Šta vas je danas nasmijalo?

Vicevi, smiješni clipovi, biseri forumaša..
Dzagoda
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Status: Offline

Re: Šta vas je danas nasmijalo?

Post by Dzagoda »

Jugoslavija primljena u EU

MAR 19
Evropski parlament je svoju umjetničku zbirku upotpunio, kako javljaju hrvatski mediji, djelima “hrvatskih umjetnika”. Martin Schulz predsjednik Evropskog parlamenta je na otvaranju izložbe “djela hrvatskih umjetnika” rekao kako je Jugoslavija bila slobodna zemlja koja je umjetnicima dopustila da se slobodno izražavaju.

Dubravka Šuica hadezeovska zastupnica Hrvatske u Evropskom parlamentu nakon te je izjave dobila napad bjesnila. Gospođa zna da je Jugoslavija bila koncentracijski logor kao što njena kolegica Ruža Tomašić zna da je Tito jedan od deset najvećih zločinaca u svjetskoj povijesti i veći diktator od Pavelića.

Ako gospođama koje mjesečno u zlatu plaćamo damo pravo da lupetaju što im padne na pamet, Hrvatska je demokratska zemlja, ajmo pogledati tko su “hrvatski umjetnici” čija su djela upotpunila umjetničku zbirku EU parlamenta.

Boris Bućan rođen je 1947 godine. Sanja Iveković rođena je 1949. godine. Nives Kavurić-Kurtović rođena je 1938. godine, Ivan Kožarić rođen je 1921. godine, Đuro Seder rođen je 1927. godine, Josip Vaništa rođen je 1924. godine, Zlatan Vehabović je kao desetogodišnji dječak pobjegao iz Banjaluke od našeg najnovijeg rata. Najkraće rečeno, EU je svoju umjetničku zbirku upotpunio djelima jugoslavenskih umjetnika. Čiji je Zlatan Vehabović sigurno zna samo Šuica.

Možda bi našim šuicama u EU netko trebao reći da umjetnost nema nacionalnost. Kožarić, Vaništa, Kavurić-Kurtović, Boris Bućan, Sanja Iveković, Đuro Seder su bića bez nacije koja će živjeti zauvijek za sve nacije. A šuice… Šuice su šuice. Danas ih ima, sutra ih više biti neće.

:hihi :hihi :hihi :hihi :hihi
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 626 times

Post by Zagorka »

Ruana wrote:Ovo je bilo juce posljepodne.
Dosli kod svekrve na rucak (moja svekrva ima obicaj cim se nesto malo razboli, da nam govori, "djeco halalte mi ako sam vam nekad nesto rekla ili ostala duzna) i to znaju i djeca jer mi se smijemo kad ona to kaze. Isto nekad kad nesto pogresno kaze onda uvjek isto ponavlja "mora da mi je secer pao"
Juce kad smo dosli, sjeli da jedemo i bila mala od djevera, kaze svekrva "htjela sam napraviti one kolace sto djeca vole, ali nigdje mi nema one sveske sa receptima, pa sam napravila hurmasice njih znam napamet" Posto znam da se mijenja sa zenama za recepte pitam je da nije neka zena odnijela svesku, kaze ona "moze biti ali vala ako je S bude odnijela (ona valjda ne vraca sto odnese) onda slobodno Halali Huso materi"
Kad mala od djevera "neno nije adzi ime Huso, opet nisi mjerila secer" :valja Mi se svi poceli smijati, kaze moj stariji sin, "ma to se samo tako kaze, zna nena da babu nije ime Huso" kad mala "ma moja mama kaze da je nena bolesna i ja znam kako se ta bolest zove, znam na bosanskom" kaze svekrva "je li mi dala dijagnozu, i sta kaze kako se zove bolest" kaze mala "mama kaze da si ti prolupala i da se to ne moze lijeciti" :plavi
:plavi joj znam ovo,sestrina svekrva za sve govori da su nervozni......npr za jednog debelog dečka kaže:to on jede od nervoze,nervozno dijete.....za zetovu lovačku kuju što je izgrizla neku ogradu kaže to ona od nervoze grize.... :D.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
paparaci
Hadžija
Hadžija
Been thanked: 2 times

Post by paparaci »

Ruana wrote:.... kaze ona "moze biti ali vala ako je S bude odnijela (ona valjda ne vraca sto odnese) onda slobodno Halali Huso materi"
Kad mala od djevera "neno nije adzi ime Huso, opet nisi mjerila secer" :valja Mi se svi poceli smijati, kaze moj stariji sin, "ma to se samo tako kaze, zna nena da babu nije ime Huso" kad mala "ma moja mama kaze da je nena bolesna i ja znam kako se ta bolest zove, znam na bosanskom" kaze svekrva "je li mi dala dijagnozu, i sta kaze kako se zove bolest" kaze mala "mama kaze da si ti prolupala i da se to ne moze lijeciti" :plavi

:haha :haha :haha :haha

prejako!

pocasti malenu bar bombonom od mene! :plavi

k'o da je Tigrica rod'la! :D. :cool
NeK pUkNu DuSmAnI...

:srce S a n i c a - G r m e č :srce
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 626 times

Post by Zagorka »

...trknem do socijalnog predati doznaku,a tamo teta sa stolom punim delicija:salamice,šunkice,haman ko iz đoletove pjesme :oo ......puna usta,žvače,ruke joj masne ,ne moze primiti i govori meni:hmlje mi otvori da hmljidim....hmljam :grana
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8210 times
Been thanked: 19309 times

Post by Maja »

Ne znam zasto se sad sjetih kad je jedan forumas rekao
Zasto pise post je postan. Kod nas postan znaci siromasan zacinom.
Dzagoda
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Dzagoda »

Za ozenjene koji vole svoje supruge, mnogi ce se prepoznati u dolje napisanom textu ..

Vatreni sam borac protiv muskog sovinizma. Pristrasni sam zastupnik zenskih
interesa i veliki pristalica ravnopravnosti polova.
Odnos prema zenama pokazujem, prije svega, u svojoj kuci i prema svojoj zeni.
Ne bih zelio da me shvatite kako se hvalisem, ali bih htio da navedem nekoliko
primjera iz vlastitog braka:
· ako je bolesna, mogu da se okupam i sam;
· ako zavrsi sve poslove, moze da plete do mile volje;
· ako sam procitao novine, odmah sutradan moze da ih cita i ona,
pod uslovom da samnom ne komentarise sta je procitala;
· ako je jeftina struja, moze da ukljucuje radio ili TV;
· ako nocu primjetim da sam otkriven, pokrijem se sam, a s njom o
tom propustu razgovaram u pogodno vrijeme;
· ako se dijete prehladi, sama bira koga da bijem, nju ili njega...
Nikad ne zaboravljam da je to moja zena i da smo u svemu ravnopravni:
· nasem petom djetetu i ona je predlagala ime, koje zamalo nije usvojeno;
· za praznik uvek sjedi s nama za stolom;
· svaka tri mjeseca moze da kupi novu metlu;
· ukoliko se pronadje usisivac sa prigusivacem, i to cu nabaviti! Ovako smo najmirniji
ako prasinu skuplja rukama;
· jednom je rekla nesto sto nije bilo sasvim glupo, sto mi se skoro dopalo - cak mi je
bilo i simpaticno - sto sam joj kasnije, na odredjeni nacin stavio do znanja;
· da bi imala socijalno, prijavio sam je kao kucnu pomocnicu;
· sredio sam joj da popodne moze cuvati tudju decu;
· mada nisam sasvim zadovoljan kako pravi sir, nikad nisam odbio da ga probam;
· cesto se dogadja da potegnem do kuhinje samo zato da bih rucao. Ne insistiram
da mi se rucak servira u postelji;
· dvaput sam joj galantno ustupio okrajak;

Brinem o njenom dostojanstvu:
Trudim se da nikad ne povrijedim njenu licnost:
· samo kad sjedim, ona stoji. Cim legnem i ona moze sjesti i nastaviti sa radom;
· nikad je ne istjerujem na ulicu, vec samo na terasu;
· kad je gadjam tanjirom, u najvecem bjesu, vodim racuna da ne okrnjim nov servis.
Zbog njenog zdravlja, uveo sam plehane tanjire;
· da bih joj sacuvao ugled, nikad je ne bijem pred djecom i gostima;
· posto nema potrebe da noge perem svaki dan, i njene obaveze su smanjene na
dva puta nedeljno...

Naravno, ovo nije sve! Nikad nisam zadovoljan postignutim. Nikad nece biti dovoljno
ravnopravnosti. Jer, ne slazem se sa Aristotelom da zene nisu ljudi.
Samo treba umjeti sa njima!
D.I.L.L.I.G.A.F.
Dzagoda
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Dzagoda »

Izvinjavam se, ali je podugo da bi se prevelo. Ali suze me oblise hahahahahahahah

http://www.collegehumor.com/post/696104 ... rs-in-life
D.I.L.L.I.G.A.F.
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

Nije danas nego juce. Bila kod dr kad udje lik koji vadi krv, kaze pola sata se mucimo s jedim narkomanom, ne mozemo mu izvaditi krv. Valjda se povuku vene. Kaze hoce on sam sebi da izvadi, uvijek sam vadi kad treba u drgim bolnicama i pocese se svi u glas smijati a meni ga nesto zao bi.
I predjem tamo pred laboratorij a one zene se uspuhale...
Pa sta jevvise, sta mu rade, ooo muko moja itd.
I izadje lik, proseta kraj nas laganini, mrtav hladan. Znam ga izvidjenja. Rekoh vidi legende kako je siren.
Pricam to bratu kaze brat on ti pije po tablu xanaxa odjednom :D.
Posao da proda iz kuce sliku dzamije a majka mu stala na vrara, drzala stokove, nije dala da izadje :plavi
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Post by laganini »

..laganini mrtav hladan...molim bez niski udaraca :place
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Dzagoda
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Dzagoda »

Zašto žene ponekad ne mogu zaspati
Zamislite u glavi mnoštvo kuglica.Svaka kuglica predstavlja jednu stvar, koju je je nužno napraviti, jednu misao, jedan problem. I sve to odjedanput!!!!
Muškarac uglavnom zaspe bez problema. Ima samo dvije kuglice, u kojima su koncentrirane sve njegove misli i kad ide spavati, mora se po kuglicama samo počešati...

:plavi :plavi :plavi :plavi :plavi :plavi
D.I.L.L.I.G.A.F.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm »

Jagoda wrote:Zašto žene ponekad ne mogu zaspati
Zamislite u glavi mnoštvo kuglica.Svaka kuglica predstavlja jednu stvar, koju je je nužno napraviti, jednu misao, jedan problem. I sve to odjedanput!!!!
Muškarac uglavnom zaspe bez problema. Ima samo dvije kuglice, u kojima su koncentrirane sve njegove misli i kad ide spavati, mora se po kuglicama samo počešati...

zašto žene ujutro trljaju oči kad se probude?

zato jer nemaju muda da se počešu :valja
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Dzagoda
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Dzagoda »

storm wrote:

zašto žene ujutro trljaju oči kad se probude?

zato jer nemaju muda da se počešu :valja
Ne detaljisi puno, i tako sam ostala bez po' kafe :D. :D. :D. :D. :D.
D.I.L.L.I.G.A.F.
paparaci
Hadžija
Hadžija

Post by paparaci »

na poslu danas uzmem kremu za ruke da ih namazem. taman istisnem malo, kad telefon zazvoni. uzmem to malo sto sam istisnuo i stavim na gornji dio jedne ruke. kontam, razmazat cu dok zavrsim sa razgovorom. u medjuvremenu mi je kolega donio sladoled u papirnatoj posudi i stavio ispred mene. nakon zavrsenog razgovora docepam se sladoleda. na vrhu je bila kugla od/s jogurtom. bijela isto krema. samo sto sam poceo jesti, zapazim tu bijelu mrlju na ruci. kontam, zakacio sam sladoled i hop - usisam je. ni sekund kasnije skontah da je to bila krema. ali je vec bilo kasno. otisla je niz grlo........ :D.
NeK pUkNu DuSmAnI...

:srce S a n i c a - G r m e č :srce
Dzagoda
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Dzagoda »

Mile voli lelek dok joj cepa jelek

”Dragi, pusti neku muziku, molim te. Volim da vodim ljubav uz lagane note Erosa il’ Stinga.”

“Hoću, mala, pustiću, al’ ne te tvoje peškire! Sa’š da vidiš kako se trese krevet uz Žareta i Gocija!”
Priznajem, da sam žena i da mi ovako nešto predloži moj dragan, pobegao bih iz kreveta na prvi spomen AEIOU pevača i njihovih stakloparajućih pesama. Ali, ćud je ženska čudnovata. Šta ako odluči da proba tantrička zadovoljstva uz rik mužjaka?

