Bice djetetu super u Kanadialma75 wrote:Žao mi je djeteta. Kakav će odgoj dobiti?
Vidi nas kako smo svi ‘ispravno’ odgojeni po bogu i tradiciji pa se pokoljemo i silujemo svakih toliko godina ko da ce izac iz mode
Moderator: spacebound

Bice djetetu super u Kanadialma75 wrote:Žao mi je djeteta. Kakav će odgoj dobiti?
Hvala, da ne moram ponavljat ocigledno:) Cuj nece dobit dijete "adekvatan odgoj"Spanac_113 wrote:Bice djetetu super u Kanadialma75 wrote:Žao mi je djeteta. Kakav će odgoj dobiti?![]()
Vidi nas kako smo svi ‘ispravno’ odgojeni po bogu i tradiciji pa se pokoljemo i silujemo svakih toliko godina ko da ce izac iz mode

Pogledaj u "brak i porodica" Ali sve stranice a ne samo prvuJagoda wrote:Hvala, da ne moram ponavljat ocigledno:) Cuj nece dobit dijete "adekvatan odgoj"Spanac_113 wrote:Bice djetetu super u Kanadialma75 wrote:Žao mi je djeteta. Kakav će odgoj dobiti?![]()
Vidi nas kako smo svi ‘ispravno’ odgojeni po bogu i tradiciji pa se pokoljemo i silujemo svakih toliko godina ko da ce izac iz modeIma'l tema o tome, bas me zanima sta se to podrazumijeva pod adekvatan odgoj. Nisam sad bezobrazna, zanima me.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

U pravu samTigris wrote:cuj novog pilica![]()
ja sam protiv......................a najvise sam za sudnji dan![]()
.........................vrijeme je

Ovako, pocecu redom odgovarati...Zagorka wrote:Da li ste za ili protiv?Smetaju li vam takvi parovi?Da li vam je isto kad su dvije zene ili dva muskarca u vezi?
Imate li u drustvu,porodici,nekog homoseksualca,lezbejku?
Sta biste rekli sutra da vam dijete dodje priznati takvo nesto?Voljeli biste ga jednako ili odbacili?
Ako smatrate da takve veze ugrozavaju zajednicu,mozete li navesti zasto?
ružni wrote:U pravu samTigris wrote:cuj novog pilica![]()
ja sam protiv......................a najvise sam za sudnji dan![]()
.........................vrijeme je
Ti misliš da nas neka kometa hoće, i kamenja bježe od nas

nisam ni rekla da su automatski pedofili...Julia-Klara wrote:pa ako su gay nisu automatski pedofili