Velika Srbija
Moderator: Krokodil Behko
Re: Karamarko: Srbija mora doživjeti preobrazbu
..sad ti je smišno....
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Pantagruel
- Sitna buranija

- Status: Offline
Ni smisno, ni smijesno, ni smesno... Ne samo znam koliko preteze, mozda do Zemuna?laganini wrote:..sad ti je smišno....
Tvoja proslost krije se u tvom cutanju, tvoja sadasnjost u tvom govoru, a tvoja buducnost u tvojim pogresnim koracima. Sve buducnosti imaju jednu veliku vrlinu: nikad ne izgledaju onako kako ih zamisljas. (Milorad Pavic)
...vidim ja da ti znaš 
- Pantagruel
- Sitna buranija

Ma ja isao na Iloka ka sjeveru, pa isao na Novi Sad, sad opet na Ilok. S'a je, rukavac izmedju Vukovara i Palanke?laganini wrote:...vidim ja da ti znaš
Tvoja proslost krije se u tvom cutanju, tvoja sadasnjost u tvom govoru, a tvoja buducnost u tvojim pogresnim koracima. Sve buducnosti imaju jednu veliku vrlinu: nikad ne izgledaju onako kako ih zamisljas. (Milorad Pavic)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9869 times
- Been thanked: 11665 times
- Status: Online
Mislim da je već bilo podosta tih izvinjenja:
1. Alija se izvinjavao zbog zločina ARBiH
2. Crnogorci se izvinjavali Dubrovniku
3. Ivo Josipović se izvinio zbog zločina HV/HVO
4. Boris tadić (u Srebrenici) izvinjavao se
5. Tomislav Nikolić se izvinnjavao za Srebrenicu
Rezime:
Ništa - taraba!
Baš kao što je već rečeno par puta tokom ove diskusije, to narodi samo sa sobom i unutar sebe i kao pojedinci i kao kolektivi treba da raščiste. Šta sad, na primjer, žene iz Srebrenice imaju od tih izvinjenja, kad se u praksi ništa ne mijenja? Poprilično sam siguran da bi ove nacione trebalo promijeniti, a za to su nam potrebne velike narodne mase koje se ne daju izmanipulirati i pretvoriti u paranoične likove, koji drhte od pomeni susjednih i "vrlo neprijateljskih" nacija.
1. Alija se izvinjavao zbog zločina ARBiH
2. Crnogorci se izvinjavali Dubrovniku
3. Ivo Josipović se izvinio zbog zločina HV/HVO
4. Boris tadić (u Srebrenici) izvinjavao se
5. Tomislav Nikolić se izvinnjavao za Srebrenicu
Rezime:
Ništa - taraba!
Baš kao što je već rečeno par puta tokom ove diskusije, to narodi samo sa sobom i unutar sebe i kao pojedinci i kao kolektivi treba da raščiste. Šta sad, na primjer, žene iz Srebrenice imaju od tih izvinjenja, kad se u praksi ništa ne mijenja? Poprilično sam siguran da bi ove nacione trebalo promijeniti, a za to su nam potrebne velike narodne mase koje se ne daju izmanipulirati i pretvoriti u paranoične likove, koji drhte od pomeni susjednih i "vrlo neprijateljskih" nacija.
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
Izvinjenja su vise prijateljski cin i zeli se reci nismo svi isti, nismo mi krivi sto su ovi prije nas uradili. Mrtve ne moze niko vratiti.
- Pantagruel
- Sitna buranija

Nista te jadne majke nemaju od tih prica... Niko im djecu ne povrati. A znam vrlo dobro (jer imam u familiji takve), da ce uvijek prije prihvatit' i razumit' neku unesrecenu majku sa "suprotne" strane, nego sve te baljezgarije politicara, one zapravo jedino mogu jedne druge da razumiju, i niko vise. I koliko god bile ojadjene, one ipak ne mrze! Mrzi onaj koji nije kopao svoje dijete (ne daj boz' nikome) i kome je do novih ratova i ubijanja, al' po mogucnosti da sacuva svoje dijete, najbolje sto dalje od novih linija fronta (ove me nesto podsjeca na politicare).
Dzaba t' sve, sta zakljuciste?! 
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
-
Ruana
PIJANI VUČIĆ PRIJETIO:
‘Opet ćemo im svima je*ati mater i poklati Hrvate i muslimane'...
Postoji snimak od prije tri mjeseca kojega pokušavamo nabaviti preko tajnih službi, a na kojoj Vučić na jednoj privatnoj zabavi u polupijanom stanju govori; 'Treba nam da se podignemo, a onda ćemo im svima opet je*ati mater i poklati Hrvate i muslimane gore no što su prošli' - kaže Lukić.
Predsjednik Zavjeta za Hrvatsku general, Marko Lukić, smatra kako vuk mijenja dlaku, ali ćud nikada. "Mali Vučić oblači ovčju kožu, ali velikosrpske namjere nisu se promijenile. To je čovjek koji je zagovarao granicu Virovitica-Karlovac-Karlobag. Postoji snimak od prije tri mjeseca kojega pokušavamo nabaviti preko tajnih službi, a na kojoj Vučić na jednoj privatnoj zabavi u polupijanom stanju govori; 'Treba nam da se podignemo, a onda ćemo im svima opet je*ati mater i poklati Hrvate i muslimane gore no što su prošli'. Jasno je koja je to bomba, a naša ministrica Pusić odlazi u Beograd i klanja mu se na koljenima", ogorčen je naš sugovornik.
General je uvjeren da se u glavama mnogih Srba ništa nije promijenilo, ali njihov ponos poljuljan je hrvatskom pobjedom 5. kolovoza 1995. godine. "Neka Srbi biraju koga hoće, nas to ne zanima, ali nema budućnosti bez čiste prošlosti. Ono što me smeta je hrvatska politika i izjednačavanje žrtve i agresora kojim se ponižava hrvatske branitelje. Sve to u Banskim dvorima i na Pantovčaku čini mi se kao priprema za stvaranje nove Jugoslavije. Da se to ne ni dogodilo, da se ne ponižavamo treba nam nova vlast", analizira Lukić.
Referirao se naš sugovornik ovim riječima na Srpsku narodnu stranku i njihova novog premijera Aleksandra Vučića koji se odbio ispričati za svojatanja hrvatskim područja; Karlobaga, Ogulina, Karlovca i Virovitice. Na upit novinara RTL-a, on je kazao kako se gleda u budućnosti. No, pitanje koje je ostalo visjeti u zraku jest kako se netko, tko nije očistio svoju prošlost, može gledati u budućnosti?
Predsjednika HČSP-a, Josipa Miljka, ovakve izjave ne čude previše jer Srbe, prema njemu, neprestano prati velikosrpska mantra, a oni Memorandumom dva mirnim sredstvima pokušavaju doći do toga. "Oni od toga nisu odustali, ali smeta me što sa naše strane nema nikakvog odgovora, ali niti plana. Naši političari idu mu na noge i podilaze", uvjeren je pravaš. Miljak tvrdi da je i Vučić, kao budući premijer zapravo pokazatelj srpskog mentaliteta koji se ne mijenja posljednjih sto godina. "Srbi u Hrvatskoj mole Boga za Srbiju, a žive ovdje.
Ne vesele se Oluji i oslobađanju hrvatskih generala, a to je sve dio mentaliteta koji se ne smije ignorirati", smatra Miljak. Također dodaje da nam isprika ništa ne znači znatno bolje bilo bi inzistirati na ratnoj odšteti, ali on i u tome vidi problem. "Ova vlast to nije u stanju. Oni vode politiku prema diktaturama iz Bruxellesa. Pravaši bi inače prvi blokirali Srbe na ulasku u EU. Nama ne odgovara da smo ponovno s njima bez granica da oni ponovno mogu naseljavati našu zemlju i obalu. Nadam se da neće tako skoro ući u Uniju", zaključuje Miljak uvjeren da će srpski premijer Vučić proći veoma loše ako se odrekne Kosova.
