Nasilje u porodici
Moderator: spacebound
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 51704 times
- Been thanked: 9189 times
- Status: Offline
Re: Muškarac koji se raznio bombom u Tuzli sa suprugom nije bio u dobrim odnosima
Cuj kablom ga udarala, to je gore od pendreka 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Re: Muškarac koji se raznio bombom u Tuzli sa suprugom nije bio u dobrim odnosima
Sto se jadan guras?Tierra Caliente wrote: 20 May 2023, 10:12Pa što jadna pitašTi si jedna nestabilna osoba, dogovori se Bgti sa samom sobom pa reci nešto, a ne ovako ko podvojena ličnost., ko si ti uopce?
To je bilo retoricko pitanje. ---->Retoričko pitanje stilska je figura u kojoj se na postavljeno pitanje ne očekuje odgovor.
Ne projiciraj svoje probleme na mene, umjesto toga pokusaj nauciti nesto o pristojnosti.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2728 times
- Been thanked: 8557 times
24hTierra Caliente wrote: 20 May 2023, 10:12
Ti si jedna nestabilna osoba, dogovori se Bgti sa samom sobom pa reci nešto, a ne ovako ko podvojena ličnost.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Ih, da je bogdo. Vidiš da joj je oteo palicu
Svi mi se morete obratit
- Duh
- Inventar foruma

- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
iz slucaja menadzerice ipak vidimo da su krivci-kurve.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9751 times
- Been thanked: 11488 times
Re: Nasilje u porodici
Muž zatražio od žene da potpiše papire za razvod, onga ga ubila ćekićem

Policija u Arlingtonu u Teksasu saopćila je da je uhapšena žena koja je čekićem do smrti pretukla svog supruga to uradila jer je ovaj od nje tražio da potpiše papire za razvod.
Moj Tran, stara četrdeset i dvije godine, zadržana je u pritvoru bez prava na kauciju.
Prema saopćenju policije ona je nakon zločina pozvala hitnu pomoć.
"Izjavila je da je došla na mjesto zločina kako bi potpisala papire za razvod", navodi se u saopćenju koje je izdala policija.
"Policija je zatekla ženu azijskog porijekla kako sjedi ispred stana. Kada su ušli pronašli su beživotno tijelo muškarca kako leži na krevetu. Bio je krvav od povreda glave", saopćila je policija.
Nakon razgovora sa detektivom koji tečno govori vijetnamski jezik Tran je pristala da da izjavu.
Objasnila je kako je bila bijesna zbog statusa njihove veze. Došla je u stan žrtve i sa sobom ponijela čekić. Kada je ušla, neko vrijeme je razmišljala da li je sigurna u to što želi da učini. Nakon toga je svoju žrtvu udarila čekićem, kako sama procjenjuje, "šest do sedam puta u glavu".
Poslije toga je pozvala nadležne službe. Kako je rekla potpuno je svjesna onoga što je uradila i da prihvata odgovornost za ubistvo.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 51704 times
- Been thanked: 9189 times
Re: Nasilje u porodici
Coek uvezo zenu, nije je mogo nac u mahali 
Garant proso period pripravnickog, coek nije htio produzit ugovor, nije mu se svidila
Garant proso period pripravnickog, coek nije htio produzit ugovor, nije mu se svidila
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- bagra
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
- Lavlje_srce
- Alienka

Edin Tule - tvrdi da suprugu drzi vezanu, planira je silovati i baciti pod voz
Ipak cu otvoriti posebnu temu.
'Samoprozvani teolog i psiholog Edin Tule prethodnih dana objavio je čitav niz uznemirujućih poruka koje su izazvale ozbiljnu zabrinutost u javnosti.
Naime, Tule je putem društvenih mreža uputio prijetnje smrću svojoj supruzi. Tule, čije je ime postalo poznato i po kontroverznim videima, sada se suočava s ozbiljnim posljedicama.
Na društvenim mrežama, Tule je objavio uznemirujuće videomaterijale u kojima ne samo da prijeti svojoj supruzi Aidi, nego je i izrazio prijetnje političarima i drugim osobama. Tule tvrdi da drži suprugu vezanu i da je namjerava silovati i baciti pod voz.

Informacije koje smo uspjeli doznati ukazuju na to da policijske agencije u Bosni i Hercegovini intenzivno rade na ovom slučaju kako bi locirale Tulea i poduzele odgovarajuće korake u cilju procesuiranja. Prema našim saznanjima, Tule je već napustio BiH.
Trenutno nije poznato gdje se nalazi njegova supruga i kakvo je njeno trenutno stanje.

Uzburkana javnost zahtijeva hitno djelovanje kako bi se spriječilo ostvarivanje Tuleovih prijetnji i kako bi se izbjegle potencijalne tragične posljedice.
Slučaj izaziva zabrinutost s obzirom na prethodna događanja u proteklim mjesecima te se građani nadaju brzom pronalasku i privedbi Edina Tule kako bi se spriječila moguća eskalacija situacije.'
Izvor
'Samoprozvani teolog i psiholog Edin Tule prethodnih dana objavio je čitav niz uznemirujućih poruka koje su izazvale ozbiljnu zabrinutost u javnosti.
Naime, Tule je putem društvenih mreža uputio prijetnje smrću svojoj supruzi. Tule, čije je ime postalo poznato i po kontroverznim videima, sada se suočava s ozbiljnim posljedicama.
Na društvenim mrežama, Tule je objavio uznemirujuće videomaterijale u kojima ne samo da prijeti svojoj supruzi Aidi, nego je i izrazio prijetnje političarima i drugim osobama. Tule tvrdi da drži suprugu vezanu i da je namjerava silovati i baciti pod voz.

Informacije koje smo uspjeli doznati ukazuju na to da policijske agencije u Bosni i Hercegovini intenzivno rade na ovom slučaju kako bi locirale Tulea i poduzele odgovarajuće korake u cilju procesuiranja. Prema našim saznanjima, Tule je već napustio BiH.
Trenutno nije poznato gdje se nalazi njegova supruga i kakvo je njeno trenutno stanje.

Uzburkana javnost zahtijeva hitno djelovanje kako bi se spriječilo ostvarivanje Tuleovih prijetnji i kako bi se izbjegle potencijalne tragične posljedice.
Slučaj izaziva zabrinutost s obzirom na prethodna događanja u proteklim mjesecima te se građani nadaju brzom pronalasku i privedbi Edina Tule kako bi se spriječila moguća eskalacija situacije.'
Izvor
Memento Mori
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2838 times
- Been thanked: 23407 times
- Status: Online
Re: Edin Tule - tvrdi da suprugu drzi vezanu, planira je silovati i baciti pod voz
Ko je sad ovaj imbecil?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Lavlje_srce
- Alienka

Re: Edin Tule - tvrdi da suprugu drzi vezanu, planira je silovati i baciti pod voz
Zenama su danas potrebne detektivske sposobnosti i doktorat iz psihijatrije da bi se snasle medju ovim manijacima. Iskacu iz pastete.
Ono sto je najjezivije je da je objavljivao i knjige, ukljucujuci 'Pozitivna zajednica: alati za izgradnju porodice i društva' (u prijevodu - zavezi, siluj, baci po voz). Nevjerovatno.
Citati:
“Upravo zbog sve zahtjevnosti prilika koji okružuju ženu, na ovom svijetu ne postoji ništa savršenije od ženskoga uma ukoliko se uzdigne iznad ljubomore i sitničarenja.”
― Edin Tule, Kur'anski tretman stresa
“Najvažnije je voljeti one koje je najteže voljeti jer oni najviše trebaju našu ljubav.”
― Edin Tule
“Ako nas Allah zavoli, a tome težimo, iskušat će nas onim što najviše volimo da svijet vidi od kakvog smo materijala.”
Ovdje kad kaze da je najvaznije voljeti one koje je najteze voljeti, valjda misli na sebe.
Izvor
Jos malo Narcisa: https://about.me/edintule
I jos malo: https://leanpub.com/u/edintule Pazi, 20 godina prodaje maglu.
I malo 'prakticne nastave':
Ja nisam usla u stanje najezenosti nego u stanje nauzeje.
Ono sto je najjezivije je da je objavljivao i knjige, ukljucujuci 'Pozitivna zajednica: alati za izgradnju porodice i društva' (u prijevodu - zavezi, siluj, baci po voz). Nevjerovatno.
Citati:
“Upravo zbog sve zahtjevnosti prilika koji okružuju ženu, na ovom svijetu ne postoji ništa savršenije od ženskoga uma ukoliko se uzdigne iznad ljubomore i sitničarenja.”
“Najvažnije je voljeti one koje je najteže voljeti jer oni najviše trebaju našu ljubav.”
― Edin Tule
“Ako nas Allah zavoli, a tome težimo, iskušat će nas onim što najviše volimo da svijet vidi od kakvog smo materijala.”
Ovdje kad kaze da je najvaznije voljeti one koje je najteze voljeti, valjda misli na sebe.
Izvor
Jos malo Narcisa: https://about.me/edintule
I jos malo: https://leanpub.com/u/edintule Pazi, 20 godina prodaje maglu.
I malo 'prakticne nastave':
Ja nisam usla u stanje najezenosti nego u stanje nauzeje.
Last edited by Lavlje_srce on 21 Nov 2023, 19:19, edited 1 time in total.
Memento Mori
- Lavlje_srce
- Alienka

Evo i mi ga upravo upoznajemo.
Memento Mori
- HAVANA
- Forumaš godine

Teolog i psiholog.Oj matero.
- HAVANA
- Forumaš godine

Na sigurnom je zena navodno
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40994 times
- Been thanked: 27570 times
Kakav je to mjesanac ,oklen je
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Sve vam neki cigani po Sa pih
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Sarajevski policajci na nogama: Velika potraga za Muhamedom Ali Gašijem

Foto: Nezavisne novine / Muhamed Ali Gaši
Sarajevski policajci intenzivno tragaju za Muhamedom Ali Gašijem, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).
Muhamed Ali Gaši se traži zbog sumnje da je učestvovao u incidentu koji se dogodio u Petrakijinoj ulici u centru Sarajeva.
Podsjetimo, ranije je uhapšen Aziz Gaši zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu T. H. iz Sarajeva.
Policajci su potom pretresli kuću u ulici Pehlivanuša u sarajevskom naselju Mejtaš.
Radi se o kući u vlasništvu Aziza Gašija. Njemu se lisice na ruke stavljenje u četvrtak, 16. novembra.
Kakva je uloga u čitavoj priči bila Muhameda Ali Gašija za sada nije poznato.
Iz MUP-a KS, također, nisu se ni oglasili o rezultatima pretresa kuće.
Podsjetimo, i Aziz i Muhamed Ali Gaši poznati su organima gonjena. Muhamed Ali Gaši nedavno je izašao na slobodu nakon što je pomilovan.
Osuđen je bio na 17,5 godina zatvora zbog više krivičnih djela.

Foto: Nezavisne novine / Muhamed Ali Gaši
Sarajevski policajci intenzivno tragaju za Muhamedom Ali Gašijem, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).
Muhamed Ali Gaši se traži zbog sumnje da je učestvovao u incidentu koji se dogodio u Petrakijinoj ulici u centru Sarajeva.
Podsjetimo, ranije je uhapšen Aziz Gaši zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu T. H. iz Sarajeva.
Policajci su potom pretresli kuću u ulici Pehlivanuša u sarajevskom naselju Mejtaš.
Radi se o kući u vlasništvu Aziza Gašija. Njemu se lisice na ruke stavljenje u četvrtak, 16. novembra.
Kakva je uloga u čitavoj priči bila Muhameda Ali Gašija za sada nije poznato.
Iz MUP-a KS, također, nisu se ni oglasili o rezultatima pretresa kuće.
Podsjetimo, i Aziz i Muhamed Ali Gaši poznati su organima gonjena. Muhamed Ali Gaši nedavno je izašao na slobodu nakon što je pomilovan.
Osuđen je bio na 17,5 godina zatvora zbog više krivičnih djela.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Kad pukne havani reket pa ja
- HAVANA
- Forumaš godine

Pobjecu kod tebe kad me nagaze
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9923 times
- Been thanked: 16729 times
Ja sam isla na fb, profil mu gledat
Sta je ono, mama moja mila
Nadam se da ce naci zenu nepovrijedjenu, a njemu ako ne zatvor, onda psihijatrija zatvorenog tipa. Ono ne treba da hoda slobodno.
Nadam se da ce naci zenu nepovrijedjenu, a njemu ako ne zatvor, onda psihijatrija zatvorenog tipa. Ono ne treba da hoda slobodno.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.