Meni još smješnije kako li ćeš ti ostati ozbiljna na babinamaZana wrote: 25 Nov 2023, 22:34 Zizi ne smij se![]()
Eno mama sve hoda po kuči da papirom ns kom je napisala Žadan. Do sad ga je nazvala Žađe i Žaden

Moderator: spacebound
Meni još smješnije kako li ćeš ti ostati ozbiljna na babinamaZana wrote: 25 Nov 2023, 22:34 Zizi ne smij se![]()
Eno mama sve hoda po kuči da papirom ns kom je napisala Žadan. Do sad ga je nazvala Žađe i Žaden
ja ne bih mogao izdrzat, usao u kucu i rekao oj boze jesam zAdan, dajte mi vode ako boga znate..Zana wrote: 25 Nov 2023, 22:34 Zizi ne smij se![]()
...Feldin.
Moja kolegica u kancelariji i ja se zvale Badema i Minkaironman wrote: 27 Nov 2023, 11:48 Meni je Sefika smijesno oduvijek. Ne znam zasto.
Bez da uvrijedim ikog.
A imam jednu u rodbini. Sefka je svi zovu.
Od cudnih imena ..sta ja znam sad je popularno bit drugaciji.
Pa imamo djeda npr Mehmedaliju sina Fahrudina i unuka sa imenom ko da je rodjen u po Saudijske Arabije..paleta imena koja kod nas bila bas aktuelna.
A Lukavcani su svakako prica za sebebaton wrote: 27 Nov 2023, 12:48 Posle rata u Lukavcu..u domu zdravlja sjedim u čekaonici i proziva sestra...i kaze...sljedeći Homeini.