Gdje su ubijeni u Beogradu ili negdje u Srbiji? Nisu Hrvati niti Bosnjaci dosli da vas ubijaju po Beogradu. O civilima ne pricaj i ne pisi, na stotine hiljada civila su Srbi pobili po Bosni i po Hrvatskoj. Bila sam U Dubrovniku kad su Srbi iz Trebinja pucali po civilima, na moje oci je ubijeno dosta civila medju njima i dosta djece. Jedan dan normalno setas i zivis a ujtru te u 6 probude topovi. Oca su mi otrovali, dvanaest mezara na Kovacima imam najblize familije, NIKAD i NICIM ne mozete opravdati Srebrenicu I Vukovar, da svi sto vas ima zivite jos 100 zivota, genocid se ne mozete oprati niti vam mi mozemo zaboraviti.Pantagruel wrote:Trc-prc... U ime srpskog naroda su cinjeni ratni zlocini i to je fakat, koje meni kao Srbinu koji je dozivio rat niko ne treba da crta. Medjutim u istom tom ratu je pobijeno i 11 civila koji su bili clanovi moje sire familije, 8 je likvidarno od strane bosnjackih vojnih snaga, 3 od hrvatskih, a vecina je odvodjena iz svojih kuca (1 ubistvo se desilo u Tuzlanskoj koloni (vojnog zarobljenika)). Mogu se naci i na youtube-u reportaze o istrazi, trenutno se vode i procesi protiv trojice ratnih zlocinaca pri Tuzilastvu za ratne zlocine BiH. Da li je postojao plan za te likvidacije, nije mi poznato, odnosno ne zelim napamet da pricam. Ali mi ne pada napamet da generalizujem i osudjujem ljude bosnjacke i hrvatske nacionalnosti, koji niti su bili umijesani u te zlocine, niti su imali ikakve ingerencije u vojno-politickim rukovodstvima svojih narodnih predstavnika.Ruana wrote:Prije ce Oluja pocet za Hajduk navjati, nego da ikad i jedan Srbin prizna da su agresori i da su pocinili genocid.
Tuzlanska kapija velis, pa srbi su ti ih pobili, nisu ni Bosnjaci ni Hrvati ma koliko se vi trudili da nam to pripisete. Nemam obicaja nikog osim srba da generalizujem, jer ste mi svi do isti.