Jedva docekala da mi ga shukne
Nacu i ja nesta za lajsnu, ima tih dijagrama
Polako
Moderator: VIP

Jedva docekala da mi ga shukne

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Petak je danas reci moram naglo kuci nesta I necu doci do ponedeljka... Snadji se..

pa sta ce se snaci, dosla na poso prije po sata.. nek ide na dzumu, haman je i havana otisao.
Arthur Dent wrote: 17 Nov 2023, 12:44pa sta ce se snaci, dosla na poso prije po sata.. nek ide na dzumu, haman je i havana otisao.immuno wrote: 17 Nov 2023, 12:36
Petak je danas reci moram naglo kuci nesta I necu doci do ponedeljka... Snadji se..
kad si kod havane u radnji, petkom cujes hudbu dobro. mesdzid mu pokraj radnje, a hudba preko ozvucenja..![]()
cojek skuplja sevape i kad nema namjeru!immuno wrote: 17 Nov 2023, 12:54Arthur Dent wrote: 17 Nov 2023, 12:44
pa sta ce se snaci, dosla na poso prije po sata.. nek ide na dzumu, haman je i havana otisao.
kad si kod havane u radnji, petkom cujes hudbu dobro. mesdzid mu pokraj radnje, a hudba preko ozvucenja..![]()
Eto edukacija dodje sama![]()

Hoću reć pazi dobro na vjevericu

.Arthur Dent wrote: 17 Nov 2023, 12:44pa sta ce se snaci, dosla na poso prije po sata.. nek ide na dzumu, haman je i havana otisao.immuno wrote: 17 Nov 2023, 12:36

Arthur Dent wrote: 17 Nov 2023, 12:44pa sta ce se snaci, dosla na poso prije po sata.. nek ide na dzumu, haman je i havana otisao.immuno wrote: 17 Nov 2023, 12:36

I ovi šta se valja ne znan od kud u postu

hahahhahaha
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests