Ma mozda i nije.
Po ovakvom vremenu unosi se vlaga u kabinu preko odjeće i obuće pa magle stakla vise nego uobicajeno.
Moderator: Krokodil Behko
moze biti da je zacepljen protok vazduha -nakupilo se lisca i ostalog hamelja vidi kako puse ako je slabo to je to.
Armin sam radi njemu je bas guzva.Jesi celu zvala? A ta buka oslabio ti je ventilator kabine najvjerovatnije...Senad ti je elektricar.Vanilla wrote: ↑21 Nov 2023, 09:07 bez, to bi moglo imati smisla s obzirom na to da parkiram ispod bora (godinama) i onih iglica bude moreZadnja 2 mjeseca sam promijenila mjesto upravo jer me više te iglice nerviraju, bude auto prekriveno njima.
Eh, jutros sam testirala:
Ono dugme za pojačavanje grijanja ima 8 nivoa; kad stavim na 2, 3 nivo tada puše toplo; kad pojačam i/ili okrenem na maksimum tad puše mlako.
I prije, dok je sve bilo okej, kad okrenem da puše najjače bude ona buka, znate, a sad kad okrenem do kraja bude blaga buka (valjda kontate šta hoću reći). Dakle, nema onog kapaciteta kao kad je sve bilo u redu.
Havana, zvala sam Armina, termin tek u idući utorak![]()
Kolege mi dadoše broj od Senada, Alipašino, zvat' ću ga uskoro.
Klima centar, ništa prije subote.HAVANA wrote: ↑21 Nov 2023, 09:59Armin sam radi njemu je bas guzva.Jesi celu zvala? A ta buka oslabio ti je ventilator kabine najvjerovatnije...Senad ti je elektricar.Vanilla wrote: ↑21 Nov 2023, 09:07 bez, to bi moglo imati smisla s obzirom na to da parkiram ispod bora (godinama) i onih iglica bude moreZadnja 2 mjeseca sam promijenila mjesto upravo jer me više te iglice nerviraju, bude auto prekriveno njima.
Eh, jutros sam testirala:
Ono dugme za pojačavanje grijanja ima 8 nivoa; kad stavim na 2, 3 nivo tada puše toplo; kad pojačam i/ili okrenem na maksimum tad puše mlako.
I prije, dok je sve bilo okej, kad okrenem da puše najjače bude ona buka, znate, a sad kad okrenem do kraja bude blaga buka (valjda kontate šta hoću reći). Dakle, nema onog kapaciteta kao kad je sve bilo u redu.
Havana, zvala sam Armina, termin tek u idući utorak![]()
Kolege mi dadoše broj od Senada, Alipašino, zvat' ću ga uskoro.
Super opcija.Znaci ima ti auto mogucnost zamjene bez skidanja instrument table.Sto je rijetkost.A jesi ti sigurna da mijenjaju hladnjak u kabini? Da nije obicni od vode pod haubom?To je ta cijena
Jesam, sigurna sam, mijenja u kabini. I rekose mi da je prosle godine stvarno bila cijena 300+
Moze mu prici odozdo,rijetkost.Koje auto,jel c4?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest