upoznam lika, pametnog, zabavnog, da mi u svemu odgovara,i trebam ga odbiti jer je 10 godina mladji?
jok vala
jednako tako da je neko puno stariji (puno je relativno)
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Da ne izda jos stagod?! hahahahahahahahahhahahahahahrnjica wrote:pa upravu si. posto nas vida pocinje da izdaje vise ne vjerujemo dok ne vidimo nego dok ne opipamo
Cek da ti dam karmu u to imehrnjica wrote:hvala bogu , jos je poslusan
A jok, ja ne gOnjam, sam primjecujemhrnjica wrote:samo budi oprezna. osjetljiv je i brzo se uzbudi
hahahahahahahaha Spremi benedrilhrnjica wrote:ljubim te ujagodu

ma ja...............sa šesnest doduše znaš sve o tomeLebowski wrote:Nisi glupa samo si ograničena. Ne shvaćaš da je to sve ljuuubav tralalala
Upravo sam shvatio da ima nade za meneZagorka wrote:sinoć gledam emisiju.......tinejdzeri na ludom kamenu.....tako se zove.......ili je ono bila preksinoć.......nebitno........uglavnom,tinejdzerka se udala za starca godiste svog dede......ni manje ni vise........svu familiju batalila,odrekli je se.......a on ima bora isto da je u vešnoj mašini bio.......štaku nosi i šepa......ružan ko sam đavo.......žut pa ćelav mastan......i pazi sad:siromašan ko crkveni miš.......živi u nečem ko šupa trošno staro horor prljavo......ne moze se sagnuti ona mu carape obuva........da me yebes ne shvatam.......slobodno recite da sam glupa

Ahaaa, eto te, trzaš na mlađe :imexVexy wrote:Nije bitna razlika u godinama, većpoklapanje karaktera.
Krokodil Behko wrote:Ahaaa, eto te, trzaš na mlađe :imexVexy wrote:Nije bitna razlika u godinama, većpoklapanje karaktera.

prije bi ga razumio da je mater svoju uvatio Users browsing this forum: No registered users and 1 guest