Kako si vidio, sta si radio napolju
Ja gledala Moanu s djecom, 'bo me crtani
Moderator: Krokodil Behko

Kako si vidio, sta si radio napolju

Bio u sumi sam bog me poslao pa jaspacebound wrote: 05 Nov 2023, 20:34Kako si vidio, sta si radio napolju
Ja gledala Moanu s djecom, 'bo me crtani![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
pa haman nije do doboja dobacivalo, sarajevo isto nista..

Ne mogu naci informacije, vidim sa se mogla vidjeti u Bosanskom Novom, Vitezu, Zenici...

Ma da vam to nije od zagađenja?

Beze sam jebo indijcu mater konto on nesto ispustio

Zivis na selu, baci nekad pogled kroz prozor. Nije ti ko u mene sa svih strana beton i zgradeMaja wrote: 05 Nov 2023, 23:54 Pa ovo je prvi put da cujem da moze biti i u BiH. Svasta.
Dori sto nam nisi rekla ako si vidjela da ce biti kod nas
I mediji seru. Stalno pisu bice plavi mjesec, crveni, pomracenje a ovo i ako su spominjali ocito nisu dovoljno

Mene na zastavu PalestineRum wrote: 05 Nov 2023, 22:11 Nevjerovatan prizor, rijetka pojava, polarna svjetlost ili aurora borealis je večeras bila vidljiva i iz Bosne i Hercegovine.
Na šta vas podsjeća ovaj sklad boja?FB_IMG_1699218641167.jpg
Ali nema ništa za Bosnu…Sve gore sjever…Maja wrote: 05 Nov 2023, 23:54 Pa ovo je prvi put da cujem da moze biti i u BiH. Svasta.
I mediji seru. Stalno pisu bice plavi mjesec, crveni, pomracenje a ovo i ako su spominjali ocito nisu dovoljno

bog zna sta je ono u bosni bilo... sihir nakav..Dori wrote: 06 Nov 2023, 00:47Ali nema ništa za Bosnu…Sve gore sjever…Maja wrote: 05 Nov 2023, 23:54 Pa ovo je prvi put da cujem da moze biti i u BiH. Svasta.
I mediji seru. Stalno pisu bice plavi mjesec, crveni, pomracenje a ovo i ako su spominjali ocito nisu dovoljno![]()

Ah, ko bi je ocekivao ovdjeDori wrote: 05 Nov 2023, 23:50 Ama prelijepo!!!![]()
Space, ima App sa prognozama (Aurora)…..Ja ih pratim skoro svaki dan, jer se ovdje bas često može vidjeti

To ti je pet posto ko kad kladionicar nakon deset godina kladionice dobije hiljadu maraka, drago mu budespacebound wrote: 06 Nov 2023, 06:30Ah, ko bi je ocekivao ovdjeDori wrote: 05 Nov 2023, 23:50 Ama prelijepo!!!![]()
Space, ima App sa prognozama (Aurora)…..Ja ih pratim skoro svaki dan, jer se ovdje bas često može vidjeti![]()