Bonaqua wrote:Dje si upro moj ti seljace? A je li vuna bila preradjena? Nije te jelde nista bockalo?
Ko će znat, moja vilo jezerska, u onom behutu, kad mrak na oči pane.
Mladost - ludost, mooj br'te.
Moderators: spacebound, Duminjo
Bonaqua wrote:Dje si upro moj ti seljace? A je li vuna bila preradjena? Nije te jelde nista bockalo?
Ma nije bona Bonaqua tako, da je bitno gurnuti ga bilo đe...Bonaqua wrote:E brEte, kako nece biti ludost. Kad si mlad, bitno je gurnuti dje bilo. A je li i u vas seljaka bitniji broj ili vise radite na kvalitetu?

Jela znači voli da je (se) bockaSeljak wrote:Bidne, ne u priglavcima Trepka, vet u pletenim čorapima, hulahopkama. Nije to meni plaho ni smetalo prije. Jednom ja tako navaliJo, pao mrak na oči, kad Jela , za jedan dušak, kaže meni 'nako oznojenom i uzdahtalom - stani bola' malo da skinem hulahopke. Jaa raazlike pošlje togaaa...!!Trepavica wrote:Mene interesuje jedna stvar a to je , bude li Jela u vunenim priglavkama za svo to vrijeme ?Seljak wrote:'Vako ja mislim....'vako je bilo u nas na selu....
Dok se nije pričalo o ''onom'', ni pisalo ni istraživalo i ispitivalo, već se ''ono'' radilo, kako se vazda i radilo - otkako je svita i vika - nije ni bilo nikakvih problema s tojijem orgazmom. Kakvi b'a orgazmi i sarkazmi..?![]()
Kad na oči ''pane mrak'', pa se od mraka ''zagori'' - potraži se zgodan budžak, pa se mrak razgoni. I tojo je tojo...!!![]()
Njih oboje odmah spremni; majka priroda ne da ni umoru ni stresu, pa uz zdravu hranu i veselu ''blesu'' - nemere da fali... Nisu im trebale nikakve predigre,vet o'ma, sve nako, u stidu, pravo u sridu.
![]()
![]()
Pa ako, rećemo, noćas ja jesam, a ona nije, ništa ne fali. Sljedeći put mere da bidne i drukčije, da se njoj zanebesa, a ja tek počeo. I jopet ništa ne fali...kad - tad, računi se namire; ne treba cjepidlačiti.
Ja i dan danas čuvam tu našu prirodnu seljačku tradiciju. Ako se desi da ja jesam, a Jela nije, pa bi ona još i sve se još nešto isteže, proteže, ne da mi da ustanem, vet nešto nerazgovijetno zbori, ja joj fino kažem: ''Slušaaj Jelo - što se mene tiče, ti se komotno moreš smatrati yobanom..!''
Žena ni ćehru ne promijeni. Ne viđu ni što bi, brte..!?![]()
![]()
![]()

Seljak wrote:'Vako ja mislim....'vako je bilo u nas na selu....
Dok se nije pričalo o ''onom'', ni pisalo ni istraživalo i ispitivalo, već se ''ono'' radilo, kako se vazda i radilo - otkako je svita i vika - nije ni bilo nikakvih problema s tojijem orgazmom. Kakvi b'a orgazmi i sarkazmi..?![]()
Kad na oči ''pane mrak'', pa se od mraka ''zagori'' - potraži se zgodan budžak, pa se mrak razgoni. I tojo je tojo...!!![]()
Njih oboje odmah spremni; majka priroda ne da ni umoru ni stresu, pa uz zdravu hranu i veselu ''blesu'' - nemere da fali... Nisu im trebale nikakve predigre,vet o'ma, sve nako, u stidu, pravo u sridu.
![]()
![]()
Pa ako, rećemo, noćas ja jesam, a ona nije, ništa ne fali. Sljedeći put mere da bidne i drukčije, da se njoj zanebesa, a ja tek počeo. I jopet ništa ne fali...kad - tad, računi se namire; ne treba cjepidlačiti.
Ja i dan danas čuvam tu našu prirodnu seljačku tradiciju. Ako se desi da ja jesam, a Jela nije, pa bi ona još i sve se još nešto isteže, proteže, ne da mi da ustanem, vet nešto nerazgovijetno zbori, ja joj fino kažem: ''Slušaaj Jelo - što se mene tiče, ti se komotno moreš smatrati yobanom..!''
Žena ni ćehru ne promijeni. Ne viđu ni što bi, brte..!?![]()
pa neke žene i nemogu doživjeti orgazam...ili jako , jako teško...sad, jel to fizička ili psihička barijeraCiklama wrote:70 % muškaraca ne zna zadovoljiti svoje partnerice ????? :P
Glupost. Vjerovatno toga ima al' tako visok procenat - čisto sumnjam. Teško mi je prihvatiti da žene tako nešto lažu.
Šta je smisao toga? Čemu to vodi? On umače, ona glumi ... e svašta.
dacina_curica wrote:Totalno gubljenje vremena.![]()
Osim toga ako smo vec toliko bliski da se (da izvinete) taslacimo onda smo dovoljno bliski da jedno drugom kazemo sta nam odgovara a sta ne.

Upravo tako....umjesto da iskreno porazgovaraju sa partnerom (zao mi je, u nasoj BiH neki nisu spremni za to) one glumeCiklama wrote:Ovo nikad shvatiti neću. Čemu gluma? Ili jesi ili nisi. Samo sebe lažu, ne rješavaju problem (ako ga ima) i uskraćuju užitak.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Zato se druzite sa "Stranger" redovnoJCR wrote:Da razjasnimo, muškarce ne zanima ženski orgazam. Nas zanima NAŠ orgazam