I ružni mogu biti privlačni
Moderator: spacebound
Re: I ružni mogu biti privlačni
Jbg spanac, zavisi šta eto šta posmatraš... kad uzmeš sve to naravno da te neće odbiti što je neko "ružan" mada je takvih ljudi jaako malo..al opet da bi bio sa njom, ne govorim o spolnom općenju u pijanom stanju za jednu noć, treba ti ti ta osoba biti lijepa u tvojim očima. Može ona imati malo veći nos, ne biti ljepuška kakva i tako, al će ti i takva biti lijepa.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
ružni wrote:Imam svoju temu![]()
Muskarci brate mogu bit i malo kanda ruzaHni, al opet privlacni:) Al malo ruzaHan hahahahahahahahahaha
Docim, za zene ne znam bas, znam da se ovaj moj nece okrenut za nekim grobom
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
-
Spanac_113
- Inventar foruma

- Status: Offline
ma dobro Leb, ja sam opet malo pretjerao cisto radi poente.
dio zena ce ti reci da i njihovi muzevi ruzni ako su iskrene. ali privlacni dovoljno da sa njima provedu zivot i imaju tonu djece.
dio zena ce ti reci da i njihovi muzevi ruzni ako su iskrene. ali privlacni dovoljno da sa njima provedu zivot i imaju tonu djece.
-
Spanac_113
- Inventar foruma

eto tako..Jagoda wrote:ružni wrote:Imam svoju temu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Muskarci brate mogu bit i malo kanda ruzaHni, al opet privlacni:) Al malo ruzaHan hahahahahahahahahaha
Docim, za zene ne znam bas, znam da se ovaj moj nece okrenut za nekim grobomNe mora bit ljepotica, al nek vala nije ni gabor. No pun intended! Samo je mali broj ljudi blagoslovljen sa pravom, prirodnom ljepotom:)
Meni nije nimalo privlačanJulia-Klara wrote:moze...meni je John Malkovich jako ruzan muskarac,ali je privlacan
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
..kao prvo takvi smo kakve nas je bog da...i koliko sami sebe prihvatimo kao takve bolje za nas..a drugo vezano baš za temu nisam još sreo osobu koja je rekla da bi volila bit ružnija..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Ljepota je relativna stvar i stvar ukusa. Svako je od nas nekome lijep, a nekome ružan. Jednostavno, mislim da je to priroda uredila tako da svako od nas može pronaći nekoga sličnog sebi, i dobro je da je tako. A i malo je ćoškasto reći za nekoga da je ružan...
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
storm wrote:Najlakši komadi su ipak glupi....a malo manje privlačne i debele su večinom pametne
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Ne zna...ni jedna lijepa zena nece ni pogledati ruznu osobu,bilo zenu,muskarca,proci ce nezapazeno,dok osobe slicne njima naravno ce reci da ima ono nesto",naravno jer te osobe nemaju drugi izbor..osim ako je sponzorusa ili muskarac koji kupuje" taj nedostatak,a danas je to naj lakse,i bas te zene koje pamet koriste,zavrsavaju tako...Zagorka wrote:storm wrote:Najlakši komadi su ipak glupi....a malo manje privlačne i debele su večinom pametne
zna dječak
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
mislim da ljepota ne znači nužno i privlačnost, neke manje lijepe osobe mogu biti itekako privlačne, karizma karizma...i šarm...a ljepota je i relativna...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Ljepota je u oku promatrača! Već sam sam sebi dosadan s ovom izjavom. Kako ja vidim baš u svakoj dami nešto lijepo, skoro svakoj ... a mnoge dame vide i u meni puno toga lijepoga, ... ali ne i dovoljno lijepoga da bi ostarile sa mnom ... ja baš ne mogu niti za jednu damu reći da je ružna ali isto tako moram reći da su mi dame s manjkom karaktera koje u meni vide tek nekakvu materijalnu sigurnost manje privlačne, ... uopće mi nisu privlačne. Kako stvari stoje, ... uistinu žarko želim poginuti prije nego što ostarim sam jer ne želim srcem i dušom patiti za nekom damom koja će u meni vidjeti samo pin moje bankovne kartice ... Ja znam da uistinu postoje ljubavi vrijedne dame, al` sve su zauzete već pa kad vidim za koje budaletine su se udale i s kim imaju djecu, ... uvijek pomislim:"Ooo Bože, što me ne uzmeš!"...
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 6 times
Ljepota je prolazna. Ruznoca takodjer.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9733 times
- Been thanked: 11469 times
sann wrote:Ne zna...ni jedna lijepa zena nece ni pogledati ruznu osobu,bilo zenu,muskarca,proci ce nezapazeno,dok osobe slicne njima naravno ce reci da ima ono nesto",naravno jer te osobe nemaju drugi izbor..osim ako je sponzorusa ili muskarac koji kupuje" taj nedostatak,a danas je to naj lakse,i bas te zene koje pamet koriste,zavrsavaju tako...Zagorka wrote:storm wrote:Najlakši komadi su ipak glupi....a malo manje privlačne i debele su večinom pametne
zna dječak
Uglavnom si u pravu. Lijepi su ujedno i oholi, pa makar bili glupi do bola.
Žene pogotovo. Njih goni san iz djetinjstva, o što bajkovitijoj udaji, a gdje si ti vidila, da se "princeza" uda za nekog rugobanbera?
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Krokodil Behko wrote:Uglavnom si u pravu. Lijepi su ujedno i oholi, pa makar bili glupi do bola.
Žene pogotovo. Njih goni san iz djetinjstva, o što bajkovitijoj udaji, a gdje si ti vidila, da se "princeza" uda za nekog rugobanbera?
Ma pojma ti nemas. Samo si ogorcen pa generaliziras i projiciras, da ne kazem demoniziras lijepe zene. Nisu ti (lijepe) zene krive. Umjesto mrznje zagledaj se bolje u ono sto nudis i naci ces odgovor gdje je problem.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2946 times

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Evo jos jednog.
U stvari ne znam da li bih se smijala ili plakala, ma smijala.
U stvari ne znam da li bih se smijala ili plakala, ma smijala.
Memento Mori
A niste culi za bajku Ljepotica i zvijer...pa onu kak ljubi zapca cccc...Krokodil Behko wrote:sann wrote:Ne zna...ni jedna lijepa zena nece ni pogledati ruznu osobu,bilo zenu,muskarca,proci ce nezapazeno,dok osobe slicne njima naravno ce reci da ima ono nesto",naravno jer te osobe nemaju drugi izbor..osim ako je sponzorusa ili muskarac koji kupuje" taj nedostatak,a danas je to naj lakse,i bas te zene koje pamet koriste,zavrsavaju tako...Zagorka wrote:storm wrote:Najlakši komadi su ipak glupi....a malo manje privlačne i debele su večinom pametne
zna dječak
Uglavnom si u pravu. Lijepi su ujedno i oholi, pa makar bili glupi do bola.
mojper wrote:Postoji i Ružno pače.