Moderator: Krokodil Behko
Spanac_113 wrote:ma milina ziva, svi izgmizali vani
jos da nisam 15 piva popio ne bi me vugla danas unistavala al jbg, vrijedilo je.
black heartznas koji super bar/venue. rockabilly, trash metal, kinky shit i kabare
Da seka :bobeSpanac_113 wrote:ma milina ziva, svi izgmizali vani
jos da nisam 15 piva popio ne bi me vugla danas unistavala al jbg, vrijedilo je.
Sad mi je jos drazeblack heartznas koji super bar/venue. rockabilly, trash metal, kinky shit i kabare
lokacija nebitnaSpanac_113 wrote:vidim da bi mi mogli zabrijat fino negdje
..moram priznat da me gužva umara valjda je to neki životni ciklus..kad sam doša iz velikog grada ajmo reć da je to zagreb u manji užasno mi je išlo na živce što sam mora pozdravit stotinu ljudi..sad me ubija ako nekog ne sretnem poznatog...Spanac_113 wrote:ma milina ziva, svi izgmizali vani
black heartznas koji super bar/venue. rockabilly, trash metal, kinky shit i kabare
...ok uživajte vi u tome..bitno je da svak sebe nađe..možda je to stvar životne filozofije...možda rođenja ko bi ga zna...Calla wrote:Laganius,,daj nam malo te svoje mirnoce,,vidis da smo mi svi zagrizeni brzinom i velicinom velikih gradova,,
Brno je romantican grad,,Julieee pase on uz tebe,,Julia-Klara wrote:Brno, Ceska Republika
i vjerovatno ono po cemu je Brno najpoznatije = Moto GP staza
laganini wrote:...ok uživajte vi u tome..bitno je da svak sebe nađe..možda je to stvar životne filozofije...možda rođenja ko bi ga zna...Calla wrote:Laganius,,daj nam malo te svoje mirnoce,,vidis da smo mi svi zagrizeni brzinom i velicinom velikih gradova,,