Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zanki wrote: 07 Jun 2023, 21:06
Pa de šta ste takvi, možda je depresivan vidiš nema familiju, možda je bivši drogaš ili nešta pa mu treba i psihološka pomoč nejte biti takvi, valjda će mu neka organizacija pomoć malo ga primit i socijalizirati...
Čovik prvenstveno nema nikog i teško mu je krenit od nekud, nije sve tako crno bjelo
Ko to nije depresivan? Znaci ne osjecam se dobro tri dana treba mi neka pomoc? Treba mi prut preko ledja
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Zanki wrote: 07 Jun 2023, 21:06
Pa de šta ste takvi, možda je depresivan vidiš nema familiju, možda je bivši drogaš ili nešta pa mu treba i psihološka pomoč nejte biti takvi, valjda će mu neka organizacija pomoć malo ga primit i socijalizirati...
Čovik prvenstveno nema nikog i teško mu je krenit od nekud, nije sve tako crno bjelo
Ko to nije depresivan? Znaci ne osjecam se dobro tri dana treba mi neka pomoc? Treba mi prut preko ledja
Trea ti prut što kvotaš post od prošlog stoljeća... sad moran čitat, tražit, šta kako
Najspektakularniji novogodišnji doček - Marija Šerifović u Zenici
U press salonu Gradske arene "Husejin Smajlović" u Zenici danas je održana konferencija za medije na kojoj je najavljen novogodišnji program. Zeničane ali i posjetitelje iz drugih gradova u 2024. godinu će svojim koncertom uvesti regionalna muzička zvijezda Marija Šerifović. Više detalja možete pročitati u narednom broju Naše riječi koji u prodaju izlazi u utorak, 24. oktobra.
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
Koji je demagog ovaj Kasumovic, to je za nepovjerovat. Al sve za izbore, to je ono sto birace privlaci. Umjesto da su pare utrosili za pametnije stvari, al hajd, nek se narod veseli
Koraci_u_noci wrote: 19 Oct 2023, 16:14
Koji je demagog ovaj Kasumovic, to je za nepovjerovat. Al sve za izbore, to je ono sto birace privlaci. Umjesto da su pare utrosili za pametnije stvari, al hajd, nek se narod veseli
Hljeba i igara.
Koloseum princip. Light verzija .
Oprobani recept.