slabo ti mašta radilaganini wrote:..neznam jesam li normalan ali to mi je strano..jebote da nekog razmišljam dok nekog guzim..bolesno..

Moderators: spacebound, Duminjo
slabo ti mašta radilaganini wrote:..neznam jesam li normalan ali to mi je strano..jebote da nekog razmišljam dok nekog guzim..bolesno..
Eh... Ovo nije tačno - -storm wrote:Što se ženama mota po glavi tijekom seksa?
Iako pokušavaju ostati potpuno usredotočene tijekom seksa, ženama se u svakom trenutku po glavi mota stotine stvari • Donosimo listu nekoliko stvari o kojima razmišljaju
ŽENE su sklone i sposobne raditi više stvari u isto vrijeme, a tako je često i tijekom seksa.
Iako pokušavaju ostati potpuno usredotočene tijekom seksa, ženama se u svakom trenutku po glavi mota stotine stvari, vezane uz posao, obitelj, prijatelje, partnera itd., piše portal The Frisky.
Mi donosimo listu samo nekoliko stvari o kojima razmišljaju.
"Baš me zanima ima li kakav dobar film na televiziji."
"Što to radiš?!"
"Hladno mi je."
"Baš tu!"
"Popila sam malo previše."
"Kako izgledam u ovoj pozi?"
"Što ću sutra obući na posao?"
"Ne mogu vjerovati da je odmah skinuo ovaj seksi komplet."
"Znači li ovaj seks da smo sada par?"
"Ovo je super osjećaj."
Pssst! Jedna od stvari koje im prolaze kroz glavu su i seksi scene iz filmova ili s nekim od bivših partnera!
Pa postoji la mort avant la mort ....storm wrote:pa dobro nisi stalno, tokom cijelog odnosa u stanju "le petite mort" ...ako jesi, onda čestitke partneru
predajem se....ipak mi francuski nije jača strana....ali slažem se da za trajanje "smrti" nema vremena razmišljati o outfitu sutraTrepavica wrote:Pa postoji la mort avant la mort ....storm wrote:pa dobro nisi stalno, tokom cijelog odnosa u stanju "le petite mort" ...ako jesi, onda čestitke partneru
Tako je lagani. Normalan si.laganini wrote:..neznam jesam li normalan ali to mi je strano..jebote da nekog razmišljam dok nekog guzim..bolesno..
i to je normalno...jelda je okusnija kašaCalla wrote:ponekad se uhvatim da ubacujem razlicite zacine dok mjesam vrucu kasu...
Spanac_113 wrote:mislim da je pitanje pogresno postavljeno
da li zamisljamo trece dok vodimo ljubav bi imalo smisla.
a druge zamisljam od treceg razreda osnovne.
Veca wrote:Spanac_113 wrote:mislim da je pitanje pogresno postavljeno
...nista ti nisi skont'o,sacu ja tebi objasnit'...npr.,ti vodis jubav sa mnom,a ja mislim na Harleta! :vecaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...'ebem ja tog partnera,ako moram misliti na drugog!...
et sad ja ne valjam zato sto tebi harle ne izlazi iz ustaVeca wrote:Spanac_113 wrote:mislim da je pitanje pogresno postavljeno
...nista ti nisi skont'o,sacu ja tebi objasnit'...npr.,ti vodis jubav sa mnom,a ja mislim na Harleta! :vecaa
...'ebem ja tog partnera,ako moram misliti na drugog!...
što ti je reći iskrenostharlekin wrote:ja bgm zamisljam
citav seksualni zivot mi se svodi na mastanje i zamisljanje
i mogu reci da pojeba tako sve redom,mjenjam ih ko cigo konje
Lagani ce se uvrijediti, samo da znas.MORENA wrote:Ja zamisljam seks kad vidim neku drugu osobu
mjokRuana wrote:Lagani ce se uvrijediti, samo da znas.MORENA wrote:Ja zamisljam seks kad vidim neku drugu osobu
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests