Tako nekako...sastanak od pola sata,kafa i nazadSpanac_113 wrote:na kavu?

Moderator: VIP
Hahhahahahahahaha I tebi draga:)))) Nasmija me al bas;)Trepavica wrote:Dobro jutro jagoda !
joj mogu ga zamislit kako masta u mraku ispod krstaJulia-Klara wrote:ma jok ba... da je makar sta posebno (dupe) ja bih i rekla,ali on je svakako malo drugaciji![]()
stalno mi govori "let me lick your spoon", jer me jednom vidio kad je olizala izvadivsi iz kafeperverznjacina ba
Julia-Klara wrote:joj trepka
Jagoda wrote:Hahhahahahahahaha I tebi draga:)))) Nasmija me al bas;)Trepavica wrote:Dobro jutro jagoda !
AaaaaaJulia-Klara wrote:imam ludog kolegu...
prije dvije godine me je opaucio po dupetu dok sam stojala kod kolegice i pokazivala joj nesto, i kad sam se okrenula sokirana rekao je "morao sam, imas tako dobro dupe"... prepirali smo se, nisam ga prijavila,ali sam mu rekla ako ikad ista tako uradi opet idem manageru i tuzim ga za mobing...
juce odemo na pauzu zajedno, pricali, i na povratku na stepenicama ide iza mene, ja se okrenem da mu nesto kazem,a on gleda u dupe. Skonta da sam vidjela, i kaze:" Ja ne znam sta mi je kad sam s tobom.Samo mislim na to sta bih ti radio, nek ami Bog pomogne"...
zasto ovo kazem- covjek je okorjeli vjernik, jedina lektira koju cita je Biblija, ne ispusta je iz ruku![]()
Spanac_113 wrote:joj mogu ga zamislit kako masta u mraku ispod krstaJulia-Klara wrote:ma jok ba... da je makar sta posebno (dupe) ja bih i rekla,ali on je svakako malo drugaciji![]()
stalno mi govori "let me lick your spoon", jer me jednom vidio kad je olizala izvadivsi iz kafeperverznjacina ba
pa se kaznjava redovito.
i sto posto ima mali shrine posvecen tebi sa slikicama, kasikicama, bacenim zvakama, koristenim uloscima, poderanim carapicama, brojevima telefona tvojih prijatelja, malim koznim bicem sa zeljeznim kuglicama i gif-om tvoje guze na vjecnom loop-u u pozadini
ustvari, drz se ti dalje od njega Julka. vidis kakva je budala
Moras mu poslati nekad kakvu slikicu sebe, nemoj da si na kraj srcaJulia-Klara wrote:neka gleda, al neka ne dira
a i idem za dvije sedmice...doduse,rekao je da mi nikad nece oprostiti sto odlazim
no sikiriki, darling... jednom davno, analizirali kod nas flasiranu vodu i poredili je sa vodom iz obliznjeg arterskog bunara za koji se trubilo da je zatrovanPeggy Sue wrote:Prije mjesec dana izvršena analiza vode na radnom mjestu. Jučer stigao nalaz vode, datiran 3.3. koji kaže da u vodi imamo nedozvoljene bakterije, među kojima je i e. coli. Znači nisu se potrudili ni da nas obavijeste o tome.. Ne kontam...