PALESTINA - Od rijeke do mora
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2695 times
- Been thanked: 22492 times
- Status: Online
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21567 times
- Been thanked: 19598 times
- Status: Offline
Re: PALESTINA - Od rijeke do mora
Od tih 10% odem u Konzum ili Merkator uglavnom ako hoću svinjetinu da uzmem, jer Bingo ima skroz slab izbor.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
-
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 216 times
Pa prelistaj i ti moje sve postove (što znam da nećeš) I nećeš naći niti jedan jedini argument u korist neke moje fiktivne podrške IDF, cionizmu,... Samo višak emocija može dovesti do ovoga gdje se ovoliko tersaš na mene. Ja i dalje govorim više o nama i našem odnosu prema Palestini što ne znači da aminujem genocid u Gazi i uopšteno politiku Izraela. Svo se moje zlo svodi na neutralnost i što mislim da smo previše pristrasni. Pa ako ti to toliko vrijedja, nastavi kako si počeo.Krokodil Behko wrote: 17 Nov 2023, 11:07Superhik wrote: 17 Nov 2023, 11:02 Rekao bih da si prilično emotivan kada se meni obraćaš, možda mi se samo čini.
Ne reče mi imaš li išta kod sebe gdje piše "Made in China"? Tek toliko da vidim gdje je granica tvoje principijelnosti, inteligencije, produhovljenosti,...
Ni traga emotivnosti, samo je tvoja fikcija u pitanju.
Što se Kine tiče, prelistaj stare postove i doznaj.
A što se tiče tvoje inteligencije, sam je vrijedjas. Da sam uistinu plaćenik, cionististicki promotor,... imao bih zastavu Palestine na avataru, postirao krvave slike uz emocije, proklinjao Izrael, dobio simpatije od kolega i dodvorio se administraciji. I kroz to indirektno plasirao nesto drugo. Nebih u startu bio nepopularan i to svjesno i vrlo otvoreno. Isto kao na klixu. Mislim koja je to pamet skužiti i locirati tajnog agenta koji je mimo većine.
Isto kao očekivati da se neki terorista koji je akciji obuće u klasični Binladen stajling.
Ipak, bojkotovanje neke robe, iako smiješno pored svega drugog što se ne bojkotuje,.... je opet bar neka kakva-takva aktivnost i nešto bar poduzeto. Postenije nego istresati mržnju i ters na forumu na neke.
-
- Poneki mu pročitamo
HarTar wrote: 14 Nov 2023, 23:30 Hafiz Mustafa Efe, poznati imam u džamiji Aziz Mahmud Hüdayi u Üsküdaru, Istanbul, tokom obavljanja umre, priveden jod strane policije zbog upotrebe riječi Gaza i Palestina. Tokom učenja dova i haremu Kabe te snimanja videa u kojem je spominjao riječi Gaza i Palestina, policija je lišila slobode turskog hafiza na 12 sati. Na zahtijev konzulata Republike Turske Efe je pušten na slobodu.
Mustafa Efe je podijelio video na svom nalogu na društvenim mrežama, na kojem se vidi da su mu stavljene lisice na noge.
Mustafa Efe je prije nekoliko godina postao poznat po udomljavanju mačaka, posebno zimi, u svojoj džamiji Aziz Mahmud Hüdayı.
Vlasti Saudijske Arabije zabranjuje da se izražava bilo kakva podrška Palestincima koji se svakodnevno ubijaju ili da se javno kritikuje Izrael.
U zemlji Srbiji je i počelo dzamijsko bratimljenje sa Gazom, hutbe za Palestinu,... ili je barem najveći impuls bio odatle. Palestina je uvijek imala simpatije u Srbiji a zna se i zašto I rahmetli Zukorlic je spominjao Gazu više nego bosanske muftije. Ovo je snimak od prije nekih 8 god. Poslušajte količinu emocija u govoru muftije Kujevica i kako je rasplakao momka koji stoji iza njega.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9386 times
- Been thanked: 11142 times
Ja samo da se tuspasim.
Vidim, liku stalo da bude zadnji, sve skupa s "ozbiljnim argumentima" i još ozbiljnijim znanjem o svemu i preozbiljnom vizijom sebe samog
Vidim, liku stalo da bude zadnji, sve skupa s "ozbiljnim argumentima" i još ozbiljnijim znanjem o svemu i preozbiljnom vizijom sebe samog
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- baton
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 454 times
- Been thanked: 1031 times
Hoće li ova priča piti vode ..pojeo vuk magarca
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24756 times
- Been thanked: 25227 times
Bgm druze superhik zadatak da nas prikazes kao primitivne fanatike si ozbiljno shvatio.
Pa potezes snimke iz srbije.
A sve to na temi pakla na zemlji.
Rekoh vec nije ti to ok.
I naravno da neces uspjeti koliko god mastao da nas prikazes kao neke hipi talibane.
Ne znam gdje je nestao obraz i cast.
Koliko god da ovo bio forum i koliko god da je maltene sve dopusteno napisati ili konstruisati.
Rekoh vec nije ti to ok.
I naravno da neces uspjeti koliko god mastao da nas prikazes kao neke hipi talibane.
Koliko god da ovo bio forum i koliko god da je maltene sve dopusteno napisati ili konstruisati.
dream of spring...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9386 times
- Been thanked: 11142 times
Bombardovana škola u Gazi, više od 20 mrtvih i 100 ranjenih
- HarTar
- Na probnom
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
Gledao sam snimak, puna škola djece i žena....Krokodil Behko wrote: 17 Nov 2023, 22:54Bombardovana škola u Gazi, više od 20 mrtvih i 100 ranjenih

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3869 times
- Been thanked: 2911 times
Mah,ovo je vrh vrhova,junastva
No,valjat ce ovaj snimak
Naci ce se valjda nekad neka vjesala i za velikog Bibija
Amidza Husen je bio mala maca.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
- Poneki mu pročitamo
To nije tacno ali tema ipak nije o meni.ironman wrote: 17 Nov 2023, 21:22 Bgm druze superhik zadatak da nas prikazes kao primitivne fanatike si ozbiljno shvatio.
Rekoh vec nije ti to ok.
- Totem
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Chloe wrote: 17 Nov 2023, 08:35Da. S moje tačke gledišta, bit ću pitana za svaki fening koji sam zaradila, kao i u šta sam potrošila, nek je smiješno, nek je ništa, mir sa sobom je nešto neprocjenjivo. Neko će razumjeti, neko ne.
Ovde ne pricamo o necijem dusevnom miru...vec dali to pomaze Palestincima kojih za pola godine bice u promilima tamo gde su bili do pre mesec dana
Jedna lasta....men'scini prolijece