mozda ipak treba priznat, zna lagani sta prica. barem ovaj put.
Kako muškarac može uciniti ženu srecnom?
Moderator: Krokodil Behko
-
Spanac_113
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Kako muškarac može uciniti ženu srecnom?
svaki put hocu nesto da odbrusim laganom na ovo ali kad se osvrnem, iza mene propali brak i tona skrsenih veza i vezica 
-
dacina_curica
Armageddon je neizbjezan 
Ali sto jest' jest', mora mu se priznati "pobjeda"..ovaj put (i samo ovaj put
)
Ali sto jest' jest', mora mu se priznati "pobjeda"..ovaj put (i samo ovaj put
- Pantagruel
- Sitna buranija

Kako muškarac može uciniti ženu srecnom?
Sasvim neprimjetno. Cesto toliko neprimjetno da tu frekvenciju cujemo tek posle velikih lomova posle kojih nastupa tisina, a ona se s godinama i starenjem uci i prepoznaje, pomnije osluskuje.
Sasvim neprimjetno. Cesto toliko neprimjetno da tu frekvenciju cujemo tek posle velikih lomova posle kojih nastupa tisina, a ona se s godinama i starenjem uci i prepoznaje, pomnije osluskuje.
Tvoja proslost krije se u tvom cutanju, tvoja sadasnjost u tvom govoru, a tvoja buducnost u tvojim pogresnim koracima. Sve buducnosti imaju jednu veliku vrlinu: nikad ne izgledaju onako kako ih zamisljas. (Milorad Pavic)
-
Trepavica
Kad žena zna šta je sreća onda muškaracu uopšte nije teško usrećiti je ..... 
Bravo....slažem seTrepavica wrote:Kad žena zna šta je sreća onda muškaracu uopšte nije teško usrećiti je .....
Jednom je rekla da bi sve dala da čuje to što oćutim, i otkrio sam joj tajnu o starom drvetu koje raste na ničijoj zemlji između devet salaša, u f antazmagoričnoj oazi koja se u Sahari žita priviđa samo onda kada se to njoj prohte, tako da ni najprefriganijim geometrima nikad nije pošlo za rukom da je osvoje svojim instrumentima...
I tako, obično u nekoj vedroj noći, roj Neizgovorenih Reči nepovratno odbegne iz košnice misli i u potrazi za novim mestom sumanuto pokušava da otkrije prečicu do najbližih zvezda, ali zna se, još niko sem prevejane skitnice Pogleda nije uspeo da dospe do Tamo...
I onda, pred zoru, kad posustalo krenu da se stropoštavaju, Vetar probere najlepše, podmetne pod njih svoje paperjaste uvojke, kao jastučiće, i nežno povuče finu četku te velike krošnje kroz svoje kose...
I Neizgovorene Reči ostaju da trepere u lišću starog drveta zauvek, rekoh joj, kao miris tvoje kose na mom češljiću od jantara...
"Zauvek?", pitala je uplašeno...
O, ne, ispravih se, izvini, zaboravio sam da "zauvek" ne postoji...
Jednog dana, dakako, strovaliće se i to stablo, oprljiće ga Oluja šenlučeći gromovima nad ravnicom, složiće se kao kula od karata pod teretom Neizgovorenih Reči, ili polegnuti tiho i neprimetno, kao kazaljke na tri i petnaest, ko će ga znati?
Ali naići će čerga tog leta, i to ne Mečkari ili Džambasi, ni Gatari ni Korpari, nego Veseli Svirači Tužnih Očiju, praćeni crnim kosovima iz visokih Prekodonskih stepa, i još izdaleka, uspravivši se u sedlu, primetiće u gustoj travi naročitu račvastu granu boje majskog sumraka, od koje bi se mogla izdeljati odlična viola?
I, više nego dovoljno godina kasnije, možda nečija, možda proseda, možda bez ikoga, ti ćeš ugledati belog leptira na jorgovanu, i širom otvoriti prozore mameći ga da ti sobu opraši polenom i prolećem. A ulicom će prolaziti mali Cigan sa violom, videćeš samo drozdovo pero na šeširu kako promiče za šimširom, i začućeš Neku Staru Dobru Nepoznatu Pesmu, koju prvi put slušaš, a godinama je znaš...
I zaplakaćeš, istog časa...
I najzad shvatiti kako sam te voleo...
......
I tako, obično u nekoj vedroj noći, roj Neizgovorenih Reči nepovratno odbegne iz košnice misli i u potrazi za novim mestom sumanuto pokušava da otkrije prečicu do najbližih zvezda, ali zna se, još niko sem prevejane skitnice Pogleda nije uspeo da dospe do Tamo...
I onda, pred zoru, kad posustalo krenu da se stropoštavaju, Vetar probere najlepše, podmetne pod njih svoje paperjaste uvojke, kao jastučiće, i nežno povuče finu četku te velike krošnje kroz svoje kose...
I Neizgovorene Reči ostaju da trepere u lišću starog drveta zauvek, rekoh joj, kao miris tvoje kose na mom češljiću od jantara...
"Zauvek?", pitala je uplašeno...
O, ne, ispravih se, izvini, zaboravio sam da "zauvek" ne postoji...
Jednog dana, dakako, strovaliće se i to stablo, oprljiće ga Oluja šenlučeći gromovima nad ravnicom, složiće se kao kula od karata pod teretom Neizgovorenih Reči, ili polegnuti tiho i neprimetno, kao kazaljke na tri i petnaest, ko će ga znati?
Ali naići će čerga tog leta, i to ne Mečkari ili Džambasi, ni Gatari ni Korpari, nego Veseli Svirači Tužnih Očiju, praćeni crnim kosovima iz visokih Prekodonskih stepa, i još izdaleka, uspravivši se u sedlu, primetiće u gustoj travi naročitu račvastu granu boje majskog sumraka, od koje bi se mogla izdeljati odlična viola?
I, više nego dovoljno godina kasnije, možda nečija, možda proseda, možda bez ikoga, ti ćeš ugledati belog leptira na jorgovanu, i širom otvoriti prozore mameći ga da ti sobu opraši polenom i prolećem. A ulicom će prolaziti mali Cigan sa violom, videćeš samo drozdovo pero na šeširu kako promiče za šimširom, i začućeš Neku Staru Dobru Nepoznatu Pesmu, koju prvi put slušaš, a godinama je znaš...
I zaplakaćeš, istog časa...
I najzad shvatiti kako sam te voleo...
......
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
..opet ta romantika...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- komsija
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Mnoge danasnje zene mozes dobro usreciti sa debljinom novcanika i debljinom onoga sto imas u gacama 
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
dacina_curica wrote:Sann
laku noc sanjalice..
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
-
Ciklama
Jes vala, jedno bRez drugog ne meRekomsija wrote:Mnoge danasnje zene mozes dobro usreciti sa debljinom novcanika i debljinom onoga sto imas u gacama
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
a ja mislio da treba da ima i ljubavi
novcanik mi nije bas debeo a ono u gacama u granicama prosjeka i ipak zivim u sretnom braku vec 27 godina
novcanik mi nije bas debeo a ono u gacama u granicama prosjeka i ipak zivim u sretnom braku vec 27 godina
Nemoj se zbuniti izmedju mog karaktera i mog ponašanja.
Moj karakter je ko sam ja,
A moje ponašanje zavisi od tebe.
Ma nemoguce!hrnjica wrote:a ja mislio da treba da ima i ljubavi
D.I.L.L.I.G.A.F.
ma moguce
Salim se ja Hrnjica, ovo bi malo zesci sarkazam iznad hahahahahahahahah
D.I.L.L.I.G.A.F.
kontam ja tebe 100%
- Lanci
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Ciklama wrote:Svi smo mi kovači svoje sreće.
upravo tako,,
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
dobro, a gdje je tu muskarac
nije valda da prstici rade
nije valda da prstici rade