jedan uskršnji doručak

tu se to naziva potica....kolač sa orahovom filom...i da rola se, al nije baš štrudladacina_curica wrote:Imam isti servis za rucavanjeZwiebel
Jesu ovo strudle?
Lijepo izgleda,,,,prijatno,i nek je sretan praznik.storm wrote:tu se to naziva potica....kolač sa orahovom filom...i da rola se, al nije baš štrudladacina_curica wrote:Imam isti servis za rucavanjeZwiebel
Jesu ovo strudle?
pa oko desetak u tri dana, sad plus / minus koji komadMaja wrote:Mene je uvijek zanimalo koliko ZAISTA pojedete jaja za Uskrs?
Evo ja jutros dobila 4 od one komšinice što me zove Majda
kad neznaš varatiružni wrote:Juče sam stukao bar 10 komadaInteresantno da tucanje ne mogu dobiti. Kakav sam baksuz i da drvenim jajetom izađem na megdan ono bi se razbilo
trepuška ovo je prejakoTrepavica wrote:Ravioli à la bolognaise
Ama samo uzmi ljutog ajvara i opleti. Šta će ti bolognese?storm wrote:trepuška ovo je prejakoTrepavica wrote:Ravioli à la bolognaise
kako to praviš....daj recept za umak bolognese....ja malo stvari pravim a bolognese baš volim
Ma kakav ajvarKrokodil Behko wrote:Ama samo uzmi ljutog ajvara i opleti. Šta će ti bolognese?storm wrote:trepuška ovo je prejakoTrepavica wrote:Ravioli à la bolognaise
kako to praviš....daj recept za umak bolognese....ja malo stvari pravim a bolognese baš volim
U sos tomate, ne stavljam vino..laganini wrote:..fali ti vino uništi masnoću...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests