoizma nismo primali, jazuk
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12114 times
- Been thanked: 12700 times
Meni je misterija koga to interesuje, ko to cita... Tih "slavnih" razvoda pune novine, ubise 

- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2582 times
- Been thanked: 21502 times
Eno i tereza kesovija se razvela.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 22691 times
- Been thanked: 23259 times
Nisam znao ni da je ziva jos uvijek..
dream of spring.
- HAVANA
- Pituljica
Eeee, zaprati je
- ironman
- sirius
Ma dovoljno je evo vako da cujem.
Maglu ponekad poslusam i mjera.
Maglu ponekad poslusam i mjera.
dream of spring.
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 21765 times
- Been thanked: 9304 times
- ironman
- sirius
Otiso na Josipu Lisac..stigo me umor haman..
Pisem da nisam znao ni da je ziva a mislim na Josipu..
A za Terezu nisam cuo od 99'

dream of spring.
- HAVANA
- Pituljica
Josipa je nasla frajera.
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 28096 times
- Been thanked: 25786 times
Pa eto jaimmuno wrote: 17 Oct 2023, 15:54 Meni je misterija koga to interesuje, ko to cita... Tih "slavnih" razvoda pune novine, ubise![]()

Ide do te mere, da, kad sam bila u Eisenach u muzeju Johann Sebastian Bach-a, na jednoj tabli procitala kako se ozenio vrrrrrlo brzo nakon smrti prve zene koja je umrla dok je on bio na “sluzbenom putu” i nikad se nije saznao razlog njene smrti, mene to toliko zaintrigira i puno mi je zanimljivije nego da saznam neki trac bliskih ljudi. To mi bude neprijatno.
A ovako, privatni skandali poznatih licnosti morrre
- immuno
- Forum [Bot]
Dobrica nasa dragaMorgen wrote: 17 Oct 2023, 18:45Pa eto jaimmuno wrote: 17 Oct 2023, 15:54 Meni je misterija koga to interesuje, ko to cita... Tih "slavnih" razvoda pune novine, ubise![]()
Ide do te mere, da, kad sam bila u Eisenach u muzeju Johann Sebastian Bach-a, na jednoj tabli procitala kako se ozenio vrrrrrlo brzo nakon smrti prve zene koja je umrla dok je on bio na “sluzbenom putu” i nikad se nije saznao razlog njene smrti, mene to toliko zaintrigira i puno mi je zanimljivije nego da saznam neki trac bliskih ljudi. To mi bude neprijatno.
A ovako, privatni skandali poznatih licnosti morrre

- immuno
- Forum [Bot]
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15049 times
- Been thanked: 14783 times

”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Nice
- Forum [Bot]
Meni je sasvim normalno zanimanje za novosti kod bilo koga, slavnih naročito
- Nice
- Forum [Bot]
- immuno
- Forum [Bot]
Ama hajde blic vijest razisli se al ne moram znati ko je kome sta reko, kolko para dao, uzeo, koliko carapa i gaca imaNice wrote: 17 Oct 2023, 18:56 Meni je sasvim normalno zanimanje za novosti kod bilo koga, slavnih naročito
- Nice
- Forum [Bot]
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 8869 times
- Been thanked: 8609 times
Haj bježi