Mišo Kovač
Re: mišo kovač jednostavno rečeno legenda..
[ytube][/ytube]
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
Ha ya;)))))))ružni wrote:Misliš ovo
[ytube][/ytube]
D.I.L.L.I.G.A.F.
[ytube][/ytube]
D.I.L.L.I.G.A.F.
-
Ružni
- Status: Offline
A ne zavratim se da vidim hahahahahahah HVALA!!!!ružni wrote:Nakon http izbaciš S i sve ok.
[ytube][/ytube]
D.I.L.L.I.G.A.F.
[ytube][/ytube]
D.I.L.L.I.G.A.F.
[ytube][/ytube]
D.I.L.L.I.G.A.F.
- dr laganini
- Inventar foruma

...samo je jedna legenda.. 
AKO JE vjerovati napisima u medijima, na Marsu bi mogao zasvirati hit Miše Kovača "Poljubi zemlju".
"Poljubi zemlju po kojoj hodaš, ne diraj sunce, sunce s neba", stihovi su koji su osvojili ovaj dio Zemlje, a prema pisanju domaćih medija i NASA-u koja je navodno odlučila da će upravo pjesmu hrvatske legende pustiti na Crvenom planetu svom roveru.
Nakon što su neki domaći mediji prenijeli vijest o tome, kontaktirali smo suprugu šibenske legende Lidiju, no ona nam je rekla da niti ona niti Mišo nemaju više informacija o tome. Naime, oni nisu direktno komunicirali s agencijom, već su sve doznali od novinara.
Kći Miše Kovača, Ivana, također nam je rekla da je čula vijest, ali da nema više informacija o odluci NASA-e. Provjerili smo što o toj mogućnosti misle i hrvatski estradnjaci.
Vijest o mogućoj Mišinoj pjesmi na Marsu je posebno razveselila Giuliana, koji nije skrivao svoje iznenađenje. "Ako je to ozbiljno, to je onda vrh vrhova. 'Poljubi zemlju' je odlična pjesma, ona ima i zemlju i sunce, ma sve! A i Mišo je to", rekao nam je.
Na pitanje postoji li neka druga pjesma ili izvođač koji bi mogao također zasvirati na Marsu, kratko nam je odgovorio da ne. "Ovo je pun pogodak", rekao je.
S njim se složila i Ivana Husar Mlinac.
Podsjetimo, NASA je prije 12 godina na Mars poslala dva bespilotna robotska vozila, Spirit i Opportunity kojima su za dobro jutro iz kontrolnog centra u Pasadeni puštali pjesme. Dosad su se vrtile pjesme kultnih bendova, poput Rolling Stonesa, Beatlesa i Queena, a nizu glazbenih legendi možda će se pridružiti i Mišo.
!
AKO JE vjerovati napisima u medijima, na Marsu bi mogao zasvirati hit Miše Kovača "Poljubi zemlju".
"Poljubi zemlju po kojoj hodaš, ne diraj sunce, sunce s neba", stihovi su koji su osvojili ovaj dio Zemlje, a prema pisanju domaćih medija i NASA-u koja je navodno odlučila da će upravo pjesmu hrvatske legende pustiti na Crvenom planetu svom roveru.
Nakon što su neki domaći mediji prenijeli vijest o tome, kontaktirali smo suprugu šibenske legende Lidiju, no ona nam je rekla da niti ona niti Mišo nemaju više informacija o tome. Naime, oni nisu direktno komunicirali s agencijom, već su sve doznali od novinara.
Kći Miše Kovača, Ivana, također nam je rekla da je čula vijest, ali da nema više informacija o odluci NASA-e. Provjerili smo što o toj mogućnosti misle i hrvatski estradnjaci.
Vijest o mogućoj Mišinoj pjesmi na Marsu je posebno razveselila Giuliana, koji nije skrivao svoje iznenađenje. "Ako je to ozbiljno, to je onda vrh vrhova. 'Poljubi zemlju' je odlična pjesma, ona ima i zemlju i sunce, ma sve! A i Mišo je to", rekao nam je.
Na pitanje postoji li neka druga pjesma ili izvođač koji bi mogao također zasvirati na Marsu, kratko nam je odgovorio da ne. "Ovo je pun pogodak", rekao je.
S njim se složila i Ivana Husar Mlinac.
Podsjetimo, NASA je prije 12 godina na Mars poslala dva bespilotna robotska vozila, Spirit i Opportunity kojima su za dobro jutro iz kontrolnog centra u Pasadeni puštali pjesme. Dosad su se vrtile pjesme kultnih bendova, poput Rolling Stonesa, Beatlesa i Queena, a nizu glazbenih legendi možda će se pridružiti i Mišo.
!
Last edited by dr laganini on 04 Nov 2016, 23:04, edited 1 time in total.
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
De, bolan, kontroliraj malo tu copy/paste zivotinju u sebi. 
. . . . . . . . .
- dr laganini
- Inventar foruma

- Socrates
- Forum [Bot]
Al' dobra mu je pjesma, sto jest jest.
. . . . . . . . .
- dr laganini
- Inventar foruma

..nisam neki fan te glazbe al bi osam na koncertu..neobjašnjive stvari se tu dešavaju..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9809 times
- Been thanked: 11543 times
MIŠO KOVAČ: "Neću da pjevam u Bosni..."

Zdravstveno stanje Miše Kovača i dalje je na „leru“. Nedavno je posjetio grob sina Edija i pun ponosa kazao da je njegov sin odlikovan sa tri ordena, a da on od svih predsjednika koje pamti izdvaja Franju Tuđmana.
“Ja ne pjevam ni u Bosni, Makedoniji a ni u Sloveniji! U Srbiju pogotovo nikad ne bih! Nigdje, osim u Hrvatskoj… tu samo pjevam” – govori on.
A malo prije njegov menadžment ugovorio je dvoranu Tivoli u Sloveniji koja je rasprodana. A on je rekao da ne ide! Ova velika bivša jugoslovenska zvijezda zbog viroze je otkazao i sportsku dvoranu u Pazinu. Karte još kažu vrijede, a koncert je organizovao disko klub „Kukuriku“.
Na koncertu su se, pored iscrpljenog Miše Kovača, trebali pojaviti njegova kćerka Ivana, Mauro Staraj i La Banda.
Čini se da je Kovaču i memorija pomalo „olabavila“ jer kada je rekao neće u Bosni pjevati zasigurno je zaboravio da je već gostovao u Sarajevu u hotelu Italija.
Tom prilikom je gitarista iz njegovog pratećeg benda pjevao umjesto njega, a on samo otvarao usta. Mišo Kovač bi bio pošten prema svojim fanovima diljem regiona da jednostavno kaže „ja više ne mogu“ umjesto toga „ja neću“!
(SB)
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
Re: MIŠO KOVAČ: "Neću da pjevam u Bosni..."
oh no.. sta cemo sad.. nece misho da dodje ..
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Podrinjac
- Forum [Bot]
Re: MIŠO KOVAČ: "Neću da pjevam u Bosni..."
Jaka stvar. Od njegovih pjesama znam samo onu Ostala si uvijek čista.