Liga prvaka 2013./2014.
Re: Liga prvaka 2013./2014.
Ko im je kriv kad ne z aju dati gol... Ista prica kao prije u duwlima cheleja sa Barcelonom

Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

Šta mu znači ovo - Tores se nije vidio protiv svojih? Jedini je on od svih ofanzivnih u oba tima na terenu nešto uradio za 90 minuta.
Al' dobro, obzirom da će Atletiko u London bez kapitena, mala prednost Čelziju u uzvratu. Vjerujem da će se Teri vratiti, plus još dva tri igrača. U Čelzija dvojica, trojica mogu biti kapiteni, a u Atletika nije tako. Inače bi zbog fudbala volio da trijumfuje Atletiko

Al' dobro, obzirom da će Atletiko u London bez kapitena, mala prednost Čelziju u uzvratu. Vjerujem da će se Teri vratiti, plus još dva tri igrača. U Čelzija dvojica, trojica mogu biti kapiteni, a u Atletika nije tako. Inače bi zbog fudbala volio da trijumfuje Atletiko

Chelsea tj mourinho postavio taktiku  .. Pa ovi unatoč svim prilikama teško da su imali čisti šut... Sve pozatvarano. Možda neatraktivno ali ulog je ogroman
.. Pa ovi unatoč svim prilikama teško da su imali čisti šut... Sve pozatvarano. Možda neatraktivno ali ulog je ogroman

.. Pa ovi unatoč svim prilikama teško da su imali čisti šut... Sve pozatvarano. Možda neatraktivno ali ulog je ogroman
.. Pa ovi unatoč svim prilikama teško da su imali čisti šut... Sve pozatvarano. Možda neatraktivno ali ulog je ogromanHabibti, ya nour el - ain... 

sve očekivano...i gard cheelsia i agresija atletica...

..slobodan čovik kad tad bude baniran..

slična bude i druga tekma....chelsea će na samom početku krenuti žestoko i ako ne bude gola, zatvaraju...ipak je najbitnije ne primiti prema special one filozofiji....ako ga stave .....gotovo....kapak na tekmulaganini wrote:sve očekivano...i gard cheelsia i agresija atletica...

Habibti, ya nour el - ain... 

zato su meni šanse i dalje pedeset pedeset..ne virujem da se atletiko može raspat a gol u gostima..uf..

..slobodan čovik kad tad bude baniran..

- 
				Ružni
- Status: Offline
Mourinho ništa drugo nije mogao igrati. Kakve je igrače imao tako je i odigrao, izvukao je maksimum.

baš tako....ove tekme ko da nije bilo...sve ostaje na 50/50 ... jedino atletico je na drugoj maloo oslabljen, a chelsea ojačan....neki se igrači vračaju...biće puno zanimljivija tekma, pogotovo ako se desi neki gol u prvih 20 minuta...laganini wrote:zato su meni šanse i dalje pedeset pedeset..ne virujem da se atletiko može raspat a gol u gostima..uf..

Mourinho objasnio kritičarima: Htio sam pobijediti 5:0, ali nije išlo!

Polufinale Lige prvaka:
Atletico Madrid - Chelsea 0:0
JOSE MOURINHO bio je izuzetno ponosan na svoju ekipu nakon što je Chelsea remizirao (0:0) u prvom polufinalnom okršaju Lige prvaka protiv madridskog Atletica. Mou je odlučio srušiti Atletico čvrstim bunkerom, stoga publika na Vicente Calderonu i nije previše uživala u nogometu. Atletico je tražio svoju šansu, ali Chelsea je razbijao svaki njihov napad. I tako svih 90 minuta.
"Atletico je nevjerojatna momčad, fizički i trkački su savršeno pripremljeni. Međutim, mi smo ih čudesno zaustavili. Htio sam pobijediti 5:0 i osigurati finale, ali nije išlo. Znate, nema previše ekipa koje se mogu pohvaliti da su ovaj stadion napustile bez poraza ", rekao je Mou, koji je nadodao kako je Petr Čech izgubljen do kraja sezone, a da se nada da će John Terry biti spreman za uzvrat.
"Ovaj Chelsea se slagao godinama. Mladi igrači znaju kako su se oni prije njih borili za ovaj klub, to je nasljedstvo. Borit ćemo se do kraja", rekao je Mourinho.
"Da se mene pita, protiv Liverpoola bih igrao s rezervama"
Sin vlasnika West Hama objavio je na Twitteru poruku kako "Chelsea igra nogomet iz 19. stoljeća".
"Vjerujte mi, ne želite da menadžer Chelseaja komentira izjave sina West Hama", uz smijeh je rekao Mou.
Chelsea u nedjelju igra vrlo važan derbi protiv Liverpoola. Redsi bi u slučaju pobjede bili na milimetar do naslova kojeg čekaju 24 godine.
"Moram vidjeti što će mi reći u klubu, kakva je njihova odluka, ali da se mene pita ja bih igrao s rezervnom ekipom, odnosno s igračima na koje ne bih računao u uzvratu polufinala Lige prvaka".
"Žao mi je Moyesa"
Na dan utakmice, Manchester United ostao je bez trenera. David Moyes dobio je otkaz zbog loših rezultata, a Jose Mourinho, koji je nakon odlaska Alexa Fergusona visoko kotirao kao njegov nasljednik, nije htio previše komentirati ono što se događa u protivničkom taboru.
"Žao mi je, stvarno mi je žao Davida. Žao mi je svakog trenera koji dobije otkaz, ali ovu odluku Uniteda ne želim komentirati", rekao je Mou.
Za kraj, novinari su mu postavili pitanje: "hoćete li u uzvratu na Stamford Bridgeu isto igrati bunker?". Mou je uz smijeh odgovorio:
"Odlično pitanje, ali to vam neću otkriti".

Polufinale Lige prvaka:
Atletico Madrid - Chelsea 0:0
JOSE MOURINHO bio je izuzetno ponosan na svoju ekipu nakon što je Chelsea remizirao (0:0) u prvom polufinalnom okršaju Lige prvaka protiv madridskog Atletica. Mou je odlučio srušiti Atletico čvrstim bunkerom, stoga publika na Vicente Calderonu i nije previše uživala u nogometu. Atletico je tražio svoju šansu, ali Chelsea je razbijao svaki njihov napad. I tako svih 90 minuta.
"Atletico je nevjerojatna momčad, fizički i trkački su savršeno pripremljeni. Međutim, mi smo ih čudesno zaustavili. Htio sam pobijediti 5:0 i osigurati finale, ali nije išlo. Znate, nema previše ekipa koje se mogu pohvaliti da su ovaj stadion napustile bez poraza ", rekao je Mou, koji je nadodao kako je Petr Čech izgubljen do kraja sezone, a da se nada da će John Terry biti spreman za uzvrat.
"Ovaj Chelsea se slagao godinama. Mladi igrači znaju kako su se oni prije njih borili za ovaj klub, to je nasljedstvo. Borit ćemo se do kraja", rekao je Mourinho.
"Da se mene pita, protiv Liverpoola bih igrao s rezervama"
Sin vlasnika West Hama objavio je na Twitteru poruku kako "Chelsea igra nogomet iz 19. stoljeća".
"Vjerujte mi, ne želite da menadžer Chelseaja komentira izjave sina West Hama", uz smijeh je rekao Mou.
Chelsea u nedjelju igra vrlo važan derbi protiv Liverpoola. Redsi bi u slučaju pobjede bili na milimetar do naslova kojeg čekaju 24 godine.
"Moram vidjeti što će mi reći u klubu, kakva je njihova odluka, ali da se mene pita ja bih igrao s rezervnom ekipom, odnosno s igračima na koje ne bih računao u uzvratu polufinala Lige prvaka".
"Žao mi je Moyesa"
Na dan utakmice, Manchester United ostao je bez trenera. David Moyes dobio je otkaz zbog loših rezultata, a Jose Mourinho, koji je nakon odlaska Alexa Fergusona visoko kotirao kao njegov nasljednik, nije htio previše komentirati ono što se događa u protivničkom taboru.
"Žao mi je, stvarno mi je žao Davida. Žao mi je svakog trenera koji dobije otkaz, ali ovu odluku Uniteda ne želim komentirati", rekao je Mou.
Za kraj, novinari su mu postavili pitanje: "hoćete li u uzvratu na Stamford Bridgeu isto igrati bunker?". Mou je uz smijeh odgovorio:
"Odlično pitanje, ali to vam neću otkriti".

Spektakl u Madridu: Modrić i Mandžo igraju od prve minute!

Polufinale Lige prvaka:
Real Madrid - Bayern od 20:45
OD 20:45 Real Madrid i Bayern München na Santiago Bernabeuu igraju prvu utakmicu polufinala Lige prvaka. Od prve minute na terenu će biti i dvije hrvatske zvijezde - Luka Modrić i Mario Mandžukić.

Real Madrid - Bayern München, od 20:45
19:50 - Utakmicu sudi Howard Webb
19:40 - Objavljeni su sastavi
19:35 - Bayern objavio: Mandžo u Madridu od prve minute!
Bayern: Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Lahm, Schweinsteiger, Kroos - Robben, Ribéry - Mandžukić
19:20 - Madridski Radio Marca otkrio je kako će Cristiano Ronaldo igrati od prve minute za Real, dok će Gareth Bale početi na klupi

Polufinale Lige prvaka:
Real Madrid - Bayern od 20:45
OD 20:45 Real Madrid i Bayern München na Santiago Bernabeuu igraju prvu utakmicu polufinala Lige prvaka. Od prve minute na terenu će biti i dvije hrvatske zvijezde - Luka Modrić i Mario Mandžukić.

Real Madrid - Bayern München, od 20:45
19:50 - Utakmicu sudi Howard Webb
19:40 - Objavljeni su sastavi
19:35 - Bayern objavio: Mandžo u Madridu od prve minute!
Bayern: Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Lahm, Schweinsteiger, Kroos - Robben, Ribéry - Mandžukić
19:20 - Madridski Radio Marca otkrio je kako će Cristiano Ronaldo igrati od prve minute za Real, dok će Gareth Bale početi na klupi

Pratimo   Ko je mandzukic? Sad procitah da on igra.
  Ko je mandzukic? Sad procitah da on igra.

Ko je mandzukic? Sad procitah da on igra.
  Ko je mandzukic? Sad procitah da on igra."Tako mi jutra,i noći kad se utiša"

Kakva navlakuša Ancelottija.....Pepovi igraju, ovi zabijaju  i 3 puta opasniji....
bonaqua ovaj u crvenom dresu na slici gore je mandžukić....možda ga i upoznaš

- Krokodil Behko
- Globalni moderator 
- Has thanked: 9714 times
- Been thanked: 11455 times
- Status: Online
Pričaj ti šta hoćeš ali ono je luzerska taktika.storm wrote:Kakva navlakuša Ancelottija.....Pepovi igraju, ovi zabijaju i 3 puta opasniji....

Mislim jbg, dali jedan gol i grčevito se brane, a igraju na svom terenu.
Valjanja po travi, ispucavanja lopte u publiku, sve same odlike kluba koji zaslužuje osvojiti ligu prvaka.
Ne mogu očekivati da će ih sam bog i u narednih 90 minuta, pravodobno i ispravno postavljati u zadnjoj liniji. Mslm izvini ali to je već velika sreća.

To sam napisao za 1. poluvrijeme i stojim iza toga.....ovo drugo je već onako...Krokodil Behko wrote:Pričaj ti šta hoćeš ali ono je luzerska taktika.storm wrote:Kakva navlakuša Ancelottija.....Pepovi igraju, ovi zabijaju i 3 puta opasniji....
Mislim jbg, dali jedan gol i grčevito se brane, a igraju na svom terenu.
Valjanja po travi, ispucavanja lopte u publiku, sve same odlike kluba koji zaslužuje osvojiti ligu prvaka.
Ne mogu očekivati da će ih sam bog i u narednih 90 minuta, pravodobno i ispravno postavljati u zadnjoj liniji. Mslm izvini ali to je već velika sreća.
ako budem iskren više sam za bayern zbog đukca, al jbga...treba dati gol
 luzeri vamo ili tamo
 luzeri vamo ili tamoipak na allianzu sve sjeda na mjesto....nadam se...

- Rockefeller
- Aktivni forumaš 
Pa ako ćemo biti pošteni i iskreni, Real Madrid je taj koji je ima ozbiljnije prilike.  

Onaj Isco je odličan igrač. Pravi primjer kako dobar igrač treba izgledati. 

Btw. što se sinošnje tekme tiče, ja se nadam prolasku Atletica u finale.

Onaj Isco je odličan igrač. Pravi primjer kako dobar igrač treba izgledati.

Btw. što se sinošnje tekme tiče, ja se nadam prolasku Atletica u finale.

Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place

Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

- greeneyes
- Hadžija 
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Zaslužena pobjeda Reala, bili su dosta konkretniji, a kako i ne bi bili kad štoperi Baye igraju na 40 m od svog gola, samim tim je i svaka kontra-zicer   

Šta sam još zamijetio, to je dosta loša partija veznih igrača Baye, prije svega mislim na mnogo greški u onom u čemu su najbolji-u pas igri, a za to je mnogo zaslužan presing Realovih igrača baš na vezni red Baye, pa su zbog toga Ribery i Mandzo bili potpuno nevidljivi 

Da sumiramo, Real ima dosa dobar rezultat, dok je Bayo s druge strane u dosta lošijoj poziciji i Bayern će igrati kao i noćas, jer drugačije i ne zna, samo je pitanje da li će neki važni igrači biti an vrhunskoj razini Ugl. još ništa nije gotovo, igra se još 90 i kusur minuta
 Ugl. još ništa nije gotovo, igra se još 90 i kusur minuta  

Šta sam još zamijetio, to je dosta loša partija veznih igrača Baye, prije svega mislim na mnogo greški u onom u čemu su najbolji-u pas igri, a za to je mnogo zaslužan presing Realovih igrača baš na vezni red Baye, pa su zbog toga Ribery i Mandzo bili potpuno nevidljivi

Da sumiramo, Real ima dosa dobar rezultat, dok je Bayo s druge strane u dosta lošijoj poziciji i Bayern će igrati kao i noćas, jer drugačije i ne zna, samo je pitanje da li će neki važni igrači biti an vrhunskoj razini
Samo sabura

- 
				Ružni
Real je bio bolji i zasluženo dobio utakmicu, Ancelotti  Bayern nastavlja da razočarava u eliminacionoj fazi, presporo igraju, daleko je to od prošlogodišnje igre. U revanšu moraju ubrzati i biti mnogo konkretniji, i dalje su favoriti.
 Bayern nastavlja da razočarava u eliminacionoj fazi, presporo igraju, daleko je to od prošlogodišnje igre. U revanšu moraju ubrzati i biti mnogo konkretniji, i dalje su favoriti.

Bayern nastavlja da razočarava u eliminacionoj fazi, presporo igraju, daleko je to od prošlogodišnje igre. U revanšu moraju ubrzati i biti mnogo konkretniji, i dalje su favoriti.
 Bayern nastavlja da razočarava u eliminacionoj fazi, presporo igraju, daleko je to od prošlogodišnje igre. U revanšu moraju ubrzati i biti mnogo konkretniji, i dalje su favoriti.- Krokodil Behko
- Globalni moderator 
- Has thanked: 9714 times
- Been thanked: 11455 times
- Status: Online
E s kim ja sve diskutujem.  Čuj bolji? 
Da je Željo imao onoliko prilika za kontre, zavalio bi bar tri
De se malo skulirajte i navedite šta je to u Realovoj taktici, a da se može nazvati nekom strategijom? Oim ako ne govorimo o paničnim ispucavanjima lopte i tome slično.

Da je Željo imao onoliko prilika za kontre, zavalio bi bar tri

De se malo skulirajte i navedite šta je to u Realovoj taktici, a da se može nazvati nekom strategijom? Oim ako ne govorimo o paničnim ispucavanjima lopte i tome slično.

- Rockefeller
- Aktivni forumaš 
A šta je to u Bayernovoj taktici osim držanja lopte? Otkad je ovo postalo neko mjerilo za bilo šta?  

Real je vrlo brzo dolazio do gol šanse, Bayern ni nakon minute dodavanja nije mogao. Eto gdje.

Real je vrlo brzo dolazio do gol šanse, Bayern ni nakon minute dodavanja nije mogao. Eto gdje.
Like Frankie said I did it my way!