"Ne možemo graditi budućnost bez raščišćavanja prošlosti. Smeta me žar i elan kojim su hrvatski mediji pratili izbore u Srbiji. Uključili su čak i analitičare poput Puhovskoga. Jasno je da su Srbi izgubili i ne trebaju nas do te mjere zanimati njihovi izbori.", stav je pravnika i bivšeg saborskog zastupnika Pere Kovačevića. Jasno mu je kako su Srbi birajući Vučića zapravo odabrali novog Miloševića, vjeruje naš sugovornik. To su ljudi koji žive u prošlosti, a u budućnosti pokušavaju iskoristiti sve što je moguće.
Problem naš sugovornik također vidi u aktualnoj vlasti koja nije u stanju suprotstaviti se takvoj srpskoj politici. "Nemamo podršku vlasti, a kako bi je i imali kada Hrvatskom vladaju Jović i Josipović. Srbi očito štite sebe i svoje interese", zaključuje Kovačević na koncu.
Izvor: dnevno.hr
‘Opet ćemo im svima je*ati mater i poklati Hrvate i muslimane'...
Postoji snimak od prije tri mjeseca kojega pokušavamo nabaviti preko tajnih službi, a na kojoj Vučić na jednoj privatnoj zabavi u polupijanom stanju govori; 'Treba nam da se podignemo, a onda ćemo im svima opet je*ati mater i poklati Hrvate i muslimane gore no što su prošli' - kaže Lukić.
Predsjednik Zavjeta za Hrvatsku general, Marko Lukić, smatra kako vuk mijenja dlaku, ali ćud nikada. "Mali Vučić oblači ovčju kožu, ali velikosrpske namjere nisu se promijenile. To je čovjek koji je zagovarao granicu Virovitica-Karlovac-Karlobag. Postoji snimak od prije tri mjeseca kojega pokušavamo nabaviti preko tajnih službi, a na kojoj Vučić na jednoj privatnoj zabavi u polupijanom stanju govori; 'Treba nam da se podignemo, a onda ćemo im svima opet je*ati mater i poklati Hrvate i muslimane gore no što su prošli'. Jasno je koja je to bomba, a naša ministrica Pusić odlazi u Beograd i klanja mu se na koljenima", ogorčen je naš sugovornik.
General je uvjeren da se u glavama mnogih Srba ništa nije promijenilo, ali njihov ponos poljuljan je hrvatskom pobjedom 5. kolovoza 1995. godine. "Neka Srbi biraju koga hoće, nas to ne zanima, ali nema budućnosti bez čiste prošlosti. Ono što me smeta je hrvatska politika i izjednačavanje žrtve i agresora kojim se ponižava hrvatske branitelje. Sve to u Banskim dvorima i na Pantovčaku čini mi se kao priprema za stvaranje nove Jugoslavije. Da se to ne ni dogodilo, da se ne ponižavamo treba nam nova vlast", analizira Lukić.
Referirao se naš sugovornik ovim riječima na Srpsku narodnu stranku i njihova novog premijera Aleksandra Vučića koji se odbio ispričati za svojatanja hrvatskim područja; Karlobaga, Ogulina, Karlovca i Virovitice. Na upit novinara RTL-a, on je kazao kako se gleda u budućnosti. No, pitanje koje je ostalo visjeti u zraku jest kako se netko, tko nije očistio svoju prošlost, može gledati u budućnosti?
Predsjednika HČSP-a, Josipa Miljka, ovakve izjave ne čude previše jer Srbe, prema njemu, neprestano prati velikosrpska mantra, a oni Memorandumom dva mirnim sredstvima pokušavaju doći do toga. "Oni od toga nisu odustali, ali smeta me što sa naše strane nema nikakvog odgovora, ali niti plana. Naši političari idu mu na noge i podilaze", uvjeren je pravaš. Miljak tvrdi da je i Vučić, kao budući premijer zapravo pokazatelj srpskog mentaliteta koji se ne mijenja posljednjih sto godina. "Srbi u Hrvatskoj mole Boga za Srbiju, a žive ovdje.
Ne vesele se Oluji i oslobađanju hrvatskih generala, a to je sve dio mentaliteta koji se ne smije ignorirati", smatra Miljak. Također dodaje da nam isprika ništa ne znači znatno bolje bilo bi inzistirati na ratnoj odšteti, ali on i u tome vidi problem. "Ova vlast to nije u stanju. Oni vode politiku prema diktaturama iz Bruxellesa. Pravaši bi inače prvi blokirali Srbe na ulasku u EU. Nama ne odgovara da smo ponovno s njima bez granica da oni ponovno mogu naseljavati našu zemlju i obalu. Nadam se da neće tako skoro ući u Uniju", zaključuje Miljak uvjeren da će srpski premijer Vučić proći veoma loše ako se odrekne Kosova.
"Ne možemo graditi budućnost bez raščišćavanja prošlosti. Smeta me žar i elan kojim su hrvatski mediji pratili izbore u Srbiji. Uključili su čak i analitičare poput Puhovskoga. Jasno je da su Srbi izgubili i ne trebaju nas do te mjere zanimati njihovi izbori.", stav je pravnika i bivšeg saborskog zastupnika Pere Kovačevića. Jasno mu je kako su Srbi birajući Vučića zapravo odabrali novog Miloševića, vjeruje naš sugovornik. To su ljudi koji žive u prošlosti, a u budućnosti pokušavaju iskoristiti sve što je moguće.
Problem naš sugovornik također vidi u aktualnoj vlasti koja nije u stanju suprotstaviti se takvoj srpskoj politici. "Nemamo podršku vlasti, a kako bi je i imali kada Hrvatskom vladaju Jović i Josipović. Srbi očito štite sebe i svoje interese", zaključuje Kovačević na koncu.
Izvor: dnevno.hr
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Srbima je nametnuta kvaziistorija

Istoričar Jovan Deretić negirao je navode zvanične istorijske nauke o Srbima, ističući da je istorija, kakva se uči, falsifikat podmetnut od bečko-berlinske škole s ciljem opravdavanja njemačke imperijalne politike "Prodora na Istok" /Drang nach Ostern/.
On je večeras u Banjaluci, na predavanju "Antička Srbija - zabranjena istorija", rekao da je teza o velikoj seobi Slovena netačna i da se takva seoba nikada nije dogodila.
Navodeći da je cilj davanja takve teze da se Srbi predstave samo kao došljaci na ove prostore, Deretić je naglasio da je mjesto Srba u istoriji neuporedivo značajnije i starije nego što se to predstavlja i nameće kroz falsifikovanu istoriju.
Deretić je napomenuo da su u 19. vijeku dvije germanske sile, Austrougarska i Njemačka, imale pretenzije da idu u osvajanje prema istoku, a da je Srbija bila na putu te politike kao smetnja koju je trebalo ukloniti.
"I onda, po starom pravilu, ako se namjerava uništiti jedan narod, uništi se prvo njegova istorija. Oni /Austrougari i Nijemci/ su skrojili srpsku istoriju tako da ona njima dozvoljava kao moralno pravo da Srbe, ne samo pokore, nego i eliminišu sa tih prostora", istakao je Deretić.
On je istakao da je stvorena šema koja je bila predodređena za eliminaciju Srbije kao države, a čak i Srba kao nezavisnog naroda i njegovog stavljanja u ropski položaj.
S tim ciljem, kako je rekao, na Univerzitetu u Beču stvorena je škola koju su vodili Čeh rođen u Beču Konstantin Jozef Iriček, koji je školovan na jezuitskoj akademiji, i Hrvat Vatroslav Jagić.
"Oni su stvorili jednu istorijsku teoriju koja je lažna, te iškolovali Srbe kao što su Stojan Novaković, Stanoje Stanojević, Vladimir Ćorović i Ilarion Ruvarac. To su ljudi koji su u Srbiji donijeli falsifikovanu istoriju i stvorili ekipe svojih nasljednika", naglasio je Deretić.
On je napomenuo da se Njemačka akademija nauka osamdesetih godina 20. vijeka odrekla te takozvane "nordijske škole" iz 19. vijeka, da ne bi ukazivali na njih "prstom kao na lažove i falsifikatore", ističući da se to još "drži u Beogradu jer se Srpska akademija nauka i umjetnosti /SANU/ te škole nije odrekla, a što je podržano preko Zapada".
"Taman posla da bi oni na Zapadu na svojim univerzitetima počeli da govore da je titula Julija Cezara srpska titula, koju je uzeo iz Aleksandrije, od Kleopatre. Još da priznaju da su od četiri plemena koja su formirala Rim, tri pouzdano bila srpska, ili da priznaju da gotovo cijela Evropa ima srpske toponime. Svi oni su nasljednici srpske kulture", naglasio je Deretić.
On je na predavanju u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjaluci, kojem je prisustvovao veliki broj, pretežno mladih ljudi, rekao da uz ostale, za svoje teze ima i dokaze genetike.
"Sa pet američkih univerziteta, među kojima `Harvard`, `Berlki`, `Stanford`, su genetikom potvrdili moje teze. Mogu da kažem da sam, nakon pola vijeka borbe za istinu, pobijedio", istakao je Deretić.
On je među primjerima njihovog ispitivanja, koje su radili na lokalitetu Vinče, naveo zaključak prema kojem su Irci bliski rođaci Srbima, odnosno oni su ostatak srpskog ratničkog staleža "geta".
Deretić je naveo da na "portugalskim ozbiljnim sajtovima" piše da su prije rimskog osvajanja tamo živjeli Srbi, da Katalonci govore da su Srbi, da je njemački jezik vještački jezik, a njemački gradovi imaju srpske toponime.
On je dodao da, prema bečko-berlinskoj nametnutoj školi, "Srbi imaju Nemanju i ništa prije", negirajući takvu tezu i idući dalje u prošlost, navodeći da je Asirija ustvari Srbija, da helenistička kultura mnogo ima srpskog, da Aleksandar Makedonski ima srpsko porijeklo.
Deretić je istakao da su njegove teorije, koje su dokazane genetikom, zapisom u kamenu i brojnim drugim istoriografskim navodima, u Srbiji osporavane, ali da niko od istoričara koji zastupaju nametnutu kvaziistoriju nije ni pokušavao da ospori njegove navode.
(Srna)
Re: Srbima je nametnuta kvaziistorija
Deretić nije usamljen u svojim razmišljanjima, ima njih.
[ytube][/ytube]
[ytube][/ytube]
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
zaboravio je na vatikan 
Seriouslylaganini wrote:zaboravio je na vatikan
D.I.L.L.I.G.A.F.
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
Boah, ovo je zanimljivo, odoh gledati.
Sta rece: Poticu od Adama i Eve i ameba?
Sta rece: Poticu od Adama i Eve i ameba?
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Arkanov sin priprema knjigu o njemu za cijelu EX YU

Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana priprema knjigu o njemu, a objavit će je na njegov rođendan.
Sin Željka Ražnatovića Arkana, Vojin Ražnatović priprema knjigu u kojoj će ispričati svoju verziju priče o Arkanu, piše srpski Kurir.
Vojin kaže da je interes javnosti za knjigu ogroman te da mu svakodnevno stižu ponude za suradnju.
Knjigu namjerava objaviti na Arkanov rođendan, 17. travnja, na Amazonu, a 28. lipnja, na srpski praznik Vidovdan, knjiga će se pojaviti na srpskom jeziku, i to istovremeno u svim zemljama bivše Jugoslavije, najavio je Arkanov sin, dodajući kako se nada kako neće doći do komplikacija zbog kontroverznog sadržaja knjige, zbog koje mu se i prijeti.
"Ovo nisu samo moja sjećanja, u knjizi ću objaviti istinu i činjenice o svom ocu koje su nepoznate široj javnosti. Namjerno nisam pisao klasičnu biografiju, već ću pružiti uvid u Arkanov buran život kroz 50 kratkih priča. Neke priče su napisane na osnovu onoga što mi je ispričao, a nekima sam i sam bio svjedok. Moja obitelj se oštro protivi izdavanju knjige jer ne žele dirati u prošlost. Međutim, ja ovu knjigu dugujem svom ocu i spreman sam platiti bilo koju cijenu za to da je objavim. Moji ciljevi su istina i pravda", kazao je jedan od Arkanovih nasljednika.
(dnevno.hr)
-
Ruana
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3923 times
- Been thanked: 2952 times
Re: Arkanov sin priprema knjigu o njemu za cijelu EX YU
Te istine,pravde....pune su Bosanske vrleti...Krokodil Behko wrote:
Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana priprema knjigu o njemu, a objavit će je na njegov rođendan.
Sin Željka Ražnatovića Arkana, Vojin Ražnatović priprema knjigu u kojoj će ispričati svoju verziju priče o Arkanu, piše srpski Kurir.
Vojin kaže da je interes javnosti za knjigu ogroman te da mu svakodnevno stižu ponude za suradnju.
Knjigu namjerava objaviti na Arkanov rođendan, 17. travnja, na Amazonu, a 28. lipnja, na srpski praznik Vidovdan, knjiga će se pojaviti na srpskom jeziku, i to istovremeno u svim zemljama bivše Jugoslavije, najavio je Arkanov sin, dodajući kako se nada kako neće doći do komplikacija zbog kontroverznog sadržaja knjige, zbog koje mu se i prijeti.
"Ovo nisu samo moja sjećanja, u knjizi ću objaviti istinu i činjenice o svom ocu koje su nepoznate široj javnosti. Namjerno nisam pisao klasičnu biografiju, već ću pružiti uvid u Arkanov buran život kroz 50 kratkih priča. Neke priče su napisane na osnovu onoga što mi je ispričao, a nekima sam i sam bio svjedok. Moja obitelj se oštro protivi izdavanju knjige jer ne žele dirati u prošlost. Međutim, ja ovu knjigu dugujem svom ocu i spreman sam platiti bilo koju cijenu za to da je objavim. Moji ciljevi su istina i pravda", kazao je jedan od Arkanovih nasljednika.
(dnevno.hr)
Jos dugo ce se prekopavati.....
To su rjeke majcinskih suza.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Ako bude ubacivao i sudske spisove i svjedoćenja stradalih od njegovih tigrova ima da izlazi kao enciklopedija jednog zla u više dijelova....mali, pokrij se ušima i ne izlazi u javnost 
Habibti, ya nour el - ain... 
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24571 times
- Been thanked: 6394 times
...citajuci clanak,bas i ja,pomislim isto!...ehet,ako netko bude knjigu citao,a u knjizi se nalazi ovo sto je Storm napisao,neka mi javi,mozda cu je i ja kupiti!storm wrote:Ako bude ubacivao i sudske spisove i svjedoćenja stradalih od njegovih tigrova ima da izlazi kao enciklopedija jednog zla u više dijelova....mali, pokrij se ušima i ne izlazi u javnost
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.