Liga prvaka 2013./2014.

Locked
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40926 times
Been thanked: 27451 times
Status: Online

Re: Liga prvaka 2013./2014.

Post by Rum »

gooolllll :jupi :jupi :jupi :jupi
“Ljudi imaju puno toga lijepog o tebi da kažu, samo prije toga treba da umreš.”
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

Ajmo petarda
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

:aplauzz :aplauzz :aplauzz :aplauzz :jupi :jupi :jupi :jupi :travolta :travolta :travolta Image
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times
Status: Offline

Post by greeneyes »

Čuj Cristiano najbolji nogometaš današnjice :plavi još ovaj gospodin i BaleTa svrsta u top tri najbolja igrača :plavi

A noćas je Atletiko očitao lekciju Čelziju, kao i Real Bayernu sinoć.Noćas je Simeone nadmudrio i nadigrao Murinja i opet možemo reći da je "učenik" pobijedio učitelja. :oo
Kako bih volio da ova sjajna priča Atletika završi sa sretnim krajem, da osvoje i Primeru i LP :zubi
Samo sabura
Ružni

Post by Ružni »

greeneyes wrote:Čuj Cristiano najbolji nogometaš današnjice :plavi još ovaj gospodin i BaleTa svrsta u top tri najbolja igrača :plavi
Jesi li ga gledao uopšte?
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

ružni wrote:
greeneyes wrote:Čuj Cristiano najbolji nogometaš današnjice :plavi još ovaj gospodin i BaleTa svrsta u top tri najbolja igrača :plavi
Jesi li ga gledao uopšte?
Ne znam o kojem govoriš, al' svejedno sam oba gledao, što pitaš? :123
Samo sabura
Ružni

Post by Ružni »

Za koga bih pitao, meni si se obratio za ovog drugog. I šta si vidio?
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

ružni wrote:Za koga bih pitao, meni si se obratio za ovog drugog. I šta si vidio?
Čuj pitanja-štas' vidio :rol
Vidio da je dobar igrač, brz , poprilično dobar u završnici, solidan(nešto malo više od solidnog) tehničar i dribler, ugl. brzina mu je najveći adut. :kafa
Ugl. nedoovljno da bi ga se svrstalo u top 3 igrača na svijetu, ni u ludilu. :123
Samo sabura
Ružni

Post by Ružni »

Solidan tehničar koji u najvećoj brzini bez problema kontroliše loptu :oo Ćoravi su oni koji ga u Premier ligi proglasiše za najboljeg igrača, trebali su zvati tebe da im objasniš :kafa I iznos transfera potvrđuje tezu da je u top 3 igrača, kao i njegove igre u zadnje vrijeme. Trebalo mu je vremena da se uklopi, ništa neobično za sport i prelazak u neku veliku ekipu.

Evo poprilično dobre završnice prošle sezone :kafa

[ytube][/ytube]
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

ružni wrote:Solidan tehničar koji u najvećoj brzini bez problema kontroliše loptu :oo Ćoravi su oni koji ga u Premier ligi proglasiše za najboljeg igrača, trebali su zvati tebe da im objasniš :kafa I iznos transfera potvrđuje tezu da je u top 3 igrača, kao i njegove igre u zadnje vrijeme. Trebalo mu je vremena da se uklopi, ništa neobično za sport i prelazak u neku veliku ekipu.

Evo poprilično dobre završnice prošle sezone :kafa

[ytube][/ytube]
To hoćeš reći da je on uber tehničar? i to sa kao neka kontrola lopte? pa čovjek jednostavno nabio loptu ispred sebe i pretrčao igrača, kakav je tu kontrola lopte? istina pred samu završnicu je dobro iskontrolirao loptu, ali ništa spešl, ja ne rekoh da je on tehnički na nivou Gatuza :dole
Je l' ja gdje pomenuhh da on nije zaslužio titulu najboljeg igrača u Premieršipu? što mi trpaš riječi koje nisam napisao? :123 evo i Suarez je ove sezone izdominirao Premiseršip i to upečatljivije nego li Bale, zašto je onda Bale bolji igrač od njega? :123
E baš je transfer savršen dokaz za kvalitet nekog igrača, pogotovo u današnje vrijeme kad se daju amsne pare za iole kvalitetna igrača :plavi
Samo sabura
Ružni

Post by Ružni »

Ko ti trpa riječi? Navodim neke njegove domete, kakve to veze ima s tvojim riječima?

Bale je na poziciji lijevog beka dominirao jedno vrijeme, može igrati na oba krila, može li to Suarez kad ga već pominješ? Centaršut je skoro perfektan, uzaludno je nabrajati njegovu ubitačnost u napadu, vidio si nešto i sinoć.

Da, za svakog se danas daje 100 miliona Image
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

ružni wrote:Ko ti trpa riječi? Navodim neke njegove domete, kakve to veze ima s tvojim riječima?

Bale je na poziciji lijevog beka dominirao jedno vrijeme, može igrati na oba krila, može li to Suarez kad ga već pominješ? Centaršut je skoro perfektan, uzaludno je nabrajati njegovu ubitačnost u napadu, vidio si nešto i sinoć.

Da, za svakog se danas daje 100 miliona Image
Dobro, neka ti bude :o

Nećemo tako lako riječ dominacija koristiti i gdje joj je mjesto i gdje nije :ne on je na poziciji lijevog beka bio dobar, ne dominantan kakvim ga ti želiš prikazati, usotalm niakd i nije bio klasični bek, više nešto na kalup Alveša, tj. wing-bek :kafa
Suarez odlično igra na poziciji napadača, polu-napadača i lijevog krila, šta bi ti više? još je mnogo bolji dribler, tehničar, bolji je finišer od Bejla.. :kafa
I da, ja ne sporim igračke kvalitete Bale-a, on je sjajan igrač, ali još uvijek niej u top 3 i ne treba ga gurati gdje mu nije mjesto :o
Ništa gore nego pokušati voditi diskusiju s bukvalnom osobom, nešto slično samoubistvu. :kafa znači danas sutra Real plati 102 miliona eura za Suareza i on će automatski postati bolji od Bejla? koaj logika :123
Samo sabura
Ružni

Post by Ružni »

100 miliona je aludiranje na tvoje da se danas za svakoga daju masne pare. Koga bi ti stavio u prva 3? I nemoj mi ličnih kvalifikacija, bukvalna osoba bla bla trc prc, pokušaj da komuniciraš normalno, pričamo o sportu.
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

ružni wrote:100 miliona je aludiranje na tvoje da se danas za svakoga daju masne pare. Koga bi ti stavio u prva 3? I nemoj mi ličnih kvalifikacija, bukvalna osoba bla bla trc prc, pokušaj da komuniciraš normalno, pričamo o sportu.
Da i? hoćeš me to uvjeriti da on vrijedi tih para? na osnovu čega? individualnih podviga? timskih? šta je on to učinio aman veliko da bi vrijedio 100 miliona koliko niko nije plaćen prije njega? :123
Pokušavam da lične kvalifikacije ostavim po strani, ali ponekad naprosto isplivaju, naprosto ih je nemoguće sačuvati :rumenko
I da, preskočih ovo pitanje o mojih top 3(i Fifinih unazad 3-4 godine)
Mojih top 3 bi izgledalo ni manje ni više nego ovako-Messi-C.Ronaldo-Iniesta :kafa
Samo sabura
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha

Post by POSAVLJAK »

ružni wrote:Nisam vidio plakanje, samo grimase :hm

On, Messi i Bale su najbolji igrači, sve ostalo su nijanse i stvar ukusa, tebi izgleda nije omiljen Real pa ga prozivaš :oo Dobro, Bale od prošle sezone, ali polako počinje da se uklapa u ekipu i sve je bolji i bolji, odigrao je dobro sve bitne utakmice.
Pravit ću se da nisam vidio da si spomenuo Balea kao jednog od najboljih igrača :grana
Ružni

Post by Ružni »

Na osnovu individualnih karakteristika. Plaćen je Ronaldo sličnu cifru, sličan je to tip igrača. Uopstalom, godine su pred nama, ovo što on pokazuje u zadnje vrijeme je top. Zaslužan je što tvoj dres sa avatara nije osvojio kup :oo

Moguće da često komuniciraš na tom nivou i plivaš zajedno s njima, tu te ne bih zadržavao Image

Ok lista, i kod mene je ista bila do 2013 kad je Bale uskočio.

@Posavljak, i ja se već danima pravim da nisam vidio poređenje Jojić-Matić :oo
Rockefeller
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Rockefeller »

Lebowski wrote:Dobro Rock, pretjeruješ, kvalitetna je ekipa ali, možda umišljam, kako je vremenom tika taka počela uzimati daha tako su i poečli slabiji rezultati. Baš sam na sredini sezone mislio kako je došao Pep ali nije toliko promijenio igru, nisu igrali tika taku. Možda i ovo umišljam.
Kvalitetna, kao što je kvalitetan i Real, Chelsea, City i PSG. A nešto kvalitetniji od Arsenala, Dortmunda i Atletica.

Ja sam preksinoć vidio veća imena u ekipi Reala nego u ekipi Bayerna.

__
Mislim da je Ronaldo broj jedan, Messi broj dva, a da ih ima bar tri kandidata za broj tri - Iniesta, Bale i Ibra.
Like Frankie said I did it my way!

Buddy, you're a young man, hard man
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place

atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu »

auf sto se ovdje zakuhalo :D Necu pametovati, samo da kazem da se upotpunosti slazem sa greeneyes , u svemu sto je napisao :respekt

A to da Bale vrijedi 100 miliona :plavi mozel jos koji vic,ovaj pravo dobar :plavi :D
Last edited by Mala_Mu on 01 May 2014, 00:51, edited 2 times in total.
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

ružni wrote:Na osnovu individualnih karakteristika. Plaćen je Ronaldo sličnu cifru, sličan je to tip igrača. Uopstalom, godine su pred nama, ovo što on pokazuje u zadnje vrijeme je top. Zaslužan je što tvoj dres sa avatara nije osvojio kup :oo

Moguće da često komuniciraš na tom nivou i plivaš zajedno s njima, tu te ne bih zadržavao Image

Ok lista, i kod mene je ista bila do 2013 kad je Bale uskočio.

@Posavljak, i ja se već danima pravim da nisam vidio poređenje Jojić-Matić :oo
S tim da je Ronaldo do tog transfera bio i individualno i timski mnogo, mnogo jači. Imao je par titula prvaka Engleske, osvojenu LP, zlatnu kopačku, zlatnu loptu za najboljeg igrača na svijetu, to Bale nema i opet je skuplje plaćen, nešto je ipak trulo u državi Danskoj :123
Ne kažem, postoji mogućnost da Bale izraste u sjajnog igrača, al' čisto sumnjam da će svoj talent znati iskoristiti kao Ronaldo(i manjka talentom u odnosu na Ronalda) :oo
Kup je suviše mala stvar da bi se uzimala u obzir kao opravdanje 100 miliona :kafa

Ipak me tadržavaš tu, jbg, isti smo :123
Tebi je znači Bale bolji igrač od Inieste? dovoljno sam čuo :klanja laku noć druže :ruke
Samo sabura
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha

Post by POSAVLJAK »

Pazi jednu stvar, Matić je Igrao u Košicama četiri sezone i to preko 60 utakmica, nije se ni vidio, sramotno je i spomenuti da je postigao 5-6 golova, no menadžeri odrađuju pravi posao i guraju ga u Chelsi koji ga šalje na kaljenje u Holandiju, odakle ga otkupljuje Benfica, i kakva je on sada čuda stvarao u toj Benfici? Nikakva...stvorio je čudo kada je dao pobjedonosni gol protiv Sportinga, a bogami se više pričalo o Sulejmaniju nego o njemu u toj Benfici. O Matiću si mogao čuti samo kad su grubi startovi u pitanju, i to je igrač koji je svako malo bio suspendovan u toj Benfici.

Ti vjerovatno i nemaš pojma o tom Jojiću koji je izmislio nogomet za Matića, koji je već dao 7 puta više golova od tog Matića (a obojica veznjaci), i sad zamisli da dečko iz Partizana dođe u Dortmund, n odigra ni tri utakmice a postigne isto toliko golova, dok ovaj mamlaz u Benfici nije postigao tri gola za cijelu sezonu, a da ne pričam o Chelseu gdje ga u 13 dosadašnjih utakmica u početnoj postavi ni radar ne može uganjat da mu dodaš loptu.
Locked

Return to “Arhiva prvenstava”