Luna. wrote:Sheval wrote:Ja nisam sposoban:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EVO GAAAAAA
dzigere moje i jedno i drugo
i ovaj treći ispod vas.....
nema vas drzava........
Moderator: Krokodil Behko

Luna. wrote:Sheval wrote:Ja nisam sposoban:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EVO GAAAAAA

oko mojeeeeeeeeSheval wrote:Ja nisam sposoban

Dobro je,obzirom kako je počela rečenicaRum wrote:Sve bi vas banovo do 2045

ova se riječ zavrsava na A koliko ja znamLuna. wrote:da sam ja neko :-)
ne b brisala postove nikad, samo ako je u postu otkrivena necija privatnost, onda... banovala bi samo ak dodje do p..ki materina, inace ne bi...
nivo diskusije bi podigla na takav nivo, da bi oni, koji bi bili spremni za vrijedjanja i svadjanja svakako "otpali" sami
ne bi kod mene bilo ovih kaladonata i tih p..darija

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sta se ti smijes, vidis da se ziva slomih a nista ne pali, pa kontam da mi je kakvu funkciju mozda pomogne.Julia-Klara wrote:
sabur,sestro, sabur ... bice, sacu zvat Dzemilu da baci viljuskeRuana wrote:Sta se ti smijes, vidis da se ziva slomih a nista ne pali, pa kontam da mi je kakvu funkciju mozda pomogne.Julia-Klara wrote:
Julia-Klara wrote:sabur,sestro, sabur ... bice, sacu zvat Dzemilu da baci viljuskeRuana wrote:Sta se ti smijes, vidis da se ziva slomih a nista ne pali, pa kontam da mi je kakvu funkciju mozda pomogne.Julia-Klara wrote:

Bravoružni wrote:Imam i previše foteljaškog iskustva na mnogo vatrenijim forumima od ovoga gdje se okupi kuso i repato i svaki dan nova bitka. Ovdje je sve ok, osobe su uglavnom zrele i inteligentne, tako da nema potrebe za nekim dodatnim moderiranjem. Jedino bih postao admin na minut da izbrišem treptajući avatar