Najboljispacebound wrote: 28 Oct 2023, 10:09Kako mislis najjaciMorgen wrote: 28 Oct 2023, 10:06
Joj oni su mi skoro pa najjači
Imam „talenat“ da jako brzo poprimim dijalekt![]()
Oni pricaju tako opusteno, odugovlace reči
Milina
Moderator: VIP
Najboljispacebound wrote: 28 Oct 2023, 10:09Kako mislis najjaciMorgen wrote: 28 Oct 2023, 10:06
Joj oni su mi skoro pa najjači
Imam „talenat“ da jako brzo poprimim dijalekt![]()
Pricala sam s ovima sa klinike, meni su obje bile fino razgovjetne, dok tamo gdje sam zivjela sve ko nekakvo mumlanje. Boze sacuvaj
ama nece pogrijesit, ne sikiraj se.. priupitaj je trebaju li licne karte djece zbog dodatka svakako!spacebound wrote: 28 Oct 2023, 09:51Ma nista spesl, torta, kafa (dobila sam 10 kaktusa uz zelju da mi ovi ne umruArthur Dent wrote: 28 Oct 2023, 09:44
ohaaa, evo je slavljenica!
kako si proslavila, sta bi? erzähle mir alles!
bolje nam je da odemo na neku janjetinu i cupavce, sta ces ti mrsat svega ti?beste kurven ever ima i ona bi da nesta mrsa, da to dijetalno unisti..
ne zezaj vjestice..
jel se javljalo iz spitalja? jes kufer plavi pripremila?) Popodne u kupovinu, zadnji petak u mjesecu, popust u Megadiskontu
Jao, evo kontam da l' pravit cupavce ili madjaricu komsijama, odose uskoro preko bare. Zao mi, fini ljudi i lijepo je kad je tu neko normalan.
Ih, ima se tu sta mrsat i 5, 6, 7 kila
Nije, cekamo Vorabzustimmung. Al' mi za brigu ona moja s klinike, neki dan pisemo i ona napisa moje dijete, umjesto djeca, pa sad kontam da nisu tako poslali dokumente, pa da mi bude samo jedno dijete navedeno
Eh, sad, kako si ti, sta ima? Pricaj![]()
Ma hajd je znaj, dobra je, trudi se. Stvarno mi je pomogla, s velikom brigom izasla u susret i rijesila, neizmjerno sam joj zahvalna, ali joj pocesto moram nacrtat i vise puta objasniti neke stvari. Razumijem da sigurno ima puno posla, da dobije milion mailova svaki dan i na toliko ih odgovori ali ipak me sad ovo zulja.Arthur Dent wrote: 28 Oct 2023, 10:16ama nece pogrijesit, ne sikiraj se.. priupitaj je trebaju li licne karte djece zbog dodatka svakako!spacebound wrote: 28 Oct 2023, 09:51
Ma nista spesl, torta, kafa (dobila sam 10 kaktusa uz zelju da mi ovi ne umru) Popodne u kupovinu, zadnji petak u mjesecu, popust u Megadiskontu
Jao, evo kontam da l' pravit cupavce ili madjaricu komsijama, odose uskoro preko bare. Zao mi, fini ljudi i lijepo je kad je tu neko normalan.
Ih, ima se tu sta mrsat i 5, 6, 7 kila
Nije, cekamo Vorabzustimmung. Al' mi za brigu ona moja s klinike, neki dan pisemo i ona napisa moje dijete, umjesto djeca, pa sad kontam da nisu tako poslali dokumente, pa da mi bude samo jedno dijete navedeno
Eh, sad, kako si ti, sta ima? Pricaj![]()
ja sam dobro, zadovoljan, nasmijan. imao sam jako dinamicnu radu heftu, skoro je uvijek tako nakon odmora. ili prije odmora. ama uvijek..![]()
oko podne odoh na neki manji karate cup, ovaj put kao gledalac i gost. nije mi se nista dalo radit..![]()
znas li da jos nisam gitare pipnuo, evo mjesecima haman.. to me zabrinjava i malo je tuzno, al nekako nemam volje..
sad pocinju ove "herbst messe" svugdje po njemacko-govornim regijama, to bih volio posjetiti... al necu jesti kestenje.. mozda sutra malo do münchena da odem..
eh et..
sta ima jos kod tebe? kako si jos?![]()
Jesi li pocela radit u njemackoj?spacebound wrote: 28 Oct 2023, 10:29Ma hajd je znaj, dobra je, trudi se. Stvarno mi je pomogla, s velikom brigom izasla u susret i rijesila, neizmjerno sam joj zahvalna, ali joj pocesto moram nacrtat i vise puta objasniti neke stvari. Razumijem da sigurno ima puno posla, da dobije milion mailova svaki dan i na toliko ih odgovori ali ipak me sad ovo zulja.Arthur Dent wrote: 28 Oct 2023, 10:16
ama nece pogrijesit, ne sikiraj se.. priupitaj je trebaju li licne karte djece zbog dodatka svakako!
ja sam dobro, zadovoljan, nasmijan. imao sam jako dinamicnu radu heftu, skoro je uvijek tako nakon odmora. ili prije odmora. ama uvijek..![]()
oko podne odoh na neki manji karate cup, ovaj put kao gledalac i gost. nije mi se nista dalo radit..![]()
znas li da jos nisam gitare pipnuo, evo mjesecima haman.. to me zabrinjava i malo je tuzno, al nekako nemam volje..
sad pocinju ove "herbst messe" svugdje po njemacko-govornim regijama, to bih volio posjetiti... al necu jesti kestenje.. mozda sutra malo do münchena da odem..
eh et..
A samo to, bila seka ovdje par dana, fino nam bilo. Sad moja svakodnevnica. Zatisje pred buru. Prikupljam polako sts treba od papira, djeci za skolu, spremamo se psihicki. Rjesavamo repove i tako.
Dobro sam
Nemoj jesti, ostavi meni, ima ko ce
Bila mi je zelja ovu jesen provesti na Alpama, ali ote se. Iduca nece, ako Bog da![]()
Kad ce bit veselje?
To pitam samo potencijalne cure
Sta ces, naucili smo mi cekat
ko zna, za sta je to dobro sto nisi bila na alpama ovu jesen.spacebound wrote: 28 Oct 2023, 10:29Ma hajd je znaj, dobra je, trudi se. Stvarno mi je pomogla, s velikom brigom izasla u susret i rijesila, neizmjerno sam joj zahvalna, ali joj pocesto moram nacrtat i vise puta objasniti neke stvari. Razumijem da sigurno ima puno posla, da dobije milion mailova svaki dan i na toliko ih odgovori ali ipak me sad ovo zulja.Arthur Dent wrote: 28 Oct 2023, 10:16
ama nece pogrijesit, ne sikiraj se.. priupitaj je trebaju li licne karte djece zbog dodatka svakako!
eh et..
A samo to, bila seka ovdje par dana, fino nam bilo. Sad moja svakodnevnica. Zatisje pred buru. Prikupljam polako sts treba od papira, djeci za skolu, spremamo se psihicki. Rjesavamo repove i tako.
Dobro sam
Nemoj jesti, ostavi meni, ima ko ce
Bila mi je zelja ovu jesen provesti na Alpama, ali ote se. Iduca nece, ako Bog da![]()
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests