Upravo sam ovo posla reciRum wrote:Vanzemaljci oteli
Crna hronika
Moderator: Krokodil Behko
Re: Niko ne zna gdje je avion Malaysia Airlinesa
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
-
Trepavica
- Status: Offline
Veceras kazu na dnevniku , neki tip koji je telefonirao na mob.tel od jednog putnika cuo da mu tel zvoni , a niko se ne javlja...koja misterija... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Čitao sam o tome. Postoji i tehničko objašnjenje. Wireles je u pitanju pa je objašnjenje da ako mi čujemo signal da zvoni, to ne mora značiti da zvoni i mobitel koji je pozvan nego se sve završava negdje na nekom serveruTrepavica wrote:Veceras kazu na dnevniku , neki tip koji je telefonirao na mob.tel od jednog putnika cuo da mu tel zvoni , a niko se ne javlja...koja misterija...
-
Ruana
Ali evo rekose ima objasnjenje za te mobitele, onaj kao neki strucnjak rece, to prvo zvoni u centrali dva puta pa onda navodno na mobilu, a njima i zazvni dva puta kad zovu.
Ko zna moze svasta biti.
Ko zna moze svasta biti.
-
Trepavica
Ma sve je bas poseban slucaj , jer nigdje nikakvog traga od aviona nema...Krokodil Behko wrote:Čitao sam o tome. Postoji i tehničko objašnjenje. Wireles je u pitanju pa je objašnjenje da ako mi čujemo signal da zvoni, to ne mora značiti da zvoni i mobitel koji je pozvan nego se sve završava negdje na nekom serveruTrepavica wrote:Veceras kazu na dnevniku , neki tip koji je telefonirao na mob.tel od jednog putnika cuo da mu tel zvoni , a niko se ne javlja...koja misterija...
-
Ruana
Sorry krokodile ne vidjeh tvoj post.Krokodil Behko wrote:Čitao sam o tome. Postoji i tehničko objašnjenje. Wireles je u pitanju pa je objašnjenje da ako mi čujemo signal da zvoni, to ne mora značiti da zvoni i mobitel koji je pozvan nego se sve završava negdje na nekom serveruTrepavica wrote:Veceras kazu na dnevniku , neki tip koji je telefonirao na mob.tel od jednog putnika cuo da mu tel zvoni , a niko se ne javlja...koja misterija...
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Trepavica wrote:Ma sve je bas poseban slucaj , jer nigdje nikakvog traga od aviona nema...Krokodil Behko wrote:Čitao sam o tome. Postoji i tehničko objašnjenje. Wireles je u pitanju pa je objašnjenje da ako mi čujemo signal da zvoni, to ne mora značiti da zvoni i mobitel koji je pozvan nego se sve završava negdje na nekom serveruTrepavica wrote:Veceras kazu na dnevniku , neki tip koji je telefonirao na mob.tel od jednog putnika cuo da mu tel zvoni , a niko se ne javlja...koja misterija...
Ima jedan dio,da kazem tog vazdusnog prostora,gdje nestaju ti avioni.
Ovo nije prvi slucaj.
Isto tako,ima dio okeana gdje nestaju brodovi,to se desava cesce.
Imaju fakte o tim slucajevima.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Bermudski trougao? Ja ne mogu da vjerujem da ga ne mogu naci, ko da je bilo nesto sitno.
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
-
Ruana
Ma u moru je negdje, na dnu Tihog okeana, i nije mi jasno kako ne mogu naci.Bonaqua wrote:Bermudski trougao? Ja ne mogu da vjerujem da ga ne mogu naci, ko da je bilo nesto sitno.
-
dacina_curica
Sutaju se teorijom da je mozda otisao u paramparcad ali predaleko van predvidjene putanje i da jednostavno traze na pogresnom mjestu.
Kako god, tuga.
Kako god, tuga.
-
Ruana
Malezijska avio-kontrola saopštila je da su posljednje riječi koje su se čule iz kokpita „boinga 777“ kompanije „Malezija erlajnz“, nestalog tokom leta 370, bile: „U redu, laku noć.“

Ovo je izgovorio pilota prilikom prelaska u vijetnamski vazdušni prostor, otkad mu se gubi svaki trag. Stručnjaci ozbiljno istražuju mogućnost da je do tragedije došlo usljed samoubistva ili nepažnje pilota.
Zabava u kabini
Prema navodima svjedoka, pilot Farik Abdul Hamid (27) često je tokom letova uvodio dejvojke u kabinu i fotografisao se s njima. Često je uživao u lijepom ženskom društvu pušeći cigarete i ne obraćajući pažnju na tok leta, a još manje na to što ozbiljno krši protokol i ugrožava bezbjednost.
Direktor CIA Džon Brenan otkrio je da vlasti istražuju mogućnost da je pilot aviona „Malezija erlajnza“ izvršio samoubistvo, zbog čega čelnici ove organizacije zajedno s malezijskom policijom prave psihološke profile svih osoba koje su bile u avionu.
- Ne isključujemo nijednu teoriju - rekao je direktor CIA odgovarajući na pitanje postoji li mogućnost da je avion namjerno srušen.
Šef CIA dodao je da bi ta teorija mogla objasniti zašto je avion nestao s radara, jer je pilot jednostavno mogao da isključi transponder preko kojeg se prati njegovo kretanje. Postoji mogućnost da je do tragedije došlo usljed nepažnje s obzirom na to da je Hamid i ranije kršio protokol i ugrožavao bezbjednost putnika.
Lijepa i mlada Australijanka Džonti Rus izašla je u javnost s pričom i fotografijama koje pokazuju bahato ponašanje pilota. Naime, prije tri godine ona i drugarica putovale su na Tajland, kad ih je pilot Hamid pozvao u kokpit da se „zabavljaju“. Let im je protekao u pušenju i fotografisanju.
Kršio sve kodekse
- U jednom trenutku bili su potpuno okrenuti ka nama u svojim sjedištima, ne gledajući u kontrolnu tablu - rekla je Rusova.
Prema riječima zvaničnika, uvođenje putnika u pilotsku kabinu strogo je zabranjeno.
- On je ozbiljno narušio sve kodekse ponašanja! - rekao je Majkl Goldfarb, nekadašnji načelnik američke savezne uprave za civilno vazduhoplovstvo.
Već pet dana prijatelji i rođaci čiji su bližnji nestali žive u nezvesnosti, a uprkos crnim slutnjama, nadaju se da će sve biti u redu. Više od 100 ljudi pogođenih nestankom već tri dana čekaju vijesti u pekinškom hotelu. Nažalost, zvaničnici „Malezija erlajnza“ ne sarađuju i ne otkrivaju dovoljno informacija, tvrde rođaci nestalih ljudi. U naletu bijesa i frustracije neki su im na konferenciji dobacivali: „Svi ste vi lažovi!“, dok su ih drugi gađali flašicama s vodom.
Ovo je izgovorio pilota prilikom prelaska u vijetnamski vazdušni prostor, otkad mu se gubi svaki trag. Stručnjaci ozbiljno istražuju mogućnost da je do tragedije došlo usljed samoubistva ili nepažnje pilota.
Zabava u kabini
Prema navodima svjedoka, pilot Farik Abdul Hamid (27) često je tokom letova uvodio dejvojke u kabinu i fotografisao se s njima. Često je uživao u lijepom ženskom društvu pušeći cigarete i ne obraćajući pažnju na tok leta, a još manje na to što ozbiljno krši protokol i ugrožava bezbjednost.
Direktor CIA Džon Brenan otkrio je da vlasti istražuju mogućnost da je pilot aviona „Malezija erlajnza“ izvršio samoubistvo, zbog čega čelnici ove organizacije zajedno s malezijskom policijom prave psihološke profile svih osoba koje su bile u avionu.
- Ne isključujemo nijednu teoriju - rekao je direktor CIA odgovarajući na pitanje postoji li mogućnost da je avion namjerno srušen.
Šef CIA dodao je da bi ta teorija mogla objasniti zašto je avion nestao s radara, jer je pilot jednostavno mogao da isključi transponder preko kojeg se prati njegovo kretanje. Postoji mogućnost da je do tragedije došlo usljed nepažnje s obzirom na to da je Hamid i ranije kršio protokol i ugrožavao bezbjednost putnika.
Lijepa i mlada Australijanka Džonti Rus izašla je u javnost s pričom i fotografijama koje pokazuju bahato ponašanje pilota. Naime, prije tri godine ona i drugarica putovale su na Tajland, kad ih je pilot Hamid pozvao u kokpit da se „zabavljaju“. Let im je protekao u pušenju i fotografisanju.
Kršio sve kodekse
- U jednom trenutku bili su potpuno okrenuti ka nama u svojim sjedištima, ne gledajući u kontrolnu tablu - rekla je Rusova.
Prema riječima zvaničnika, uvođenje putnika u pilotsku kabinu strogo je zabranjeno.
- On je ozbiljno narušio sve kodekse ponašanja! - rekao je Majkl Goldfarb, nekadašnji načelnik američke savezne uprave za civilno vazduhoplovstvo.
Već pet dana prijatelji i rođaci čiji su bližnji nestali žive u nezvesnosti, a uprkos crnim slutnjama, nadaju se da će sve biti u redu. Više od 100 ljudi pogođenih nestankom već tri dana čekaju vijesti u pekinškom hotelu. Nažalost, zvaničnici „Malezija erlajnza“ ne sarađuju i ne otkrivaju dovoljno informacija, tvrde rođaci nestalih ljudi. U naletu bijesa i frustracije neki su im na konferenciji dobacivali: „Svi ste vi lažovi!“, dok su ih drugi gađali flašicama s vodom.
Matero draga
Nista za regulaciju bowel movements ko suplja

D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
-
Spanac_113
- Inventar foruma

BANJA LUKA U autobus bačena bomba, vozač poginuo
BANJA LUKA
U autobus bačena bomba, vozač poginuo

A. A. 13/03/2014 11:32:00
BANJA LUKA - Vozač autobusa "Autoprevoza" Banja Luka smrtno je stradao kada je danas nepoznati počinilac na stajalištu u naselju Budžak u autobus ubacio ručnu bombu. Po prvim, nezvaničnim informacijama, počinilac je potom pobjegao.
Sve se dogodilo oko 10.30 sati na autobuskom stajalištu kod tržnog centra "Verno", u ulici Knjaza Miloša u Banjoj Luci.
Po prvim informacijama, niko od putnika i građana na autobuskom stajalištu nije povrijeđen.
Iz policije su najavili više informacija nakon uviđaja.
(Vijesti.ba/Fena)
U autobus bačena bomba, vozač poginuo
A. A. 13/03/2014 11:32:00
BANJA LUKA - Vozač autobusa "Autoprevoza" Banja Luka smrtno je stradao kada je danas nepoznati počinilac na stajalištu u naselju Budžak u autobus ubacio ručnu bombu. Po prvim, nezvaničnim informacijama, počinilac je potom pobjegao.
Sve se dogodilo oko 10.30 sati na autobuskom stajalištu kod tržnog centra "Verno", u ulici Knjaza Miloša u Banjoj Luci.
Po prvim informacijama, niko od putnika i građana na autobuskom stajalištu nije povrijeđen.
Iz policije su najavili više informacija nakon uviđaja.
(Vijesti.ba/Fena)
Last edited by Spanac_113 on 13 Mar 2014, 12:38, edited 1 time in total.
Re: BANJA LUKA U autobus bačena bomba, vozač poginuo
Nema te ulice u BLSpanac_113 wrote: u ulici Knjaza Miloša u Banjoj Luci.
D.I.L.L.I.G.A.F.
-
Spanac_113
- Inventar foruma

To su novokomponovane ulice sumske, to se ne pikaSpanac_113 wrote:ima
44.797718, 17.207563
D.I.L.L.I.G.A.F.
-
Spanac_113
- Inventar foruma

Isto ko i DodoSpanac_113 wrote:pika.
D.I.L.L.I.G.A.F.
-
Spanac_113
- Inventar foruma

Sorry, necu,,,,po temi: rahmet mu dusiSpanac_113 wrote:nemoj zachatavat temu!!!!
D.I.L.L.I.G.A.F.