Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
za razliku kod mene...........danas je sve istlo kako treba...............zahvalna sam na ovakvom danu...............a teget plava kombinacija danas....a teget plave lakane cipele a teget plave carape............a teget plava vjetrovka i tasna..........i bijela majice.........a sal...............ma nema kombnacija je samo djelic danasnje lepote......................zaista je nekad zivot bajan............mama i tebi se zahvaljuem i tvojim drugaricama najjace ste
posavino zao mi je fakat ,sta ces bice bolje.........znas tu standardnu
paparaci wrote:.....da sam pravo smotan i da palim u 6oj!
ma hajde molim vas, dajte pa ja sam ista takva..........ali to vise od vas da nisam cula oke nemojte mi blago ici na nerve........spostovani kolega papa
Ulazi čovjek u kafanu i pita drugog čovjeka:
- Jesi li ti onaj što mi je spasio sina od davljenja u rijeci ?
- Jesam, ... ne morate da mi zahvaljujete .
- Dobro, .. a đe mu je kapa ??
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!