Roki nema u Hercegovini leznja po "vazdan"Rockefeller wrote:Naprotiv, Ruana mi dade ideju šta da slušam.
Hvala Ru.![]()
Poslušaj ti ovu:
[ytube][/ytube]
Uz ovo rakijat povazdan.![]()
Hercegovci
Moderator: Krokodil Behko
-
Ruana
- Status: Offline
Re: Hercegovci
-
Ružni
Nije Rujka nabrojala dvojicu najpoznatijih Hercegovaca u svijetu. Dva rođaka porijeklom iz Hercegovine su u svoje vrijeme ispisali košarkašku istoriju u Evropi, prvi je, nažalost, otišao prerano.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Jedan od tih je Drazen Dalipagic.....ružni wrote:Nije Rujka nabrojala dvojicu najpoznatijih Hercegovaca u svijetu. Dva rođaka porijeklom iz Hercegovine su u svoje vrijeme ispisali košarkašku istoriju u Evropi, prvi je, nažalost, otišao prerano.
..drugog...nemerem se sjetit....
...a znam ....sigur.....majke mi....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Jok bona, u nedostatku vrhunstva, dosli decki u BL da trazeRuana wrote:Znamo mi to, obicno prvo dodje jedna pa onda povede pola carsije za sobom.Jagoda wrote:Zbunjena sam: moja dva tetka cistokrvni Mostarci, hebet koljena unazad, ozenili obojica BanjalucankeRuana wrote:Bosanci jedva cekaju da se ozene iz Hercegovine
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
-
Ružni
Nisam na njega mislioPasaga wrote:Jedan od tih je Drazen Dalipagic.....ružni wrote:Nije Rujka nabrojala dvojicu najpoznatijih Hercegovaca u svijetu. Dva rođaka porijeklom iz Hercegovine su u svoje vrijeme ispisali košarkašku istoriju u Evropi, prvi je, nažalost, otišao prerano.![]()
..drugog...nemerem se sjetit....![]()
...a znam ....sigur.....majke mi....
Mislio sam na Dražena Petrovića i Dejana Bodirogu, druge rođake iz Hercegovine.
-
dacina_curica
Joj ako te cuje Nelin svekar.Ruana wrote: Pa daa s eu tebi prepoznati da si guja ili da imas malo krvi ako nista onda makar sa "kamenjarom" spavas.
- Pasaga
- Hadžija

Dalipagica sam licno poznavao....familiju mu...
ovi ostali,jedino ovaj Petrovic....
ovi drugi.....bezzzeee....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
-
Ruana
Dino Bilalovicružni wrote:Nisam na njega mislioPasaga wrote:Jedan od tih je Drazen Dalipagic.....ružni wrote:Nije Rujka nabrojala dvojicu najpoznatijih Hercegovaca u svijetu. Dva rođaka porijeklom iz Hercegovine su u svoje vrijeme ispisali košarkašku istoriju u Evropi, prvi je, nažalost, otišao prerano.![]()
..drugog...nemerem se sjetit....![]()
...a znam ....sigur.....majke mi....Ima i Radmanović odozdo, sigurno ima još neko što mi ne pada na pamet
![]()
Mislio sam na Dražena Petrovića i Dejana Bodirogu, druge rođake iz Hercegovine.
-
Ruana
Jasta sve je bolje od Glamoca pa bilo u Bosni jal HercegoviniJagoda wrote:Jok bona, u nedostatku vrhunstva, dosli decki u BL da trazeRuana wrote:Znamo mi to, obicno prvo dodje jedna pa onda povede pola carsije za sobom.Jagoda wrote:Zbunjena sam: moja dva tetka cistokrvni Mostarci, hebet koljena unazad, ozenili obojica BanjalucankeRuana wrote:Bosanci jedva cekaju da se ozene iz Hercegovine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Ruana
znala samdacina_curica wrote:Joj ako te cuje Nelin svekar.Ruana wrote: Pa daa s eu tebi prepoznati da si guja ili da imas malo krvi ako nista onda makar sa "kamenjarom" spavas.![]()
Amen sister! Haj' da se jednom i mi slozimoRuana wrote: Jasta sve je bolje od Glamoca pa bilo u Bosni jal Hercegovini
D.I.L.L.I.G.A.F.
-
Ruana
Pa nisam ja monoge nabroja, Vaha Enver Maric, Vuk Draskovicružni wrote:Nije Rujka nabrojala dvojicu najpoznatijih Hercegovaca u svijetu. Dva rođaka porijeklom iz Hercegovine su u svoje vrijeme ispisali košarkašku istoriju u Evropi, prvi je, nažalost, otišao prerano.
-
Ruana
Je li tebi vazda tako fali nasih rijeci kad pricas?Jagoda wrote:Amen sister! Haj' da se jednom i mi slozimoRuana wrote: Jasta sve je bolje od Glamoca pa bilo u Bosni jal Hercegovini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Pasaga
- Hadžija

Ruana wrote:Pa nisam ja monoge nabroja, Vaha Enver Maric, Vuk Draskovicružni wrote:Nije Rujka nabrojala dvojicu najpoznatijih Hercegovaca u svijetu. Dva rođaka porijeklom iz Hercegovine su u svoje vrijeme ispisali košarkašku istoriju u Evropi, prvi je, nažalost, otišao prerano.itd......
...kako ces zaboravit Sulu Rebca....
Omu Batlaka.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Definisi "nase" rijeci:)))))))) Sh'o je'l ti se ne svidja kak pricam?!Ruana wrote:Je li tebi vazda tako fali nasih rijeci kad pricas?Jagoda wrote:Amen sister! Haj' da se jednom i mi slozimoRuana wrote: Jasta sve je bolje od Glamoca pa bilo u Bosni jal Hercegovini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
D.I.L.L.I.G.A.F.
-
Ruana
Sula otkud ti znas Sulu to mi je .................Pasaga wrote:Ruana wrote:Pa nisam ja monoge nabroja, Vaha Enver Maric, Vuk Draskovicružni wrote:Nije Rujka nabrojala dvojicu najpoznatijih Hercegovaca u svijetu. Dva rođaka porijeklom iz Hercegovine su u svoje vrijeme ispisali košarkašku istoriju u Evropi, prvi je, nažalost, otišao prerano.itd......
...kako ces zaboravit Sulu Rebca....
Omu Batlaka.....
Last edited by Ruana on 09 Mar 2014, 15:32, edited 1 time in total.
-
Ružni
Ovaj Petrović, a Bodiroga bezveze, ne zajebavajPasaga wrote:Dalipagica sam licno poznavao....familiju mu...
- Pasaga
- Hadžija

to ubacivanje engleskog,je malo previse...ruzno....Jagoda wrote:Definisi "nase" rijeci:)))))))) Sh'o je'l ti se ne svidja kak pricam?!Ruana wrote:Je li tebi vazda tako fali nasih rijeci kad pricas?Jagoda wrote:Amen sister! Haj' da se jednom i mi slozimoRuana wrote: Jasta sve je bolje od Glamoca pa bilo u Bosni jal Hercegovini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije bas IN...a i krkanski je....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
A ebi ga krkanka sam, ne meRem protiv prirode;)Pasaga wrote:
to ubacivanje engleskog,je malo previse...ruzno....
D.I.L.L.I.G.A.F.
-
Ruana
Ne uci s eu Glamcu svaki dan strani jezik, nek se znaPasaga wrote: to ubacivanje engleskog,je malo previse...ruzno....