Možda bi bilo poželjno da je nema ili da je negdje sakrije

Moderator: spacebound
Možda bi bilo poželjno da je nema ili da je negdje sakrije
Neka joj kupi kuču ili napravi kat ali et kupia auto zbog lajkova...
Nije kupio auto nego se slikao u prijateljevom.Zanki wrote: 24 Oct 2023, 14:20Neka joj kupi kuču ili napravi kat ali et kupia auto zbog lajkova...
Auto je da dođwš od točke a do točke b.
A ko se materon hvalia nie daleko dogurao nemojmo se pravit blentavi.
Znan da ste svi super sa svekrvama ali ok pričamo da ne bude da blejimo samo de![]()
Još ako malo ljutne .... u sataraš namah
A jeli, eto zavele me paprike ne upratih sveNice wrote: 24 Oct 2023, 14:21Nije kupio auto nego se slikao u prijateljevom.Zanki wrote: 24 Oct 2023, 14:20
Znan da ste svi super sa svekrvama ali ok pričamo da ne bude da blejimo samo de![]()
A mamu spominje jer mu pomaže
Ja sa mojom svekrvom jesam, stvarnoZanki wrote: 24 Oct 2023, 14:20Neka joj kupi kuču ili napravi kat ali et kupia auto zbog lajkova...
Aj biži ako san te pogodilaNice wrote: 24 Oct 2023, 14:26Ja sa mojom svekrvom jesam, stvarnoZanki wrote: 24 Oct 2023, 14:20
ali razumijem i ako neko nije. Mislim, ja sam već dugo u braku i s vremenom smo jedna drugu naučile i poštovati i voljeti, pa ona je mama mog muža, ne može se izbaciti iz njegovog života, je li tako
A ako još i pomaže, treba imati obzira i poštovanja prema njoj
Zanki wrote: 24 Oct 2023, 14:27Aj biži ako san te pogodilaNice wrote: 24 Oct 2023, 14:26
Ja sa mojom svekrvom jesam, stvarnoali razumijem i ako neko nije. Mislim, ja sam već dugo u braku i s vremenom smo jedna drugu naučile i poštovati i voljeti, pa ona je mama mog muža, ne može se izbaciti iz njegovog života, je li tako
A ako još i pomaže, treba imati obzira i poštovanja prema njoj![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests