Moderators: spacebound, Duminjo
"Mećem" pravu..kvaku!Rum wrote:sutra zagor mijenja kvake
trebal ti mozda dobra bravazagor wrote:"Mećem" pravu..kvaku!Rum wrote:sutra zagor mijenja kvake
"Elzetka" uvijek dobro dosla, podmazana i da ne zakljucavaLuna. wrote:trebal ti mozda dobra bravazagor wrote:"Mećem" pravu..kvaku!Rum wrote:sutra zagor mijenja kvake
bas joj se vidi po ocima da je cijela "in"...@Rum wrote:Blago se kvakama![]()
Sto kod mene nije provalio, ja bas volim kad mi neko lazi tabane, tako najlakse zaspem,,,,,ne bi' ga prijavilaKrokodil Behko wrote:
Neimenovani Francuz iz grada Belfort na sjeveroistoku zemlje uhapšen je zbog svog fetiša da miriše, liže i miluje stopala starijih žena. On je uhapšen nakon nedavnog incidenta kada je provalio u kuću jedne žene dok je ona spavala.
Muškarac je došao do njenog kreveta i počeo je da ljubi i miluje stopala ženi koja je ostala u šoku. Ipak, kada se malo pribrala zatražila je od njega da joj doda inhalator jer je teško disala.
Kada je muškarac otišao da joj donese lijek, ona je telefonom pozvala svoju porodicu u pomoć. Muškarac je čuo razgovor i pobjegao iz kuće, pritom ukravši par papuča.
Muškarac je sutradan zvao ženu da joj se izvini za incident. Ipak, taj poziv je bio dovoljan policiji da ga locira i potom uhapsi. On je u međuvremenu osuđen na 18 mjeseci zatvora, jer mu ovo nije bio prvi seksualni prestup.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests