Marihuana liječi depresiju i šizofreniju
Moderator: Krokodil Behko
Re: Dvanaest razloga zašto legalizacija marihuane ima smisla
..a koliko razloga protiv...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Rockefeller
- Aktivni forumaš
- Status: Offline
BiH bi se mogla promovirati kao zemlja omladine.Krokodil Behko wrote:Jeste. Krajnje je vrijeme da se svi kolektivno, skinemo sa ovog horsa.

A ne treba valjda da pričamo o tome da mariuhana stimulativno djeluje na našu maštu. Podsjetiću, San Francisco šesdesetih - pokret nazvan Hippie, četrdeset godina nakon toga San Francisco, zajedno sa okolicom, je jedan od najrazvijenijih gradova svijeta.
Koincidencija? Ja mislim da su ove dvije stvari usko vezane. "(Silikonska) Dolina" u kojoj su nastala sva današnja najveća elektronska preduzeća je imala materijal, imala je injžinjere, novac... ali joj je hippie pokret dao nešto što je falilo - dušu. Inače bi sva elektronika i danas bila prašnjava, percipirali bi je kao neprijatelja čovjeka/radne snage i ne bi bila uopće privlačna.
Sa legalizacijom, ja mislim ili bar postoji neka nada u meni, da Bosna to može ponoviti.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9505 times
- Been thanked: 11245 times
- Status: Online
I još ako ima čaj od ove biljke, pa da zgrijem kosti stare 

navaodno su farmaceutske firme najveći protivnici laegalizacije a razlog nije teško skontat..
Farmaceuti dolaze napušeni na posao?laganini wrote:navaodno su farmaceutske firme najveći protivnici laegalizacije a razlog nije teško skontat..

-
- Inventar foruma
Trinaesti razlog - jer marihuana daje krilaaa 

- Rockefeller
- Aktivni forumaš
Mislim da većina ljudi koji se protive legalizaciji mariuhane to govore zbog predrasuda. U mom razredu u srednjoj školi je bilo najmanje skoro polovica učenika i učenica koji su uzimali mariuhanu. Oni nisu bili ništa drugačiji ni od koga ovde izmedju nas, potpuno racionalni ljudi, u rasponu od hiphopera do narodnjaka po muzičkom ukusu, od dobrih do slabih djaka. Niko od njih nije završio na drogama ili je na bilo kakav način postao štetan i opasan po društvo.
Like Frankie said I did it my way!
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace

Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
E pa nije uvijek bilo tako. Kad sam ja bio srednjoškolac, negdje odmah pred potop, marihuana se skoro pa nije mogla ni nabaviti. Jbt glupe države, ne možeš sebi ni drogu kupiti ko čovjek 

-
Joknico wrote:ima u apoteci, samo ti treba x nekih dozvola i recepAt u cetR izdanja

Kod nas je bilo lakse nabaviti drogu nego banane.Krokodil Behko wrote:E pa nije uvijek bilo tako. Kad sam ja bio srednjoškolac, negdje odmah pred potop, marihuana se skoro pa nije mogla ni nabaviti. Jbt glupe države, ne možeš sebi ni drogu kupiti ko čovjek

-
- Inventar foruma
Za vrijeme rata 'sibica', 4-5 djogsa, trave bila tri marke. 1 cigareta dvije marke. jeftinije se bilo gudrat. i onda kad mi se zale na rat 

- heda
- Sitna buranija
Re: Marihuana liječi depresiju i šizofreniju
pobedila sam depresiju a jos ne patim od sizofrenije tako da mi jos nije potrebna marihuana :P
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3879 times
- Been thanked: 2918 times
djelila se kao redovno sledovanje na liniji
u kutijama od sibica.
u kutijama od sibica.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
..vidiš to nisam zna...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Koliko je jointa potrebno za predoziranje?

Dokument iz 1988., koji je potpisao legendarni sudac Francis L. Young laboratorijskim eksperimentom, otkrio je kolika je doza kanabisa potrebna za predoziranje.
Legendarni sudac za zajednicu kanabisa, Francis L. Young, ponajviše poznat po rečenici sa suđenja "Prirodna marihuana je jedna od najsigurnijih terapeutskih aktivnih supstanci poznatih čovjeku", u suđenju je napravio analizu biljke te je otkriveno kako bi pojedinac trebao popušiti 20 do 40 tisuća puta više supstance nego što sadrži jedan joint - što u prijevodu znači: 750 kilograma u 15 minuta.
Osim toga, u arhivi DEA možemo naći i podatke kako kanabis svakodnevno konzumira više stotina milijuna ljudi, a izuzetno bitno je podvući i da nitko nikada nije umro od konzumacije kanabisa. Teško je, s obzirom na sve, utvrditi zašto je biljka uopće zabranjena, osim ako u pozadini nije stajao nekakav interes, prenosi nexus svjetlost.
Evo, ovo je jedan od dokaza da marihuana nije štetna onoliko koliko nam to žele prikazati. Od marihune nikada nitko nije umro i to je činjenica. S druge strane, to je biljka koja pomaže u ozdravljenju teških bolesti, biljka koja liječi rak, ublažava bolove i jednostavno otklanja maligna oboljenja. Ova biljka je zaista nevjerojatna, jer osim što ozdravlja sve moguće i nemoguće, ova se biljka može koristiti u svim drugim industrijama svijeta kao jeftin i pouzdan materijal. Građevinska industrija, papirna, automobilska, farmaceutska, tekstilna industrija, sve su to industrije koje bi mogle profitirati od legalizacije konoplje.
Nakon legalizacije konoplje koja je krenula u nekoliko država u SAD-u, konoplju će u travnju u potpunosti legalizirati Uragvaj. I u Hrvatskoj se nešto pokrenulo pa tako i mi imamo prvu hrvatsku političarku koja se zalaže za legalizaciju marihuane u Hrvatskoj, Mirelu Holy. Mnogi su bili presretni jer se nešto u svijetu mijenja u pogledu ove čudotvorne biljke, no onda pljas i šok. Procurila je vijest kako je za legalizaciju marihuane u Urugvaju, ali i u SAD-u zaslužna, niti manje ni više nego moćna korporacija Monsanto koja je, navodno, potpisala sporazum s Urugvajem koji će saditi njihovo GMO sjeme marihuane. Zaista strašno i proračunato. Istina je da Monsanto već dugi niz godina radi na gmo sjemenu marihuane, no čini se kako se i sve legalizacija u svijetu odvija pod njihovom palicom, što ipak nije dobra vijest. GMO marihuana zasigurno neće liječiti rak i druge bolesti, naprotiv ona će ga izazivati, što je apsolutna manipulacija stanovništvom, ali je i u skladu s farmaceutskom industrijom koja nikako ne želi zdravu konoplju u društvu jer tako oni više ne bi obrtali svoje milijarde na račune bolesti koje sami izazivaju.
Naravno da iza svake dobre vijesti stoji 'ALI'. U ovom slučaju to je 'GMO ALI', stoga budite zaista oprezni ako do legalizacije ikada dođe jer jer ovaj plan Monsanta i država koje se odlučuju na legalizaciju je zaista opasan po zdravlje našeg društva. Zna li i Mirela Holy za dogovor s Monsantom pa tako ponosno, prva progovara o legalizaciji konoplje u Hrvatskoj? GMO konoplju ne treba legalizirati nego ju treba zabraniti i ukinuti, kao i sve ostalo genetski modificirano sjeme.
-
Re: Koliko je jointa potrebno za predoziranje?
Ništa nije slučajno...sve je to pomno isplanirano od velikih igrača 

Habibti, ya nour el - ain... 

Sve droge treba legalizovati. I debelo oporezovati. Pa bujrum, ko voli, nek izvoli.
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
ajde da si mi u nećem slažemo.....i droge i prostituciju...odmah kapne više u budžet a i kriminalci ostanu bez dijela kolača....sve jasno i jednostavno...Jagoda wrote:Sve droge treba legalizovati. I debelo oporezovati. Pa bujrum, ko voli, nek izvoli.
Habibti, ya nour el - ain...