carobnjak_iz_voza wrote:To se uvodi samo u vecinski muslimanskim zemljama,tako da ti pitanje ne stoji.
Razmisli ti malo npr o americkom dolaru,sta pise na njemu i jeli ko pitao muslimane jel se slazu da im to bude valuta?Naravno da nije jer su oni manjina ...Takav isti princip se primjenjuje i ovdje,zasto bi imali dvostruke arsine?Zasto se americki,hrvatski i razni predsjednici zaklinju na Bibliju,jel ko pitao druge vjere u toj drzavi smiju li oni to?[/color]
Da te podsjetim... Postoji na zalost nesto sto se zove rs i drzava je u drzavi... Ionako jedva cekaju neki povod... A ni HDZ-ovima nije mane.. Kad je Covic mogao reci da granice rs nisu upitne i na taj nacin izdati u jednom jedinom momentu cak 200.000 Hrvata,...odgovor na pitanje,kakve su njegova prave namjere,sam se namece..
Pusti islamske dukate i drzi se realnosti..
Ja necu ratovati za avlijsku dzamahiriju..ako ti je to cilj...
Ko zeli dobro ovoj zemlji,nikada ne bi to javno iznoio kao ideju..
Cak sta vise,nikada ne bi ni pomislio..
A sto se tice zakletvi na Bibliji,to je njihovo pravo.
Ja nemam nista proitiv da se Babin Upisanko zakune na Kuran..
Bas kao onaj americki senator ili kongresmen,koji se prije par
godina,upravo na Kuran zakleo... Nije meni problem pronaci taj podatak na internetu ako zatreba

Treba pustiti stvari da teku svojim tokom.. Ako je Kuran knjiga na koju se zaklinje americki visoki drzavnik a jeste,onda ide nabolje.. Vjerobriznici tu nisu potrebni.
O nastanku SAD i masonima znam sve ali to nije ova tema..