Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
evo stiglo prije 10 minuta. baterija na punjenju pa bumo vidli.
malo off topic, zaboravio paypal pass juce kad sam kupovao e-cig online i otvorio novi racun, obavio kupovinu itd u 15 minuta nesto prije 2 i evo dostava danas. bez extra naplate.
I LOVE LIVING IN LONDON!!!!!!!!!
on topic, zekio sam C5 twist, dvije baterije, po 5 atomizera i sisaljki. tri bocice tekucine 18.5%. lubenica 2x i jedna sa aromom duhana. posto sam se vec danas naceo sa DRUM-om, necu ni mixati ali od sutra idemo digital
storm, hvala na pojasnjenju gore iznad
ako ne znas tocno sta trazis, ludilo zivo...
i'll keep you all up to date
Lebowski wrote:Eto, stigli smo i do jedne pozitivne karakteristike.
a to je bonus...ne smrdiš...odjeća, koza, iz usta.....nema žutih prstiju...a ni brkova
ponekad mi se evo ćeifne, pa povučem 2 dima i ostavim, zaboravim.....a cigaretu kad zapališ, normalno ti žao bacati skoro cijelu ili pola i pasala ili ne zdimiš je do kraja....
Spanac_113 wrote:3 dana.
mislim da malo pretjerujem al neka, naci cu neku zlatnu sredinu. bez ikakvih trzaja, zivciranja i to.
zasad dobro.
kakvu mješavinu imaš?
mislim ono kako sam ja opisao, doista izgleda komplicirano, ali poslije kad to pohvataš i ne primjetiš, da to radiš...isto neki rituali i nema problema...
18.5% nikotin. imam jednu bocicu 10ml sa aromom duhana i imam dvije sa aromom lubenice
zasad mi je bolja lubenica
posto nisam ogranicen lokacijom, ubi baterija na 4.8 i non-stop, ko zvaku
moracu se malo kontrolirat
ma nije komplikovano samo je problem u opskrbi.
moze se naci svakakve robe ali ne znas da li ce dobavljac biti u biznisu dulje od mjesec dana
Spanac_113 wrote:18.5% nikotin. imam jednu bocicu 10ml sa aromom duhana i imam dvije sa aromom lubenice
zasad mi je bolja lubenica
posto nisam ogranicen lokacijom, ubi baterija na 4.8 i non-stop, ko zvaku
moracu se malo kontrolirat
ma nije komplikovano samo je problem u opskrbi.
moze se naci svakakve robe ali ne znas da li ce dobavljac biti u biznisu dulje od mjesec dana
e to ispočetka dereš ko sivonja
ma uštimaš se kasnije...mene je nekad glOva zaboljela
Laura Beti (18), koja poslužuje za šankom u hotelu “Bak in” u Ričmondu, Velika Britanija, začula je snažnu eksploziju, nakon koje joj je u lice sunuo vatreni oblak. “Mislila sam da je petarda, ili da je eksplodirala elektronska lampica”, kaže Laura. U pitanju je, međutim, bila elektronska cigareta uključena u punjač za iPad, od koje niko ne bi očekivao ovako spektakularnu eksploziju, prenosi Blic.
Laura je, srećom, imala dobre reflekse i hitro je odskočila uz vrisak, tako da joj je eskplozija ove sve popularnije naprave samo oprljila ruku i upropastila haljinu, ali nije ozbiljnije povrijedila.
“Dok sam bježala, osjećala sam vrelinu”, ispričala je nešto kasnije uzrujana djevojka, koju je jedna gošća odvela do toaleta da se umije i smiri.
Kada se uzbuđenje stišalo, ispostavilo se da je u pitanju bila elektronska cigareta 21-godišnjeg Stjuarta Patersona, takođe zaposlenog u hotelu, koji još od decembra pokušava da ostavi pušenje. Paterson kaže da je cigaretu uključio da se puni na njegovom punjaču za iPad, što je prethodno već mnogo puta radio, i da nikako nije očekivao da se ovako nešto dogodi.
Bar je u tom trenutku bio prepun, jer je jedan fudbalski klub proslavljao pobjedu, tako da je dio rasprnute baterije pogodio jednog od gostiju u stomak i opekao ga, dok se na video snimku eksplozije koji su načinile kamere za nadzor lijepo vidi da je mlada kelnerica za dlaku izbjegla da joj vatreni oblak ne izgori lice.
- Pitam se šta bi se desilo da sam je ostavio da se puni kod kuće, dok mene nema, što sam ponekad radio. Izbio bi požar i šteta bi bila ogromna - zabrinuto razmišlja Paterson.
Pa logično je zakonom velikih brojki, da ako se to sve više koristi, da mora doći i do takvih kvarova i eksplozija...
koliko je samo mobitela eksplodiralo
pogotovo jer ima svakakvih fake sprava na tržištu a još kad se koristi neoriginalna oprema za punjenje, lako dođe do toga...
koliko znam e-cigarete koriste litijumske baterije koje imaju ogromnu snagu ali su veoma opasne.
veoma zapaljive i cesto dodje do eksplozije. ovo sto se desilo nije jedinstven slucaj.
citao sam o necemu slicnom, stim sto jadniku kome se to desilo, je razneseno pola lica.
ostajem pri tradicionalnim cigaretama.
uostalom od njih se lakse kaslje
Nemoj se zbuniti izmedju mog karaktera i mog ponašanja.
Moj karakter je ko sam ja,
A moje ponašanje zavisi od tebe.
klimt wrote:Hallo, ja bih samo da se pohvalim da sam uz pomoc e-cigarete prestala da pusim normalne i to nakon pusackog staza od 35 godina :-)
Opiši malo svoja iskustva...i ja sam na putu, da to učinim...
zanima me puniš li sama ili imaš onu varijantu na uloške...?
i kakvu jačinu koristiš....to bi moglo zanimati našeg španca, koji se očito overdozira
ovo su moji rekviziti
U decembru prosle godine sam istovremeno kupila zadnju steku cigareta i ovu e-cigaretu. I onda sam kombinirala ove dvije varijante. Trebalo mi je 3 sedmice da ispusim tu steku sa napomenom da sam prije pusila kutiju dnevno. I od 22 decembra sam presla skroz na e varijantu. I iskreno receno, zamisljala sam da ce mi to sve pasti mnogo teze, jer ipak 35 godina pusackog staza nije malo....
10 ml mi traje mjesec dana a zapocela sam sa 18 mg nikotina a ovaj mjesec sam smanjila na 12 mg ....
Zivot mi j postao mnogo laksi imam vise vremena i novaca
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.