Ojjjj
Izvini, zajebo sam se.
Et, izbrisi

Ojjjj

Ja sam im inspiracija , sto veceras sam bas kulturan pih

Jesi, za proucavanje sejtana. Bjezi tamo.

Osim meleka, koji nisu ni muškog ni ženskog roda i koji se ne razmnožavaju, niti jedu niti piju, u duhovna bića spadaju i šejtani i džinni. Šejtana ima i muških i ženskih, razmnožavaju se i žive sve do Smaka svijeta. Džinna ima i muških i ženskih, razmnožavaju se i umiru, ima ih vjernika i nevjernika!!!

Nema veze. Treba gledati u buducnost.
Kako se to uzima i koristi?

Popijes i guzis dva sata..ko da imas 15 godina..Duminjo wrote: 25 Nov 2023, 22:44Nema veze. Treba gledati u buducnost.
Evo Matan kaze Kamagra.
Ne znam ja ni sta je to.
Kako djeluje? Kakvi su popratni simptomi.
Daj nešto..

Ala Matane, pomanjeMatan wrote: 25 Nov 2023, 22:45Popijes i guzis dva sata..ko da imas 15 godina..Duminjo wrote: 25 Nov 2023, 22:44
Evo Matan kaze Kamagra.
Ne znam ja ni sta je to.
Daj nešto..
nema poprati simptoma..
ako umres, peh..

Jel ko obicnu tabletu sa vodom?Matan wrote: 25 Nov 2023, 22:45Popijes i guzis dva sata..ko da imas 15 godina..Duminjo wrote: 25 Nov 2023, 22:44
Evo Matan kaze Kamagra.
Ne znam ja ni sta je to.
Daj nešto..
nema poprati simptoma..
ako umres, peh..

Nesto si ti pobrkao, a zadnji si s kojim bih vodila diskusiju o vjeri, koja nije ni temaRum wrote: 25 Nov 2023, 22:39Osim meleka, koji nisu ni muškog ni ženskog roda i koji se ne razmnožavaju, niti jedu niti piju, u duhovna bića spadaju i šejtani i džinni. Šejtana ima i muških i ženskih, razmnožavaju se i žive sve do Smaka svijeta. Džinna ima i muških i ženskih, razmnožavaju se i umiru, ima ih vjernika i nevjernika!!!

Ne bolan..

Etooo saaad .... vidiš dasu guste ko kuće po selu

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests