Znala sam
Znala sam
Nadam se da su neki upoznali i sebe, stanje svoga nefsa, posebno oni koji su bili nekulturni…
Volim vas puno puno
Šaljem ljubav, upućujem dove za porodicu Tule
Moderator: spacebound
a "strucna" osoba koja radi "eksperiment" i zna koliko ce burne reakcije izazvati, sigurno nece ovako osjetljivo reagovati.Morgen wrote: 21 Nov 2023, 20:38 Al najjaca mu je mama
IMG_9766.jpeg
Odgovorila je bila nesto ali nisam skrinšotovala
Mrzi me sad da trazim
Bolan strucan sam isto ko i oni, znam klanjat pet dnevnih namaza ocam
Kakva slina i ljiga od čovjeka. Fuj! Ženu sam mu slušala, čak sam kupila knjigu od nje, davno je to bilo. Kasnije su joj zabranili da drži predavanja jer je bilo upitno koliko je stručna.Lavlje_srce wrote: 22 Nov 2023, 13:24 Eto da znate da je Edin napravio 'socioloski eksperiment, voli neke do neba i nazad, i da nemate pojma s kim imate posla'.
Jedino ovo trece mu vjerujem, da nemate pojma s kim ste imali posla, svi koji ste na neki nacin dosli u kontakt s njim. Pravi muskarac - prijeti kome stigne, a onda nestane u Svicarsku, mada je iz Njemacke. E moji naivni Bosnje, nikad pameti necete doci.
ne mozes, previse si hiperaktivan.ElTriconi wrote: 22 Nov 2023, 17:32Bolan strucan sam isto ko i oni, znam klanjat pet dnevnih namaza ocampizarro wrote: 22 Nov 2023, 17:22
a "strucna" osoba koja radi "eksperiment" i zna koliko ce burne reakcije izazvati, sigurno nece ovako osjetljivo reagovati.
Mogo bi i ja u sihijatre, bradice, kratke pantolice i to![]()
Kad sam ovo konstatovala nisam znala da je strucno lice
Derlamo
Ma svi oni to rade z\bog kesa kakva vjera
Isti su oboje, slicno se slicnom raduje. Da sam na mjestu ovih nasih nesposobnjakovica, ja bih nju sad dobro propitala - od provjere formalnog obrazovanja do toga sta su ovdje tacno radili, imaju li prijavljenu firmu itd. Dvoje prodavaca magle, na nasoj muci se dosli okoristiti. Ko zna na cijem su oni platnom spisku. Dno dna!Dunjaa wrote: 22 Nov 2023, 17:48Kakva slina i ljiga od čovjeka. Fuj! Ženu sam mu slušala, čak sam kupila knjigu od nje, davno je to bilo. Kasnije su joj zabranili da drži predavanja jer je bilo upitno koliko je stručna.
Jedini aspekt strucnosti koji ima veze s njim je sto strucnjaci na njemu mogu proucavati psihopatiju. Niko strucan ne bi napravio sto je on napravio, posebno nakon nedavnih zvjerskih ubistava Nizame, Aide i Emire, a ni inace. Covek je bolestan. Grandiozni narcis, to je njegova dijagnoza. Prva ja sam se juce osjecala istraumiranom, fuj!!!
Znas sta ja kontam?
Neshvaćen lik. Jadna je i ona Enisa. Bolje da se uhvatila za dalekovod nego za Edina. Nju je i taj, sada već bivši, namlatio. Vidjeh njenu sliku sa masnicama oko oka.Rum wrote: 24 Nov 2023, 19:07 Edin Tule, samoprozvani psiholog i teolog koji već nekoliko dana zaokupira javnost svojim postovima na društvenim mrežama, a kojeg potražuju bh. policijski organi, obratio se i danas u novom videu putem Facebooka.
Ponovo je prozvao političare iz Bosne i Hercegovine, kao i Islamsku zajednicu BiH. Prema izvorima iz policijskih agencija Tule je napustio BiH i nalazi se u Švicarskoj. U videu je i on sam kazao da se nalazi u Švicarskoj, te da je sa njim tu i Enisa Muharemović, žena koju je “liječio”, a vrlo brzo i nelegalno šerijatski vjenčao.
“Ona je sa mnom. Iskoristio sam vrijeme, i izvukao sam je”, rekao je Tule.
Ranije je kazao da prijetnje smrću, koje je iznio na društvenim mrežama svojoj supruzi Aidi Tule su dio eksperimenta u svrhu pisanja knjige, što je ona demantovala. Tule danas o “eksperimentu” ni riječi.
Protiv njega je raspisana operativna potraga koja znači da će biti lišen slobode čim uđe u BiH
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests