Ja cu caja
Ma znam ja sta je tebi, valja prvo razlopatat snijeg
Moderator: VIP

Ja cu caja
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
slabo ja burek, nismo se nikada sprijateljili..spacebound wrote: 20 Nov 2023, 07:04Ja cu cajaTi mozes i bureka
Ma znam ja sta je tebi, valja prvo razlopatat snijeg![]()

Ma ja, i jedno i drugo. Al bolje nego jucer. Samo ne mogu jesti, iako apetit imamArthur Dent wrote: 20 Nov 2023, 07:12slabo ja burek, nismo se nikada sprijateljili..spacebound wrote: 20 Nov 2023, 07:04
Ja cu cajaTi mozes i bureka
Ma znam ja sta je tebi, valja prvo razlopatat snijeg![]()
jel te to grlo jos uvijek boli? kasalj?

pa vjerujem ti da apetit imas, al kad se hasta ne treba se jesti. tijelu treba snaga za regeneraciju a ne da preradjuje hranu i bureke..spacebound wrote: 20 Nov 2023, 07:17Ma ja, i jedno i drugo. Al bolje nego jucer. Samo ne mogu jesti, iako apetit imamArthur Dent wrote: 20 Nov 2023, 07:12
slabo ja burek, nismo se nikada sprijateljili..
jel te to grlo jos uvijek boli? kasalj?A evo i dijete. Ostade jutros kod kuce.
Cuj, burek ne volis
200w.gif

pa dobar je lukac, al valja i sa ljudima zivit..

Kako će se regenerirati gladno kad je, ja bi tek onda umrlaArthur Dent wrote: 20 Nov 2023, 07:21pa vjerujem ti da apetit imas, al kad se hasta ne treba se jesti. tijelu treba snaga za regeneraciju a ne da preradjuje hranu i bureke..spacebound wrote: 20 Nov 2023, 07:17
Ma ja, i jedno i drugo. Al bolje nego jucer. Samo ne mogu jesti, iako apetit imamA evo i dijete. Ostade jutros kod kuce.
Cuj, burek ne volis
200w.gif![]()

Arthur Dent wrote: 20 Nov 2023, 07:21pa vjerujem ti da apetit imas, al kad se hasta ne treba se jesti. tijelu treba snaga za regeneraciju a ne da preradjuje hranu i bureke..spacebound wrote: 20 Nov 2023, 07:17
Ma ja, i jedno i drugo. Al bolje nego jucer. Samo ne mogu jesti, iako apetit imamA evo i dijete. Ostade jutros kod kuce.
Cuj, burek ne volis
200w.gif![]()
Zanki wrote: 20 Nov 2023, 07:24Kako će se regenerirati gladno kad je, ja bi tek onda umrlaArthur Dent wrote: 20 Nov 2023, 07:21 pa vjerujem ti da apetit imas, al kad se hasta ne treba se jesti. tijelu treba snaga za regeneraciju a ne da preradjuje hranu i bureke..![]()
![]()

Kakvi su to ljudi koji taj miris ne podnose.Arthur Dent wrote: 20 Nov 2023, 07:23pa dobar je lukac, al valja i sa ljudima zivit..
glavica bjelog luka, suhovine i po litre brlje..![]()

Chan wrote: 20 Nov 2023, 07:27Kakvi su to ljudi koji taj miris ne podnose.Arthur Dent wrote: 20 Nov 2023, 07:23
pa dobar je lukac, al valja i sa ljudima zivit..
glavica bjelog luka, suhovine i po litre brlje..![]()
Treba takve vratiti materama![]()

Taman htjela ić po bureke ovo pročitam, a malo ka kašljucam, rekoh jel sad pravi momenat ili se od odmah ne smijespacebound wrote: 20 Nov 2023, 07:26Arthur Dent wrote: 20 Nov 2023, 07:21
pa vjerujem ti da apetit imas, al kad se hasta ne treba se jesti. tijelu treba snaga za regeneraciju a ne da preradjuje hranu i bureke..![]()
Zena mudro zbori![]()

Samo ti jedi, snaga na usta ulaziZanki wrote: 20 Nov 2023, 07:29Taman htjela ić po bureke ovo pročitam, a malo ka kašljucam, rekoh jel sad pravi momenat ili se od odmah ne smije![]()
A vatabaOot mahmurluka misli cjenjeni Arth![]()

Ja bih te materi vratio bgmispacebound wrote: 20 Nov 2023, 07:28Chan wrote: 20 Nov 2023, 07:27
Kakvi su to ljudi koji taj miris ne podnose.
Treba takve vratiti materama![]()
Moj ima dopustenje dva puta godisnje. I delozaciju iz kreveta te dvije noci, podrazumijeva se![]()

Bi, malo sutraChan wrote: 20 Nov 2023, 07:32Ja bih te materi vratio bgmispacebound wrote: 20 Nov 2023, 07:28
Moj ima dopustenje dva puta godisnje. I delozaciju iz kreveta te dvije noci, podrazumijeva se![]()
![]()

misli sve najbolje!Zanki wrote: 20 Nov 2023, 07:29Taman htjela ić po bureke ovo pročitam, a malo ka kašljucam, rekoh jel sad pravi momenat ili se od odmah ne smije![]()
A vatabaOot mahmurluka misli cjenjeni Arth![]()
Users browsing this forum: klanac23, spacebound and 5 guests