Iskreno nije ti puno ni pojeo, a vidi se da je vodio racuna o tebi.
Nije isao u dubinu kolaca, nego ono bas pažljivo, samo širinom odbado.
Super je on tebi.
Moderator: VIP
Iskreno nije ti puno ni pojeo, a vidi se da je vodio racuna o tebi.
Podržavam te. Zbog ovakvih stvari se insan ne može ni sporazumno razvesti. Trebaš tražiti kuću, vikendicu, dva stana u Sarajevu i novog džipa + 100 časova kod psihologa za pretrpljen strah i psihičko zlostavljanje.immuno wrote: 25 Nov 2023, 09:35 Imal ovde tema gdje se predaje za razvod braka po hitnom postupkurazveeeest cu se od njega
Jucer vazdan poticu pravila, pecena sve ok i treba dobro da se ohladi. Pokrila je stolnjakom sinoc I danas cu rezati. Sinoc do neka doba nisam mogla zaspat I odvalim jutros do haman 8h. Stavm kafu I virnem poticuheeeej
IMG_20231125_092505.jpg
Ooooon ko zec da je jeokod ovog kolaca zadnja Kora je najvaznija jer se u nju sve upakuje I on tu koru sa jedne strane svu uhelacio
sto nije saceko da fino isjecem..
Nista ne mogu ja ovo vise durat, razvod.
Jedno je sigurno, s tobom je predbracni ugovor svetinja.Dunjaa wrote: 25 Nov 2023, 14:38Podržavam te. Zbog ovakvih stvari se insan ne može ni sporazumno razvesti. Trebaš tražiti kuću, vikendicu, dva stana u Sarajevu i novog džipa + 100 časova kod psihologa za pretrpljen strah i psihičko zlostavljanje.immuno wrote: 25 Nov 2023, 09:35 Imal ovde tema gdje se predaje za razvod braka po hitnom postupkurazveeeest cu se od njega
Jucer vazdan poticu pravila, pecena sve ok i treba dobro da se ohladi. Pokrila je stolnjakom sinoc I danas cu rezati. Sinoc do neka doba nisam mogla zaspat I odvalim jutros do haman 8h. Stavm kafu I virnem poticuheeeej
IMG_20231125_092505.jpg
Ooooon ko zec da je jeokod ovog kolaca zadnja Kora je najvaznija jer se u nju sve upakuje I on tu koru sa jedne strane svu uhelacio
Druga vrata lijevo od mog Titanica i pumpe za baloneimmuno wrote: 25 Nov 2023, 09:35 Imal ovde tema gdje se predaje za razvod braka po hitnom postupkurazveeeest cu se od njega
IMG_20231125_092505.jpg
Već vas ima dvijeDori wrote: 25 Nov 2023, 14:45Druga vrata lijevo od mog Titanica i pumpe za baloneimmuno wrote: 25 Nov 2023, 09:35 Imal ovde tema gdje se predaje za razvod braka po hitnom postupkurazveeeest cu se od njega
IMG_20231125_092505.jpg
Nista ne mogu ja ovo vise durat, razvod.![]()
I ja
Vidi ti se lice u kasiKiMister No wrote: 25 Nov 2023, 14:53 Pravda za muške dok čekamo Formulu 1.
Screenshot_20231125_145221.jpg
Zna čovjek s kojom ljubavlju ti kuhaš i kako je utkana i u tvoja jela. Mogu zamisliti s kojim užitkom je ovo jeo.immuno wrote: 25 Nov 2023, 09:35 Imal ovde tema gdje se predaje za razvod braka po hitnom postupkurazveeeest cu se od njega
IMG_20231125_092505.jpg
Nisi ništa konkretno napisala tako da ne znam koliko je ozbiljno? K'o da gledam da ti je čopao fondan
Lice? A jest. Sad vidim i ja. I bore dvije, tri oko usta i ispod lijevog oka. I par sijedih.
Jarane jesi prop'o k'o trosjedMister No wrote: 25 Nov 2023, 14:53 Pravda za muške dok čekamo Formulu 1.
Screenshot_20231125_145221.jpg
Users browsing this forum: Shadow and 30 guests