Morgen wrote: 23 Oct 2023, 15:37 Ne daj Bože ovaj zadnji dolje sa kapuljačom da te sretne negde noću
Fudo?
Moderator: VIP

Morgen wrote: 23 Oct 2023, 15:37 Ne daj Bože ovaj zadnji dolje sa kapuljačom da te sretne negde noću

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ko bolan?

Jes jebo mater eno ga i utacko. Na zutom.

sUkim da se milujem bolan, bolanFuddo wrote: 23 Oct 2023, 16:46 Srdacan pozdrav svima.
Nasam se da vam ovi predkijametski dani prolaze u lijepim privatnim desavanjima, tj. da se Milujete do ne iznemoglosti, sam je to jos ostalo.

Nasji nekog pristojnog Muju na privremenom radu u Ceskoj, ima ih puno, komplikujes bezveze.Julia-Klara wrote: 23 Oct 2023, 16:47sUkim da se milujem bolan, bolanFuddo wrote: 23 Oct 2023, 16:46 Srdacan pozdrav svima.
Nasam se da vam ovi predkijametski dani prolaze u lijepim privatnim desavanjima, tj. da se Milujete do ne iznemoglosti, sam je to jos ostalo.![]()
ne prisjedaj mi na muku, ziv bio

EjebigaJulia-Klara wrote: 23 Oct 2023, 16:54 nema Fuddo
pristoji su ozenjeni, a i oni nepristoji
ebi ga
prnula sam u shishu
mogu sebi samo meHke krompiruse napravit
ehet
samo peMzija je bitnaFuddo wrote: 23 Oct 2023, 17:02EjebigaJulia-Klara wrote: 23 Oct 2023, 16:54 nema Fuddo
pristoji su ozenjeni, a i oni nepristoji
ebi ga
prnula sam u shishu
mogu sebi samo meHke krompiruse napravit
ehet
Evo ti jedno
I hug, i kiss
Bice bolje.

Bila je i u Doboju, ali su je prije vise godina preimenovali.HAVANA wrote: 23 Oct 2023, 14:02 Kod tereks pumpeScreenshot_20231023_140206_com.google.android.apps.maps.jpg

Pozdrav i tebi. Milujte se i vi tamo brteFuddo wrote: 23 Oct 2023, 16:46 Srdacan pozdrav svima.
Nasam se da vam ovi predkijametski dani prolaze u lijepim privatnim desavanjima, tj. da se Milujete do ne iznemoglosti, sam je to jos ostalo.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests