Pa naravno (to dopisivanje)
Isla njemu 5x sedmicno na terapije. Ostavila muza i 5 dece. Sad, dal je nju muz msltretirao .. ko zna
Al da se moze udata zena udati - e to nisam znala
I jos uvek ja o ovome
Moderator: spacebound
Pa naravno (to dopisivanje)
tacno je, dovoljno znam tvoje ponasanje na ovom forumu, kako volis sa strane navijati i dobacivati, ovo moje je bilo skroz bezazleno, ne znam je li to vazi i za tvoje.Zizi wrote: 21 Nov 2023, 15:35Nismo se nas dvoje na forumu sreli jučer, tako da možeš mi slobodno direktno reći šta misliš, bez tog hinjavog indirektnog.pizarro wrote: 21 Nov 2023, 14:57
ovo sam indirektno zelio reci da ovakvi kod tebe ne prolaze, ali izgleda da sam neku ti bolnu tacku dodirnuo pa uzvracas uvredom.
uglavnom, skroz rijetko vidimo da nam je zizi tako uzrujana.
Da, uzrujana sam, jer sam uključena u ova dešavanja već sedmicu dana, prije nego što je išta izašlo u javnost i poznajem ljude kojima je manijak i manipulator rasturio porodice svojim prevarama.
Kad take vidim samo kaem neam nista i nastavimZizi wrote: 21 Nov 2023, 14:27Možeš sve vidjeti na FB i bez imanja profila.Lavlje_srce wrote: 21 Nov 2023, 14:21
Sta je objavljivao, nemamo svi FB?
Najgore od svega je sto mu je zena izgleda normalna. Pazi paradoksa, prica o naucenoj bespomocnosti. Strasno Bgm.
Puno je kompleksnija priča od informacija koje su objavljene u ovoj vijesti.
Pogledaj biće ti jasnije. Lik je prevarant koji je pored svoje žene zavodio i privodio druge žene, pod izlikom slijeđenja islama, a ništa nažalost od toga nema.
Pajdo kaka ti je to religija kad imas trista vodica kroz istu? Ako te interesuje ne treba ti prevodioc, uzmes knjigu i bila.Chan wrote: 21 Nov 2023, 15:41Bio je normalan. Sjećam ga se i ja malo nešto, jer mi je drug pratio njegova predavanja i znao mi je prenositi neke stvari na kafi, pa sam i sam malo nešto čitao. Ima i 10-15 godina, jer se on tad nekad pojavio na sceni.Koraci_u_noci wrote: 21 Nov 2023, 13:58 Koliko se sjecam bio je normalan, cak mi je sestra preporucivala neke njegove knjige. Tad je bio i u dobrim odnosima sa zenom, dal su zajedno pisali il saradjivali il nesto tako, ne znam sad detalje. Skolovao se negdje u Njemackoj, al haman nema garancije da nekog nece ludilo obuzet
Ali ovo sad je sušta suprotnost.
Činjenica jeste da je svašta isplivalo s obzirom da ima raznih tumačenja, ali ne može baš svako dokučiti dosta toga u religijama. Zato upravo trebaju ljudi kao predavači, profesori i ostalo da ljudima dodatno objasne značenje nekih sura, ajeta i hadisa i da ih upute na pravilna postupanja. Jeste da ih ima koji to zloupotrebljavaju i manipulišu iz samo njima poznatih razloga, ali i dalje stoji da bismo svi kao ljudi generalno lutali bez toga. Čak bi bilo i više konflikta među vjernicima nego što je sad prisutno da nema tih usmjeravanja.ElTriconi wrote: 21 Nov 2023, 16:39Pajdo kaka ti je to religija kad imas trista vodica kroz istu? Ako te interesuje ne treba ti prevodioc, uzmes knjigu i bila.Chan wrote: 21 Nov 2023, 15:41
Bio je normalan. Sjećam ga se i ja malo nešto, jer mi je drug pratio njegova predavanja i znao mi je prenositi neke stvari na kafi, pa sam i sam malo nešto čitao. Ima i 10-15 godina, jer se on tad nekad pojavio na sceni.
Sad je to postalo pomodarstvo ic na kojekakva predavanja o vjeri![]()
Takim ljudima treba metnit misice i slauf kad jedu supu da se ne utopeChan wrote: 21 Nov 2023, 17:12Činjenica jeste da je svašta isplivalo s obzirom da ima raznih tumačenja, ali ne može baš svako dokučiti dosta toga u religijama. Zato upravo trebaju ljudi kao predavači, profesori i ostalo da ljudima dodatno objasne značenje nekih sura, ajeta i hadisa i da ih upute na pravilna postupanja. Jeste da ih ima koji to zloupotrebljavaju i manipulišu iz samo njima poznatih razloga, ali i dalje stoji da bismo svi kao ljudi generalno lutali bez toga. Čak bi bilo i više konflikta među vjernicima nego što je sad prisutno da nema tih usmjeravanja.ElTriconi wrote: 21 Nov 2023, 16:39
Pajdo kaka ti je to religija kad imas trista vodica kroz istu? Ako te interesuje ne treba ti prevodioc, uzmes knjigu i bila.
Sad je to postalo pomodarstvo ic na kojekakva predavanja o vjeri![]()
Isto je i u kršćanstvu i judaizmu.
Izvin'ćeš i ti i drug ti, ali taj lik NIKADA nije bio normalan. Ali baš nikada, pa ni tada, samo što većina tek sad vidi koliko je nenormalan.Chan wrote: 21 Nov 2023, 15:41Bio je normalan. Sjećam ga se i ja malo nešto, jer mi je drug pratio njegova predavanja i znao mi je prenositi neke stvari na kafi, pa sam i sam malo nešto čitao. Ima i 10-15 godina, jer se on tad nekad pojavio na sceni.Koraci_u_noci wrote: 21 Nov 2023, 13:58 Koliko se sjecam bio je normalan, cak mi je sestra preporucivala neke njegove knjige. Tad je bio i u dobrim odnosima sa zenom, dal su zajedno pisali il saradjivali il nesto tako, ne znam sad detalje. Skolovao se negdje u Njemackoj, al haman nema garancije da nekog nece ludilo obuzet
Ma ja ga nisam intenzivno pratio. Možda sam 2-3 puta pročitao neke objave na fb koje su mi bile onako ok. Ali jest taj jaran duži periodLaser wrote: 21 Nov 2023, 17:35Izvin'ćeš i ti i drug ti, ali taj lik NIKADA nije bio normalan. Ali baš nikada, pa ni tada, samo što većina tek sad vidi koliko je nenormalan.Chan wrote: 21 Nov 2023, 15:41
Bio je normalan. Sjećam ga se i ja malo nešto, jer mi je drug pratio njegova predavanja i znao mi je prenositi neke stvari na kafi, pa sam i sam malo nešto čitao. Ima i 10-15 godina, jer se on tad nekad pojavio na sceni.
Tacno sam znalaChan wrote: 21 Nov 2023, 18:19 Navodno se javio i viče da je to sve bio neki eksperiment s njegove strane.
Ma ovog frajera treba strpati u zatvor po kratkom postupku. Međunarodnu potjernicu raspisati i vozdra.
Znaci vratice se nemanjaChan wrote: 21 Nov 2023, 18:19 Navodno se javio i viče da je to sve bio neki eksperiment s njegove strane.
Ma ovog frajera treba strpati u zatvor po kratkom postupku. Međunarodnu potjernicu raspisati i vozdra.
Tqj lik je toliki manipulator da će mu mnogi povjerovati to za eksperiment.Chan wrote: 21 Nov 2023, 18:19 Navodno se javio i viče da je to sve bio neki eksperiment s njegove strane.
Eno već ga brane. Budale. Čak i da jeste eksperiment, iako naravno nije, izgubiće preko 90% publike.Laser wrote: 21 Nov 2023, 18:40Tqj lik je toliki manipulator da će mu mnogi povjerovati to za eksperiment.Chan wrote: 21 Nov 2023, 18:19 Navodno se javio i viče da je to sve bio neki eksperiment s njegove strane.
Ma ovog frajera treba strpati u zatvor po kratkom postupku. Međunarodnu potjernicu raspisati i vozdra.![]()
Bas je našao vrijeme kad će da eksperimentira, sa obzirom na Svs sto se izdešavalo ove godine….Kreten kako god.Chan wrote: 21 Nov 2023, 18:19 Navodno se javio i viče da je to sve bio neki eksperiment s njegove strane.