FalaRuana wrote:Ja sve cekam hoce li se neko od forumasa javiti da mu treba. Saljem, Allahami mi ne treba, ne salim se i taj internet sta tu fali (pisala sam prije da tehniku mogu da dobijem skoro gratis) pa ako nesto treba samo javi, ja se nista ama bas NISTA ne razumijem u to, hos' jednu kutiju Princa umjesto drine, ja to nemam ovamo, a kocke (rekla sam bez zezancije) jedino ako bi da probas dansku.Krokodil Behko wrote:Pa šta ja znam.. Ne znam za koga je ali obzirom na godine, priupitajder ga ima li nekih zdravstvenih problema, trebal' kakav "prašak" da se popije, kak'a maza i slično tome :555
Što se tiče ručnog sata, Ima ih koji su skloni nošenju istih iz razloga što im je potreban/praktičan ili recimo, nije potreban. Zavisi gdje živi, šta radi, na koji način živi i tako dalje. Mislim da imamo temu o tome u pdf Moda gdje su iznešena razna mišljenja.
After shawe fazoni uvijek trebaju i to svakom muškarcu.
Ti moraš odvrtiti u glavi razgovore sa svojim prijateljem pa se pokušati prisjetiti nekih sitnica. Vjerovatno je govorio o svojim hobijima/potrebama.
Ne vjerujem da je novčanik dobar poklon jer pitanje je kakav bi izgledom trebao biti, pošto taj proizvod lagano ide u historiju.
Kila kocke i kutija drine uvijek pale :555
E pa jbg, ja džaba pisao sveSta bi ste voljeli dobiti na poklon
Prepravila sam temu, znaci sta bi ste vi vojei dobiti na poklon od nekoga, npr, forumasa.
Šta bih volio?
Od kogaovaj
Ruana, đe ti je ono tableto što si se raspitivala štaš š njime?
Baš mi nešto treba, jer moram katkad sjediti sa majkom u drugoj sobi, pošto je bolesna (moždani udar), pa da imam pri ruci nešto. Smartphone imam ali je nekako nepraktičan a i ne vidi se bogzna koliko. Naravno, ovo sve pod uslovom da riješim problem sa wi fi modemom, jer mi ne fercera nešto, već mjesecima.
Naravno, ovo sve striktno pod uslovom da ti je nepotreban i da je tvoj, te da ne moraš plaćati ništa za isti.
"Praskova" kakvih? Ali ima nesto za ledja(bolove) to puno pomaze.
A kakvo kamenje skupljaš?
Ništa drugo osim kamenja i magneta?
Za leđa, stvarno nema potrebe. Imam ovaj voltaren emulgel i mislim da je koliko-toliko adekvatan. Šta je Princ?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)