Za zavođenje, stiskavac i na kraju skidanje obično se puštaju legende ovog melosa: Bora Drljača, Baja Mali Knindža ili Laza Magistrala. Njihovi baritoni prosto teraju ženu da prigrli muškarca, a ovaj to pak zna i da iskoristi (što mu je i namera od početka!), te se može reći da su oni sami po sebi afrodizijaci, tj. uterivači strasti u kosti! Bravo, Magistralo, Knindža i Drki!

Sam čin vođenja ljubavi otpočinje sa Jandrinim jatom, a kako se situacija zahuktava i zagrejava, na scenu stupaju Preldžije (spora vorp brzina), potom Žare i Goci (srednja vorp brzina) i Sinovi Manjače (najbrža vorp brzina), koji obično prate i samu ejakulaciju. Da je seks bio dobar, a vaš mužjak zadovoljen, znaćete ako isti zapeva “Op, mala bosonoga, kako živiš bez onoga…”

Ako želite da ga učinite mekim poput rahatluka i spremnim za maženje posle odnosa, preporučujem pesme Miljana Miljanića i Stane Putnik. Ta dva sofisticirana izvođača u svakom mužjaku ove vrste bude prave emocije, te se može desiti da vam dragi zaplače na ramenu poput deteta, ili da na kolenima zapeva uz Miljana i Stanu, prizivajući cara Dušana u pauzama između strofa (tu ga ne dirati!), sa nezobilaznim jebemmaterizdajnicima komentarima!

Na kraju, sve se ovo lepo može zaokružiti stihom “I kamen bi zaplak’o od muke!”. Ako je pak ljubav i želja u vama jača od ovih eminentnih i erotski nabojenih pesama, to je već nešto drugo, nešto divlje! Bile vi urbane mačke, ili prosto Rene (René) iz serije Alo, Alo (‘Allo ‘Allo!), koji sirom zapušava uši dok mu draga žena peva, princip je isti – ljubav zna i da zaboli. U ovom slučaju, ogluvi.

Preuzeto sa Lifestyle

tj. Ko to tamo blogovima stenje
D.I.L.L.I.G.A.F.
String
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 27 times

Post by String »

Image
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha

Post by POSAVLJAK »

Samo što su te ženske kuglice isto kao oni dijaboli za plašljivac
Trepavica

Post by Trepavica »

Prije neki dan u gradu sa mojom curicom po prodavnicama, hodale /kupovale .. na kraju joj kazem - ne trazi da ti bilo sta kupim , narednih 2 mjeseca , danas je kartica radila dovoljno ...

I danas idemo tako gradom i stanemo ispred izloga , sniženje patika , i gleda ih i ona , vidim da joj se dopadaju .. Kazem joj ako ti se dopadaju , hoces ih...?!

A ona ce mi na to : "A zar nisi rekla , 2 mjeseca da nista ne trazim"?!

:ha Kazem joj - " vidis da sam zaboravna , :ooo iskoristi to danas :888
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

paparaci wrote:na poslu danas uzmem kremu za ruke da ih namazem. taman istisnem malo, kad telefon zazvoni. uzmem to malo sto sam istisnuo i stavim na gornji dio jedne ruke. kontam, razmazat cu dok zavrsim sa razgovorom. u medjuvremenu mi je kolega donio sladoled u papirnatoj posudi i stavio ispred mene. nakon zavrsenog razgovora docepam se sladoleda. na vrhu je bila kugla od/s jogurtom. bijela isto krema. samo sto sam poceo jesti, zapazim tu bijelu mrlju na ruci. kontam, zakacio sam sladoled i hop - usisam je. ni sekund kasnije skontah da je to bila krema. ali je vec bilo kasno. otisla je niz grlo........ :D.

Ti i tvoja hrana. Jednom će ti dohakati :D.
komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by komsija »

evo sad se smijem kada se sjetim mog odgovora menadzeru na njegovu cestitku uskrsa ccc
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
Dzagoda
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Dzagoda »

Kolegica jutros, a sad evo Laki dusa moja;))))))))))
D.I.L.L.I.G.A.F.
Post Reply

Return to “Humor”