Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Danas sam bio u gradu Helen a nalazi se u americkoj drzavi Georgia u planinskom dijelu
E slika ima puno ali evo za sada samo jedna
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
moajo ... ova prva(mjesec) lel to mozda od neko vece kad je mjesec bio blize zemlji?? znas na sto mislim..
inace predivno izgleda bez obzira jel' to to..
Odrekao sam se cigara, pića i sexa!
To je bilo najgorih 15 minuta u mom životu
blago tebi .. vremenske prilike su ti bile naklonjene,za razliku od mene , iscekivao sam taj trenutak danima,nekoliko dana prije pripremio vrhunsku "aparaturu" kad ono oblacno i kisa danima pa i tu noc..bas mi bilo nekako zao.. al' boze moj,nekom "svane kad drugom smrkne"
bas mi drago da si imala srece i da si uspjela je r to su rijetkosti koje nemozemo bas cesto zabioljeziti ..zato sve pohvale za sliku..
Odrekao sam se cigara, pića i sexa!
To je bilo najgorih 15 minuta u mom životu
da ali meni je mjesec bio normalan tj nije bio nimalo veći ali je bio duplo sjajniji...to jest...veličina ista. doduše trebala sam pogledati u 8 sati a ja se tek sjetila u 11
I, obratno!
I, obratno!