De si bucko iskompleksirani

Moderator: VIP
Ima ona epizoda saut parka o tomespacebound wrote: 31 Oct 2023, 07:08 Jest mi vise zlo od ovih raznih prepicki s instagrama i ostalih drustvenih mreza, a vala i od ovih muskih slinavaca sto je l'vide fotosopirano dupe u nesvijest padaju ko da su od rodjenja pa do danas bili u mracnom i tamnom podrumu, pa prvi put vide zensko![]()
Evo i meni su kao muškarcu dopizdile. Dovoljno je imati instagram i biti iznadprosječno lijep da o tebi pišu članke na portalima i zauzimaju prostor za mnogo korisnije stvari.spacebound wrote: 31 Oct 2023, 07:08 Jest mi vise zlo od ovih raznih prepicki s instagrama i ostalih drustvenih mreza, a vala i od ovih muskih slinavaca sto je l'vide fotosopirano dupe u nesvijest padaju ko da su od rodjenja pa do danas bili u mracnom i tamnom podrumu, pa prvi put vide zensko![]()
Kako mislis iznadprosjecno lijepChan wrote: 31 Oct 2023, 07:19Evo i meni su dopizdile. Dovoljno je imati instagram i biti iznadprosječno lijep da o tebi pišu članke na portalima i zauzimaju prostor za mnogo korisnije stvari.spacebound wrote: 31 Oct 2023, 07:08 Jest mi vise zlo od ovih raznih prepicki s instagrama i ostalih drustvenih mreza, a vala i od ovih muskih slinavaca sto je l'vide fotosopirano dupe u nesvijest padaju ko da su od rodjenja pa do danas bili u mracnom i tamnom podrumu, pa prvi put vide zensko![]()
Komad tijela jbt kao i svačije tijelo, a neš se glorifikuje kao da je Afrodita sišla sa neba.
Pa dobro ima ih i koje ne koriste baš toliko fotošop. Svejedno je koristile li ili ne.spacebound wrote: 31 Oct 2023, 07:21Kako mislis iznadprosjecno lijepChan wrote: 31 Oct 2023, 07:19
Evo i meni su dopizdile. Dovoljno je imati instagram i biti iznadprosječno lijep da o tebi pišu članke na portalima i zauzimaju prostor za mnogo korisnije stvari.
Komad tijela jbt kao i svačije tijelo, a neš se glorifikuje kao da je Afrodita sišla sa neba.S fotosopom i ja se mogu sredit da se moja mati zapita ko sam ja
O operacijama da ne pricamo
Jbt, sve su iste, gdje je tu sta iznadprosjecno.
A ovi slinavci, wtf, isto da im je 12 godina. O jbt, vidio guz, zenski, na slici![]()
Mozda je i ona pustila goluba
Da muskinje takve stvari ne interesuju radila bi svaka instagramusa nedje rame uz rame sa manje atraktivnom kolegicom. Al stas, takav nam grah paospacebound wrote: 31 Oct 2023, 07:21Kako mislis iznadprosjecno lijepChan wrote: 31 Oct 2023, 07:19
Evo i meni su dopizdile. Dovoljno je imati instagram i biti iznadprosječno lijep da o tebi pišu članke na portalima i zauzimaju prostor za mnogo korisnije stvari.
Komad tijela jbt kao i svačije tijelo, a neš se glorifikuje kao da je Afrodita sišla sa neba.S fotosopom i ja se mogu sredit da se moja mati zapita ko sam ja
O operacijama da ne pricamo
Jbt, sve su iste, gdje je tu sta iznadprosjecno.
A ovi slinavci, wtf, isto da im je 12 godina. O jbt, vidio guz, zenski, na slici![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests