Jednom sam pitala šta će u njegovoj Velikoj Srbiji biti sa Bosnom. "Vratićete se u svoju maticu k'o što ste odavno hteli" (c) Bugare sve htio je pobiti k'o zečeve. I naravno da on bude kralj.

Moderator: Krokodil Behko
JaaaVo, koja koincidencija...Awenary[color=#FF4080] wrote:Jao, prepisivali smo se s jednim seljakom (u ovom slučaju mogla bih reći i seljačinom [/color]) na VK. Momak je bio lud. Opsjednut dvijema stvari - seksom i Velikom Srbijom. Prva, valjda, za množenje njemu sličnih
![]()
Jednom sam pitala šta će u njegovoj Velikoj Srbiji biti sa Bosnom. "Vratićete se u svoju maticu k'o što ste odavno hteli" (c) Bugare sve htio je pobiti k'o zečeve. I naravno da on bude kralj.Jedno mi nije jasno u vezi ovog "Srbija do Tokija" - jel' misle da će im Rusi slobodno svoje dati?
postoji li ikakva zamisljena ili stvarna situacija nakon koje ce se na ovakve ideje gledati sa sprdnjom u Srbiji?2. Заокруживање и очување територије
Своје земље стекли смо насељем и борбом. За њих су се жртвовали безбројни наши нараштаји.
Земље које смо освојили, и задржали – што није успело Грцима, Римљанима, Млечанима, Турцима, ни Тевтонцима – јесу, положајем, природним богатствима и лепотом, без премца у Европи. Њиховим поседом постали смо једна од најуспешнијих нација света.
Због тога њима не сме нико трговати, нити их отуђивати.
Њихови делови могу бити окупирани, али нација и држава такво стање не смеју признати. Сви Срби дужни су да се боре против било какве окупације до ослобођења.
Националну територију заокружили смо, коначно, победом у Првом светском рату.
Она се састоји од Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Далмације, Славоније, Српске Крајине, и српске Македоније, и зове се, сва, Србија.
Њена северозападна граница иде од Карлобага, преко Госпића, Плашког, Оштарија, Мрежницом до Карловца, Купом до Сиска, Савом до Јасеновца, на Новску, Пакрац, Дарувар, и Брежницом до мађарске границе.
Северозападна наша граница омеђиће се јасно рекама, планинским гребенима, и стратешким градовима, на основу наших геостратешких потреба.
Границе према Мађарској, Румунији, и Бугарској остају исте као за СФРЈ.
Југоисточне границе иду од Криве Паланке, Кривом реком до Пчиње испод Куманова, јужном ивицом Скопске Црне Горе до Радуше, Вардаром до Гостивара, јужном обалом Мавровског језера, до албанске границе.
При успостављању југоисточне границе стоје иста начела као за северозападну.
Граница према Албанији остаје иста као за време СФРЈ.
Španac, pretpostavljam da pitanje upućuješ svima, pa evo što ja mislim.Spanac_113 wrote:postoji li ikakva zamisljena ili stvarna situacija nakon koje ce se na ovakve ideje gledati sa sprdnjom u Srbiji?2. Заокруживање и очување територије
Своје земље стекли смо насељем и борбом. За њих су се жртвовали безбројни наши нараштаји.
Земље које смо освојили, и задржали – што није успело Грцима, Римљанима, Млечанима, Турцима, ни Тевтонцима – јесу, положајем, природним богатствима и лепотом, без премца у Европи. Њиховим поседом постали смо једна од најуспешнијих нација света.
Због тога њима не сме нико трговати, нити их отуђивати.
Њихови делови могу бити окупирани, али нација и држава такво стање не смеју признати. Сви Срби дужни су да се боре против било какве окупације до ослобођења.
Националну територију заокружили смо, коначно, победом у Првом светском рату.
Она се састоји од Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Далмације, Славоније, Српске Крајине, и српске Македоније, и зове се, сва, Србија.
Њена северозападна граница иде од Карлобага, преко Госпића, Плашког, Оштарија, Мрежницом до Карловца, Купом до Сиска, Савом до Јасеновца, на Новску, Пакрац, Дарувар, и Брежницом до мађарске границе.
Северозападна наша граница омеђиће се јасно рекама, планинским гребенима, и стратешким градовима, на основу наших геостратешких потреба.
Границе према Мађарској, Румунији, и Бугарској остају исте као за СФРЈ.
Југоисточне границе иду од Криве Паланке, Кривом реком до Пчиње испод Куманова, јужном ивицом Скопске Црне Горе до Радуше, Вардаром до Гостивара, јужном обалом Мавровског језера, до албанске границе.
При успостављању југоисточне границе стоје иста начела као за северозападну.
Граница према Албанији остаје иста као за време СФРЈ.
ma to se nama čini da se desilo zbog naše pozicije , međutim planovi nacionalista Srbije su doživjeli potpuni krah i sad mi još malo ispaštamo jer pokušavaju na Bosni da liječe frustracijeSpanac_113 wrote:mislim da je to vecini jasno i isto tako da su ideje teritorijalne ekspanzije stvar proslosti.
ali svako malo se nesto desi i nasi istocni susjedi nas zateknu provodeci u stvarnost ono za sto smo mi mislili da je odavno mrtvo.
Awenary,Awenary wrote:Off: Moram reci da taj nikad ne bi izabrao nick "seljak", pogotovo ne bi o sebi rek'o "seljacina"Taj mislio je da je pravi gospodin. a matica Bosni, po njemu, je Srbija. Prevelika) A da, bosanci/bosnjaci su nesto nepostojece, ako moramo vec njemu vjrovat'. Barem po tome zakljucam da to nisi, hvala Bogu, ti
Vracam se u temu) Ovdje poznajem dosta Srba, tu nisu bas onakvi velikiSasvim normalni ljudi, samo sto govore ekavicom
Zanimljivo, od cega to zavisi
![]()
Mislim, u danasnje vrijeme ne bismo morali "da se bojimo" te glupe ideologije.
podignuti "Bosanski zid" dva puta veci i siri od kineskog, te srusiti sve mostove.Spanac_113 wrote:i ja sam misljenja da se ta ideja nece nikada ugasiti u svijesti srbije.
protkana je kroz svaku pisanu rijec istorije.
kako se postaviti prema tome u bih i hrvatskoj? bez zveckanja oruzjem.
E, moj ''laganini'', da sam sumnjiv samo tebi, lako bih ja... Ma, samom sebi sam ja sumnjiv...samom sebi nekad nič ne vjerujem.laganini wrote:..seljak sumnjiv si ti meni bia
A gdje bi "vi" to gnjavili? I etnicko ciscenje Hrvata od strane Srba, i Srba od strane Hrvata u Hrvatskoj je etnicko ciscenje i zlocin protiv covjecnosti. A Hrvatska sa Kosovom ima veze koliko i Srbija sa hrvatsko-slovenackim pogranicnim sporom...laganini wrote:srbija mora priznat oluju kosovo i molit boga da ih ne gnjavimo za koji metar granice kao nas janezi..i biće sve ok..a vučić mi se čini kao pragmatik što je dobar znak..