Nazalost
Ja cu u autobusu s maskom, na poslu ne mogu
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Mrdam pomaloDori wrote: 21 Nov 2023, 15:39Kakva si danas?spacebound wrote: 21 Nov 2023, 07:25 Dobro jutro
Budna od 6. Nema skole, slavimo Dejton
Zana, ziva li si?
Ja jedva, sinoc povracalaNos curi, desne i grlo bole, kasljem, kisem, jedva disem
Ali proci ce, ha ja!
Zana, ima li temperature?
Kakva je to prehlada naletila, gledam danas oko mene svi nešto kašlju. A nije ni Covid ni gripa….

Cuo sam i ja danas, drago mi nisam jedini. Nece me gonit u karantin vego ce bit zatvoren grad ako bude korone opet

Neš dobit lajk sada, jezik pregrizo, de nešta pojedi glej o ćemu dumaš, aj dostaElTriconi wrote: 21 Nov 2023, 16:53 Ja bih najvolio jedno mjesec bolovanja al ne daju dusmani. Jedino da me kola sataru onda bih dobio tri dana, rekli bi nije ti nista![]()

Samo puten smajovA
Hej, vratili se u normalu. Malo još ono nos zeza….spacebound wrote: 21 Nov 2023, 16:17Mrdam pomaloDori wrote: 21 Nov 2023, 15:39
Kakva si danas?
Zana, ima li temperature?
Kakva je to prehlada naletila, gledam danas oko mene svi nešto kašlju. A nije ni Covid ni gripa….Bit ce dobro za koji dan.
Kako si ti? Mali? Veliki?

Nisam lezo od godisnjeg, sto. Ne bi bilo na odmet

Ja imam svoju doktoricu u porodičnoj medicini koja je baš zajebana.ElTriconi wrote: 21 Nov 2023, 16:53 Ja bih najvolio jedno mjesec bolovanja al ne daju dusmani. Jedino da me kola sataru onda bih dobio tri dana, rekli bi nije ti nista![]()

Meni kazu zilav si ti, nije to nistaChan wrote: 21 Nov 2023, 17:36Ja imam svoju doktoricu u porodičnoj medicini koja je baš zajebana.ElTriconi wrote: 21 Nov 2023, 16:53 Ja bih najvolio jedno mjesec bolovanja al ne daju dusmani. Jedino da me kola sataru onda bih dobio tri dana, rekli bi nije ti nista![]()
Došao do nje jednom raspadao se temperature, glavobolje... znači užas. Ne znam da sam ikad bio bolesniji. Hajd rekoh da bolovanje otvorim.
Viče ona nije to ništa strašno možeš ti na posao![]()

Sta imas protiv sijede?Zana wrote: 21 Nov 2023, 17:46 Tačno nije normalno da muškarac između 35-40 godina ima svu kosu i to bez ijedne sijede
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests