a nece ona da ih napravi... zato dorislav se sakrila u kabinu, kaze da je bole sinusi i da nemre zivit... kad ono tam..Chan wrote: 05 Nov 2023, 18:41 Dostavljač može biti svako. Ne mora biti da je Spejs sipala otrov u čupavce![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
a nece ona da ih napravi... zato dorislav se sakrila u kabinu, kaze da je bole sinusi i da nemre zivit... kad ono tam..Chan wrote: 05 Nov 2023, 18:41 Dostavljač može biti svako. Ne mora biti da je Spejs sipala otrov u čupavce![]()

oooo, langsam mit den jungen pferden!

Pa tako reci, a ne odmah na meneChan wrote: 05 Nov 2023, 18:41 Dostavljač može biti svako. Ne mora biti da je Spejs sipala otrov u čupavce![]()

E blago Vama kad bi ja bila doktor….Ne bi Vam trebala Mafija

Dva puta za redom ne moze.Dori wrote: 05 Nov 2023, 17:13 Znaci prošlu Mister i Vanilla bili mafija…Vanilla ne igra ovu? Ne može Mister biti dva puta za redom? Ili može?![]()

Ko lazeArthur Dent wrote: 05 Nov 2023, 18:46oooo, langsam mit den jungen pferden!![]()
nisam ja optuzivao, ja samo kazem da dorislav pravi kolace, zato sto spejsulah nema mikser.. a laze..![]()
ti rece da su otrovni..![]()
joj ti i ja cemo ovo zakuhat prije nego ista i krene..i onda sutra ujutro osvanem kao mejt.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest