Nisam dvi tri godine smio sam spavat
Sad me nije niceg strah osim sto stalno provjeravam jel mi iko skino s racuna ista
Moderator: VIP

Bolje bit sjed nego celav

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Isto veš ja mislim…..Ali samo do podne

Da ne bude zabune i ja bih isto poletio uslikat
Kurs od 9-12…..Ostalo slobodni. I tako 5 dana….

Ako stavljas tasnu na pod neces imat para, ako prekrstis ruke na stomaku vezes svoju nafaku, ako ti je odjeca naizvrst u ormaru neces imati srece, ako obuces nesto naizvrat u neznanju ponovit ces se, naizvrat donji ves te cuva od uroka, ihihi koliko toga imaChan wrote: 21 Nov 2023, 18:02 E to za mašinu prvi put čujem
Bilo je to za nokte, pa crna mačka kad prođe, pa kad pređeš preko djeteta koje leži neće više rasti ako ponovo ne pređeš preko istog itd![]()

Mozda su ljudi prije imali dvoje gace pa su ih stalno izvrtali da se ne skamene na jednoj stranispacebound wrote: 21 Nov 2023, 19:17Ako stavljas tasnu na pod neces imat para, ako prekrstis ruke na stomaku vezes svoju nafaku, ako ti je odjeca naizvrst u ormaru neces imati srece, ako obuces nesto naizvrat u neznanju ponovit ces se, naizvrat donji ves te cuva od uroka, ihihi koliko toga imaChan wrote: 21 Nov 2023, 18:02 E to za mašinu prvi put čujem
Bilo je to za nokte, pa crna mačka kad prođe, pa kad pređeš preko djeteta koje leži neće više rasti ako ponovo ne pređeš preko istog itd![]()
![]()
Ja stalno okrećem sve kad se skinem da je na pravoj strani….I oblačim obuću prvo desna noga (iako ne znam šta je lijevo i desno).spacebound wrote: 21 Nov 2023, 19:17Ako stavljas tasnu na pod neces imat para, ako prekrstis ruke na stomaku vezes svoju nafaku, ako ti je odjeca naizvrst u ormaru neces imati srece, ako obuces nesto naizvrat u neznanju ponovit ces se, naizvrat donji ves te cuva od uroka, ihihi koliko toga imaChan wrote: 21 Nov 2023, 18:02 E to za mašinu prvi put čujem
![]()

Vrlo moguce, usadjeno od malena.Dori wrote: 21 Nov 2023, 19:24Ja stalno okrećem sve kad se skinem da je na pravoj strani….I oblačim obuću prvo desna noga (iako ne znam šta je lijevo i desno).spacebound wrote: 21 Nov 2023, 19:17
Ako stavljas tasnu na pod neces imat para, ako prekrstis ruke na stomaku vezes svoju nafaku, ako ti je odjeca naizvrst u ormaru neces imati srece, ako obuces nesto naizvrat u neznanju ponovit ces se, naizvrat donji ves te cuva od uroka, ihihi koliko toga ima![]()
Sad nešto kontam, mozda je to nešto sto me majka naučila kad sam bila mala da nisam toga ni svjesna. Sad to automatski radim. Nema šanse da je nešto naopako….Fakat mi smeta![]()
Eeee ovo sam ti htjela pokazati!

E hvala ti na ovome..