immuno wrote: 25 Nov 2023, 09:35
Imal ovde tema gdje se predaje za razvod braka po hitnom postupku razveeeest cu se od njega
Jucer vazdan poticu pravila, pecena sve ok i treba dobro da se ohladi. Pokrila je stolnjakom sinoc I danas cu rezati. Sinoc do neka doba nisam mogla zaspat I odvalim jutros do haman 8h. Stavm kafu I virnem poticu heeeej
IMG_20231125_092505.jpg
Ooooon ko zec da je jeo kod ovog kolaca zadnja Kora je najvaznija jer se u nju sve upakuje I on tu koru sa jedne strane svu uhelacio sto nije saceko da fino isjecem..
Nista ne mogu ja ovo vise durat, razvod.
Sačekaj da Sibila navrati, ona je stručnjak za teme oko ljubavi kroz stomak.
Njen joj muž noge pere.
Imal ovde tema gdje se predaje za razvod braka po hitnom postupku razveeeest cu se od njega
Jucer vazdan poticu pravila, pecena sve ok i treba dobro da se ohladi. Pokrila je stolnjakom sinoc I danas cu rezati. Sinoc do neka doba nisam mogla zaspat I odvalim jutros do haman 8h. Stavm kafu I virnem poticu heeeej
IMG_20231125_092505.jpg
Ooooon ko zec da je jeo kod ovog kolaca zadnja Kora je najvaznija jer se u nju sve upakuje I on tu koru sa jedne strane svu uhelacio sto nije saceko da fino isjecem..
Sačekaj da Sibila navrati, ona je stručnjak za teme oko ljubavi kroz stomak.
Njen joj muž noge pere.
Ta ce mi noge prat Al nek nista u kuhinji NE diraaaaa
IMG_20231125_092505.jpg
Koji kralj hahahaha
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
IMG_20231125_092505.jpg
Nista to nije.
Nozem ispravi ili mu daj veću kašiku neka on pojede te krivine.
Eeee tako ti je to s muskom celjadi. Ja ako ne zakljucam svoj brlog na 5 minuta, belaj mi naprave. Nekad ne skontam da su nesto pojeli i sve kontam imam. Krenem praviti npr kinder bueno, nema ljesnjaka. Dzemovi se u nasoj kuci nikad nisu jeli jer ih ne volimo. Sad petit keks umacu u tegle. Zato sto sam ja to platila! Cokolade da ne spominjem. Pa u kafu nece da sipaju mlijeko nego slag u tecnom stanju i da ne nabrajam.
Maja wrote: 25 Nov 2023, 14:16
Eeee tako ti je to s muskom celjadi. Ja ako ne zakljucam svoj brlog na 5 minuta, belaj mi naprave. Nekad ne skontam da su nesto pojeli i sve kontam imam. Krenem praviti npr kinder bueno, nema ljesnjaka. Dzemovi se u nasoj kuci nikad nisu jeli jer ih ne volimo. Sad petit keks umacu u tegle. Zato sto sam ja to platila! Cokolade da ne spominjem. Pa u kafu nece da sipaju mlijeko nego slag u tecnom stanju i da ne nabrajam.
nije to musko zenski odnos nego odnos onog koji kuha, nabavlja i onih koji jedu. djaba ja ponavljam samo recite kad nesto potrosite nema sanse.
Maja wrote: 25 Nov 2023, 14:16
Eeee tako ti je to s muskom celjadi. Ja ako ne zakljucam svoj brlog na 5 minuta, belaj mi naprave. Nekad ne skontam da su nesto pojeli i sve kontam imam. Krenem praviti npr kinder bueno, nema ljesnjaka. Dzemovi se u nasoj kuci nikad nisu jeli jer ih ne volimo. Sad petit keks umacu u tegle. Zato sto sam ja to platila!! Cokolade da ne spominjem. Pa u kafu nece da sipaju mlijeko nego slag u tecnom stanju i da ne nabrajam.
Svi su muski isti
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.