Tebi izgleda treba crtanje ili se druzis sa alzhajmerom.Jagoda wrote:Zasto sam kontradiktorna?! Samo da se malo pazljivije procita, sve bi bilo jasno:)Nela wrote:Jagoda ti si kontradiktorna kod svojih postova. Ili ne vidis, zaboravis sta si prethodno napisala ili dvoje pise sa tvog nika.
Sto se tice tog tvog sikterisanja-aferim. Ja, takodjer, nisam potrebu sikterisati ni oca ni majku a pogotovo ne muza. Razumni su ljudi sa kojima je dovljan razgovor.
Ako vec nisi imala postovanja prema bliznjim (sikterisala si ih) onda je uzaludno s tobom diskutovati o razumijevanju zena koje satire sistem, drzava, zakon.
Nego, hajd ti u svoj film...
Oca jesam sikterisala, tj. njegove "ideje" o zeninom mjestu u drustvu. Sto sam i napisala. Muza nisam imala potrebe, ne bi bio moj muz da jesam;) I to sam napisala. Da su obojica u mom filmu, i to sam napisala. Sve ne bas u toliko rijeci, ali pametan kuzne;)
E sad nisam znala da trebam i nacrtat hahahahahahahahahahahahha
Postovanje prema bliznjima?! Znaci, po toj teoriji: te jadne zene su se predale bullshit-u iz postovanja?! Neko ovdje ne konta o cem je rijec ja b' reklaMozda sam ja
![]()
Ne nalazim se ja u tvojim rijecima, nisu toliko bitne koliku im ti vaznost zelis dati.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)