sta je to za tebe, moras ovdje nadoknaditKrokodil Behko wrote:Prvo odoh da vidim šta sam pisao.Luna. wrote:nisam, samo sam zapamtila da si bio jako napredan djecko, pa umocio lafo sa 14Krokodil Behko wrote:Jesi li se sjetila da prebrojiš moje postove, da ne moram ja?Luna. wrote:sad prelista citavu staru temu.. ne mogu da vjerujem da sam se tri put izjasnila na temi
o j.... ti budalu
Ih jesam i umočio..
Samo što ubodoh, istopi mi se sav ponos i nešto iscuri iz njega
Pa ja sam tamo napisao svega 15 postova
Kada ste prvi put imali sex
Moderators: spacebound, Duminjo
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
- Status: Offline
Re: kad ste prvi put ono..ajde posexali..
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9982 times
- Been thanked: 11863 times
Pa mogu pisati samo isto. 
Osim ako neću pisati kao je bilo drugi put? Čini mi se da je drugi put bilo, kad sam nagovorio jednu iz razreda da biciklima idemo na izlet u obližnji šumarak
Tad sam doslovno zabio glavu ispod njene suknjice, da vidim šta to toliko vrelo tamo ima
Osim ako neću pisati kao je bilo drugi put? Čini mi se da je drugi put bilo, kad sam nagovorio jednu iz razreda da biciklima idemo na izlet u obližnji šumarak
Tad sam doslovno zabio glavu ispod njene suknjice, da vidim šta to toliko vrelo tamo ima
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10237 times
postoje pitanja na koja ne dajem odgovore...ovo je jedno od njih... 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Re: Kada ste prvi put imali sex
sa 23 (kada sam se ozenio
)
“Fakultet nije mjerilo mudrosti i pameti, već skup informacija pohranjen u memoriji.”
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25293 times
- Been thanked: 6634 times
...ma,ne secam se,mala sam bila!
...a i tako mi niko ne bi,verovao! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
-
Trepavica
opet ih se pola ne bi sjećaloTrepavica wrote:Bolje da su pitali, " kad ste imali posljedni sex"....
Habibti, ya nour el - ain... 
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25293 times
- Been thanked: 6634 times
storm wrote:opet ih se pola ne bi sjećaloTrepavica wrote:Bolje da su pitali, " kad ste imali posljedni sex"....![]()
![]()
...ja se javljam kao prva!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Imas karmu za ovo hahahahahahahahahahahahahahahahastorm wrote:opet ih se pola ne bi sjećaloTrepavica wrote:Bolje da su pitali, " kad ste imali posljedni sex"....![]()
![]()
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
-
dacina_curica
Moram reci da sam iznenadjena koliko forumasa je cekalo brak (ne mislim nista lose, naprotiv
).
Intersuje me koliko ste mladi stupili u brak? (Je li ovo neprkladno pitanje?
)
Intersuje me koliko ste mladi stupili u brak? (Je li ovo neprkladno pitanje?
-
Ruana
Isto takoi kod mene. Jesmo zaostaleCiklama wrote:Prve bračne noći.
-
dacina_curica
A sto bi bile zaostale? 
Ja sa samo sjecam da je se u drugom srednje u mom razredu broj djevica prepolovio. Ja se cuvala za bubnjara Nirvane.

Ja sa samo sjecam da je se u drugom srednje u mom razredu broj djevica prepolovio. Ja se cuvala za bubnjara Nirvane.
-
Ruana
Meni nikad nije niko rekao, nemoj ni mama ni tata ali eto ja sam tako razmisljala tada.Nekako sam uvjek mastala o svojoj svadbi o vjencanici i zeljela sam da mi moj muz (ma ko on bio) bude prvi, i tako je i bilo. Izgleda da ce biti i zadnji.
Jedan momak me ostavio otisao sa mojom najboljom prijateljicom radi toga uz objasnjenje "da je ona slobodnijih shvatanja" neka je danas mi je drago.
Muza kad sam upoznala odma sam "ocitala" nije nista rekao nadajuci se vjerovatno da cu popustiti, jer sam se bila "zaljubila do usi" ali nisam popustila, nije ni pitao ni navaljivao, kao ovaj prije njega.
Primjetila sam da dosta zena isto kao da se stidi reci "nisam imala nikoga osim muza" a ima i onih koje pricaju obratno.
Daco i ja sam se cuvala za Bajagu

Muza kad sam upoznala odma sam "ocitala" nije nista rekao nadajuci se vjerovatno da cu popustiti, jer sam se bila "zaljubila do usi" ali nisam popustila, nije ni pitao ni navaljivao, kao ovaj prije njega.
Primjetila sam da dosta zena isto kao da se stidi reci "nisam imala nikoga osim muza" a ima i onih koje pricaju obratno.
Daco i ja sam se cuvala za Bajagu
-
dacina_curica
Sreca pa nisi za Dejana CukicaRuana wrote:Daco i ja sam se cuvala za Bajagu![]()
![]()
![]()
Primjetila sam isto mada mi nije jasno zasto. :jonasRuana wrote:Primjetila sam da dosta zena isto kao da se stidi reci "nisam imala nikoga osim muza" a ima i onih koje pricaju obratno.
Isto vazi i za "godine", kao da to nesto znaci.
-
Ruana
Joj odakle ti Dejan Cukic pade napamet. Uh dankinje u lude za njim. Vidi ja nisam ni vidjela da nisam napisala godine nemoj te se prepadati sa 24.
-
dacina_curica
Hajde sto mi Dejan naumpade ali mi sinoc cijelu noc Djino Banana pred ocima.
Hocu i ja svasta gledati u gluho doba noci. 
24, tamaM.
24, tamaM.
-
Ruana
-
dacina_curica
Suti, gledala sam cak i neki snimak sa MESAM-a 
Sad sam malo prelistala temu unatrag, vidim da sam se izjasnila vec.
I opet kazem, da mi je tad bila ova pamet sacekala bih jedno godinu dana. Ne zbog godina nego zbog osobe.
Sad sam malo prelistala temu unatrag, vidim da sam se izjasnila vec.
I opet kazem, da mi je tad bila ova pamet sacekala bih jedno godinu dana. Ne zbog godina nego zbog osobe.
-
Ruana
Mmladost ludost sjecam se jedna iz razreda ostala trudna u prvom srednje sa 19 godina starijim mukarcem, koji je slucajno u prolazu bio u Trebinju. Njeni u bili crnogorci, to je cijela frka bila, velika sramota za familiju, znas kako je to tada bilo kod nas. Strasno je bilo da se morala ispisati iz skole i poslali u je negdje u Crnu Goru i nikad vise nismo znali sta je sa njom bilo. Negdje pred rat neko je rekao da se objesila, ne znam je li istina.
Iskreno ja sam se bojala mame rahmetli mada mi nikad nije o tome pricala.
Iskreno ja sam se bojala mame rahmetli mada mi nikad nije o tome pricala.