Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Moja rodica rekla sestrinom malom sto si tako mrsav, trebala bi ti majka izvaditi nalaze. On bio prvi osnovne. Sad prvi srednje i jos je "mrzi" ko prvi dan
Al sta kazes, daj se makni da mogu da vrisnem ahahahhahah
ja sam juce, kad sam pala, upravo snimala audio na vocapu i sveeeeee se snimilo, i moje aa uu uuuuuuuuu, i momak sto me dize, ja njemu hvala hvala, moze li broj telefona aaaaauu kako boli
al mnogo sam pristojna, zahvalila se 100 x ljudima koji su mi pomogli
Ma legendo
Ako nekad negdje budemo skupa velika je vjetovatnoca da cemo trehnuut
Maja wrote: 17 Nov 2023, 17:45
Moja rodica rekla sestrinom malom sto si tako mrsav, trebala bi ti majka izvaditi nalaze. On bio prvi osnovne. Sad prvi srednje i jos je "mrzi" ko prvi dan
Identicno iskustvo je imo mladji sin, uvijek bio buco... Neko od gosti mu reko nemoj toliko kolaca jesti debeo si... Ni danas ih ne voli....
Maja wrote: 17 Nov 2023, 17:45
Identicno iskustvo je imo mladji sin, uvijek bio buco... Neko od gosti mu reko nemoj toliko kolaca jesti debeo si... Ni danas ih ne voli....
Ni ja jednu tetku, ona imala mrsave unuke, ja onako taman, i uvijek mami govorila kako one imaju lijepe odjece, ali steta, ne bi mi moglo jer sam bucka. Pa kad god dodje nesto mi za kile predbacuje. Trebala bih kao malo pripazit
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ni ja jednu tetku, ona imala mrsave unuke, ja onako taman, i uvijek mami govorila kako one imaju lijepe odjece, ali steta, ne bi mi moglo jer sam bucka. Pa kad god dodje nesto mi za kile predbacuje. Trebala bih kao malo pripazit
Ja imam jetrvu koja je stvarno debela al ja je volim takvu kakva jeste I ne vidim te kile..
Dodjemo I prvo sto mi kaze "jelde I ti si se udebljala" prije nego kaze dobar dan, bujrum bilo sta..
spacebound wrote: 17 Nov 2023, 18:38
Ja imam jetrvu koja je stvarno debela al ja je volim takvu kakva jeste I ne vidim te kile..
Dodjemo I prvo sto mi kaze "jelde I ti si se udebljala" prije nego kaze dobar dan, bujrum bilo sta..
To su bas kompleksi
Tako meni rodjakova zena kad je dosla na babine, ja mrsava, iscrpila me trudnoca, sva mi odjeca prevelika kaze - Eh eto, sad jos samo malo stomak i savrsena linija. A ona je tolika da se na njoj nije ni primjecivalo da je trudna, samo u neka doba iscepi dijete
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.